Dodaj do ulubionych

szpital na karowej

13.10.05, 14:21
co sadzicie o tym szpitalu jaka jest tam opieka i jakie sa tam oplty za porod
rodzinny i za znieczulenia.Dziekuje za pomoc
Obserwuj wątek
    • ajk10 Re: szpital na karowej 14.10.05, 12:23
      ja pobyt wspominam dobrze, rodzilismy rodzinnie, ale nie opłacaliśmy połoznej. FAkt, że rodziłam bardzo szybko, więc nie bardzo moge ocenić jaka byłaby opieka przy porodzie ciągnacym sie godzinami. Ja położyłam się na łóżku i urodziłam, nie miaam okazji nawet skorzystac z ubikacji wink. Ale sale rodzinne sa duże, wyposażone w drabinki, piłki, fotel, radio, toaleta i prysznic dla dwóch sal, ciepłe kolory. Co wazne: łóżko jest regulowane (mozna podnosić oparcie) no i przede wszystkim "uniwersalne" - leży się na nim, czekając na poród, na nim się rodzi, na nim jest sie szytym - zmieniają sie tylko przystawki. To ważne, bo na Inflanckiej najpierw jest się na sali rodzinnej, a na sam poród przenosza cię do innego pokoju na właściwy fotel porodowy. Nie wyobrazam sobie takich przenosin, szczerze mówiąc. Połozna była bardzo miła, opieka poporodowa tez ok, jak się poprosiło o coś, to zaraz pomagały. Ja znieczulenia nia miałam, więc nie znam ceny, ale chyba ok. 400 zł, poród rodzinny tez coś koło tego. Ogólnie polecam, ale nietety, gwarancji nie ma, w najlepszym szpitalu mozna źle trafić i odwrotnie. W każdym bądź razie na podstawie z róznych opowieści koleżanek odradzam Inflancką

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka