odojoachim 23.04.05, 17:37 3-miesiace temu rodzilam w wejherowie, troszke szpitali zwiedzilam ze wzgleduna patologie. jakies pytanie czy moze w czyms moge pomoc to walcie jak w dym Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ella751 Re: 3-miasto 29.04.05, 20:46 czesc, ja mam termin na 28.07 i chetnie bym sie czegos dowiedziala o wejherowie gdyz rozwazam ten szpital.... i jeszzce nad puckiem sie zastanawiam.... wiec jak bys sie mogla podzielic doswiadczeniami to bardzo chetnie..... Odpowiedz Link Zgłoś
bibitka Re: 3-miasto 21.07.05, 13:34 Witaj, Za dwa miesiące mam rodzić w Wejherowie. Proszę napisz mi swoje wrażenia z tego szpitala. Poród póki co mam mieć naturalny nie ma wskazań do cc. Miałam tam swojego lekarza ale od 2 tyg. już tam nie pracuje. Pociesza mnie ze wszystko bedzie ok, ale w związku z tym, ze to moja pierwsza ciąża to obaw mam mnóstwo.Czy dają tam zzo i ile kosztuje i jaka jest opieka. Poznałam jedną położną, która trochę mnie uspokoiła, ale ciągle jest wiele pytań i obaw. Chodze tam też do szkoły rodzenia, by sie oswoić z tym miejscem i mieć zniżkę za poród rodzinny. Będę wielce wdzięczna za informacje i ewentualne rady. Jesli nie będzie to problem to napisz na adres klipo@wp.pl Serdecznie z góry dziękuję i pozdrawiam Ciebie i Twojego maluszka. Małgosia z Gdyni Odpowiedz Link Zgłoś
olik128 Re: 3-miasto 21.07.05, 20:05 Jak tam jest w tym szpitalu z porodami rodzinnymi? Czy zwlekają ze zrobieniem cc w razie konieczności? Piszesz, ze troche szpitali zwiedziłaś- którego nie polecasz? Odpowiedz Link Zgłoś
alicem1 Re: 3-miasto 22.07.05, 09:49 Też jestem z Gdyni,ale bede rodzic w Wejherowie.Opieka jest tam bardzo dobra,jedzenie też.Koszulę i wszystkie rzeczy dla malucha trzeba mieć swoje. Odpowiedz Link Zgłoś