Dodaj do ulubionych

pomóżcie

06.10.15, 20:41
Witam chciałbym wam opisac moja historie. W lutym tego roku bylam w ciazy w 5 miwsiacu poszlam na usg i lekarz wykryl ze dziecko ma wodoglowie i rozczep kregosupa mieszkam w uk lekarze pow ze musze usunac bo dziecko nie ma szans usunelam jest mi ciezko nie da sie twgo opisac co czuje..... dodam ze mam dwojke dzieci zdrowych nigdy wzyciu takie cos sie nie zdazylo ja tez jestem zdrowa dlaczego tak sie stalo chciałabym bardzo znow zajsc ale boje sie ze znow sie powtórzyć
Obserwuj wątek
    • justyna_dabrowska Re: pomóżcie 07.10.15, 23:01
      Bardzo nam przykro, że spotkało Panią tak trudne doświadczenie i dziękujemy, że Pani do nas napisała. Zachęcamy, by zanim zajdzie Pani w kolejna ciążę, spotkała sie Pani z kimś, kto zajmuje się pomocą w kryzysowych sytuacjach. Wiemy, że w UK działają odpowiednio wyszkolone osoby służące pomocą w takich wypadkach. Żałobę po utraconej ciąży warto przeżyć, dając sobie czas na opłakanie wszystkich niespełnionych nadziei. W ten sposób zrobi Pani miejsce dla innych, pozytywnych uczuć dla kolejnego dziecka.
      Pozdrawiamy bardzo serdecznie
      Justyna Dąbrowska
      • Gość: Zaneta1989 Re: pomóżcie IP: *.bb.sky.com 08.10.15, 20:29
        Dziękuję bardzo za odpowiedź chciałabym bardzo zajść w kolejną ciążę ale się bardzo się boję byłam u mojej położnej chciałam żeby mi podania porobiło to tylko krew pobrali ale jest wszystko wpozadku boję się że znów może to się stać:(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka