Dodaj do ulubionych

dr Polkowski i dr Korzycki-prośba o opinie

14.04.05, 18:13
Kochane ,
Bardzo prosze o opinie o tych lekarzach. Dr Polkowski przyjmuje w Medicover
ul. Bitwy Warszawskiej i w szpitalu na Inflanckiej a dr Jacek Karzycki w
Consilium. Poszukuję dziewczyn, które rodziły pod okiem któregoś z tych
lekarzy. Jest to dla mnie bardzo,bardzo ważne.
Mam nadzieje że ktoś się odezwie- zapraszam tez na dares priv: ruda1021@gazeta.pl
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • ata_11 Re: dr Polkowski i dr Korzycki-prośba o opinie 14.04.05, 20:27
      dr polkowski prowadzi moja ciaze i za ok 3 tyg bede rodzic pod jego
      okiem....narazie nie mam nic do zarzucenia
      • ruda1021 do Ata 11 14.04.05, 22:18
        Bardzo się cieszę , że odpowiedziałaś na mojego posta. W związku z tym mam
        pytanie; czy będziesz rodzic na Inflanckiej i czy będziesz rodzić naturalnie czy
        też poprzez cesarskie cięcie ?
        No i czy umówiłaś się konkretnie z Polkowskim , że będzie przy Twoim porodzie?
        Jeśli nie chcesz na forum napisz na adres priv. To dla mnie bardzo ważne , więc
        z góry dziękuje
        Pozdrawiam
      • mima3 Re: dr Polkowski i dr Korzycki-prośba o opinie 16.04.05, 08:59
        Bardzo cie prosze napisz po porodzie jak sie sprawdzil dr Polkowski,ja zaczelam
        prowadzic u niego ciaze ale mam zagrozona i nie wiem czy nie zmienic lekarza.
        pozdrawiam
        agnieszka
        • ruda1021 do mima 3 18.04.05, 16:04
          czesc,
          Jeśli jesteś zainteresowana zmianą lekarza i Twoja ciąża jest zagrożona to
          polecam Ci dr Jacka Korzyckiego z Consilium. Jest znany jeko fachowiec od
          niepłodności i od zagrozonych ciąż. Uprzedzam jednak, że chyba oprocz praktyki
          prywatnej nie pracuje w szpitalu i jest cięzki w odpowiedziach na rożne
          pytania. Nie jest tak sympatyczny jak dr Polkowski ale jest dobrym fachowcem
          Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka