monik18 10.02.05, 12:59 Moi drodzy, szukam opinii o przedszkolu na ul. Jordanowskiej w Warszawie. Chce tam zapisac mojego synka od wrzesnia, a nie znam osob, ktorych dzieci tam chodza. Bede wdzieczna za informacje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mada33 Re: Jordanowska w Warszawie 13.02.05, 16:28 Witaj, Ja także interesowałam się tym przedszkolem. Dwa lata temu wysłałam nawet męża po kartę. Niestety Pani dyrektor wogóle nie chciała z nim rozmawiać, dostał kartę "w przelocie" a kucharka chyba krzyknęła przez okienko, kiedy będzie podana lista przyjętych. Karty nie złożyłam. Słyszałam jednak na podwórku, że jest to przedszkole, po którym dzieci nie mają problemu w szkole. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
monik18 Re: Jordanowska w Warszawie 14.02.05, 08:31 Mada33, a wiadomo cos na temat pan ? jakie maja podejscie do dzieci ? czy sa mile, dbaja, czy popijaja kawke ? Czy naprawde nie ma tu mam, ktorych dzieci chodza tam do przedszkola ? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mada33 Re: Jordanowska w Warszawie 14.02.05, 13:44 Przykro mi, ale nic więcej nie wiem. Jeśli uda mi się kogoś spotkać " na podwórku" to wypytam. Magda Odpowiedz Link Zgłoś
monik18 Re: Jordanowska w Warszawie 16.02.05, 08:47 Czy moze znalazl sie ktos, kto ma dziecko w tym przedszkolu ? Odpowiedz Link Zgłoś
monik18 Re: Jordanowska w Warszawie 18.02.05, 09:31 Moi drodzy, czy ktos ma tam dziecko ? Odpowiedz Link Zgłoś
kingaiola Re: Jordanowska w Warszawie 18.02.05, 10:06 Ja juz pisałam o tym przedszkolu w wątku przedszkola praga południe. Ola tam chodzi i ja polecam. Pozdrawiam Kinga Odpowiedz Link Zgłoś
monik18 Re: Jordanowska w Warszawie 18.02.05, 12:32 Do Twojego postu wtedy nie dotarlam. Ale ciesze sie, ze przedszkole polecasz Odpowiedz Link Zgłoś