agchara 07.10.09, 11:22 Dziewczyny czy ktoś może polecić ginekologa z Enel Medu do prowadzenia ciąży? i gdzie lekarze z enelu przyjmują porody? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
evrin Wrocław 07.10.09, 11:52 A propos Enel Medu to odradzam p. Roszyk Rybinska do prowadzenia ciąży. wiecej info na maila gazetowego. Odpowiedz Link Zgłoś
strusiek_m Re: prowadzenie ciąży w Enel Medzie w Warszawie 07.10.09, 13:05 Ja ciążę (moją pierwszą) prowadzę u Pani dr Joanny Adelson, ale czy mogę ją z pełnym spokojem polecić... Nie wiem. Poczytaj wpisy na jej temat na stronie: www.znanylekarz.pl - mój też tam jest (jako jeden z ostatnich). Na USG byłam kilkakrotnie u Pani dr Mazurek - Kantor (albo odwrotna kolejność nazwisk i mi osobiście bardzo ona odpowiadała. Mam zamiar kontynuować opiekę u niej po porodzie. Natomiast nie wiem, jak jest z porodami u lekarzy z Enelu. Z tego co wiem, chyba dr Mazurek - Kantor pracuje również w szpitalu Bródnowskim. Generalnie - jeśli masz wykupiony w Enelu abonament, to na pewno warto prowadzić tam ciążę ze względu na bazpłatne wszystkie badania. Ja "równolegle" chodziłam prywatnie do lekarza pracującego w warszawskim szpitalu, ale korzystałam u niego z wszystkich badań z Enelu, więc miałam przynajmniej w tym zakresie spokój i nie musiałam dwa razy biegać. Pozdrawiam, Monika Odpowiedz Link Zgłoś
asiaiwona_1 Re: prowadzenie ciąży w Enel Medzie w Warszawie 07.10.09, 13:12 polecam dr Monikę Grymowicz. Świetnie poprowadziła mi ciążą po poprzedniej stracie synka. Przyjmuje w centrum na Puławskiej w soboty. Oprócz tego pracuje na porodówce na Karowej. Odpowiedz Link Zgłoś
agchara Re: prowadzenie ciąży w Enel Medzie w Warszawie 07.10.09, 13:38 Dzięki za cenne informacje Dzisiaj zrobiłam test i wyszły dwie kreseczkiPrawdopodobnie 3 tyd. pierwsza ciąża więc same rozumiecie...cieszę się strasznie!!! a jednocześnie czuję się jak dziecko we mgle. No, a w związku z tym ,że mam pakiet w enel medzie chcę tam prowadzić ciążę, tylko nie mam pojęcia kto jest kompetentny i warty zaufania. Odpowiedz Link Zgłoś
asiaiwona_1 Re: prowadzenie ciąży w Enel Medzie w Warszawie 07.10.09, 14:17 na pewno omijaj dr Berndt, a od usg Jakubiaka. Nie chce mi się pisać szczegółów, ale gdyby w porę zareagowali to może nie musiałabym dziś chodzić na cmentarz... Odpowiedz Link Zgłoś
mariola1315 Re: prowadzenie ciąży w Enel Medzie w Warszawie 07.10.09, 14:30 Ja również polecam Mazurek-Kantor. Jest bardzo dobra i konkretne lekarka. Prowadziła mi dwie ciąże. Teraz niestety już nie jestem w Enel-Medzie, więc nie korzystam z jej usług. Odpowiedz Link Zgłoś
amoze1 Jolanta Mazurek-Kantor 08.10.09, 12:32 Świetny lekarz, przyjmuje w enel-medzie, w bródnowskim i prywatnie na Suwalskiej Odpowiedz Link Zgłoś
anka7961 Re: prowadzenie ciąży w Enel Medzie w Warszawie 08.10.09, 22:34 Polecam dr Sujkowskiego. Jeśli chodzi o usg to dr Mazurek i dr Dziąg. Kilku lekarzy z Inflanckiej przyjmuje w enel medzie. Odpowiedz Link Zgłoś