ol2 02.12.05, 10:44 Witam! Czy wiecie jak jest w szpitalu na Goduli? Jakie tam panują warunki, jacy są lekarze, pielęgniarki> ogólnie wszystko. Za odpowiedzi dziękuję!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agula111 Re: Ruda Śląska -Godula 02.12.05, 13:04 witaj, ja rodzilam w lutym. pielegniarki byly super i porodowka tez .tylko lekarka nie przypadla mi do gustu (pech) i przez dlugi czas ja przeklinalam. porodowka odnowiona, natomiast sale dopiero czesciowo.moze juz sie zmienilo. ale to male piwo bo i tak dlugo sie nielezy. ogolnie wiec ok. Odpowiedz Link Zgłoś
agula111 Re: Ruda Śląska -Godula 02.12.05, 13:08 i jeszcze. bylam przed porodem na patologii na badaniach (nie lezalam tylko kontrola bo mialam plamienia) i przyjal mnie ordynator. super podejscie i inni lekarze tez. pare dni wczesniej bylam z tym samym problemem w innym szpitalu i nawet mnie nieprzyjeli, wogole potraktowali jak powietrze. poszlam na godule i zupelnie inny swiat. no ale na patologii nie zycze lezenia chodzilo mi o ordynatora ktory tez przyjmuje porody..uff ale sie rozpisalam Odpowiedz Link Zgłoś