Dodaj do ulubionych

Klinika Świętej Rodziny-POZNAŃ

09.01.06, 14:26
Przypuszczam ze temat był juz wałkowany nie raz ale i tak zapytam czy warto
rodzić w tym szpitalu?!Jakoś przeraża mnie Polna-tymbardziej że nie miałabym
tam swojego lekarza.Nie moge też znaleźć namiarów na ewentualne strony w
internecie,żeby co nieco zobaczyć i przeczytać o tej klinice...
Obserwuj wątek
    • becik12 Re: Klinika Świętej Rodziny-POZNAŃ 09.01.06, 14:30
      Wejdz sobie na szpitale tam na pewno cos znajdziesz. Ja bede rodzic na Polnej
      wiadomo rozne opinie sa ale ja ze wzgledu na posiadany sprzet nie zmienie
      szpitala
    • groszek28 Re: Klinika Świętej Rodziny-POZNAŃ 09.01.06, 14:33
      Ja tez się zastanawiałam nad św. Rodziną, ale zrobiłam wywiad środowiskowy i
      podobno w tym szpitalu jest najwięcej zakażeń poporodwoych ( np. Żółtaczką typu
      C), ale podobno zajebista atmosfera. Ja osobiście zdecydowałam się na Polną.
      Wiadomo- tam masówka,ale podobno poród najlepszy z możliwych, kiepsko z opieką
      poporodową.
    • joana.mz Re: Klinika Świętej Rodziny-POZNAŃ 09.01.06, 15:42
      www.rodzicpoludzku.pl/szukaj.html
      tutaj możesz poczytać o szpitalach.
      Mój kumpel z żoną rodzili w Św. Rodzinie i byli bardzo, bardzo zadowoleni.
      pozdr.
    • maja305 Re: Klinika Świętej Rodziny-POZNAŃ 09.01.06, 16:07
      Dzięki za odpowiedzi.Nie znalazłam jednak stron www o tej klinice i nie
      pozostaje mi nic innego jak samemu iść i zobaczyć na własne oczy- dużo jednak
      znalazłam infomacji, opinii i w większości były pozytywne.
      Ciekawe czy w Poznaniu są jakieś kliniki prywatne i ile tam kosztuje poród?!
      Nigdy nic na ten temat nie słyszałam.
      • becik12 Re: Klinika Świętej Rodziny-POZNAŃ 09.01.06, 16:27
        jesli chodzi o prywatne to certus ale jakie sa tam ceny to nie wiem
        • mka16 Re: Klinika Świętej Rodziny-POZNAŃ 09.01.06, 20:52
          moja mama kilka late temu lezala w tej klinice, wprawdzie nie na porodowce, ale
          z innymi problemami ginekologicznymi i byla pod wrazeniem niespotykanej
          zyczliwosci jak tez dobrej opieki
        • viola33 Re: Klinika Świętej Rodziny-POZNAŃ 09.01.06, 21:21
          chodzilam na początku ciązy do lekarki z certusa z mysla że tam równiez mozna
          rodzic, gdyż bardzo bylam zadowolona z personelu, i w ogole atmosfery tam
          panujacej, gdyz wczesniej jeżdziłam ze serduszkiem tam ze swoja córką, ale po
          rozmowie z pania doktor i paniami w rejestracjii, mina mi opadła, nie ma tam
          porodówki, a co za tym idzie nie ma mozliwości, urodzenia dzidziusia,to był dla
          mnie szok, pozatym , pani doktor pracuje w szpitalu ale onkologicznym, i z
          powodu powiklań w ciąży bylam zmuszona zmienic lekarza na takiego co pracuje w
          szpitalu polozniczo-ginekologicznym,
          jedyna prywatna klinika w poznaniu gdzie odbywały sie porody to była korvita
          przykry jest fakt, ze w takim mieście jak poznań nie ma prywatnej kliniki,
          gdzie mozna by bylo poczuc troszke luksusu i może innej atmosfery ,aby przezyc
          moment ten dla nas najwazniejszy jakim jest poród, bo choc tez będę rodzic za
          kilka tygodni na polnej, i to po raz drugi tylko ze wzgledu na sprzęt , to nie
          ukrywam, ze dla mnie równiez poród jak i opieka poporodowa jest bardzo waznym
          elementem , a jednak pozostawia ona wiele do zyczenia na polnej, i choc juz to
          raz pisalam w jakimś innym poscie , dziwi mnie fakt, że tyle złego sie pisze o
          personelu na oddziałach poporodowych a nic sie nie zmienia na lepsze?tak jak
          było 11 lat temu jak rodzilam swoja piersza córke tak jest do tej pory, to
          bardzo smutne ale prawdziwe, i szkoda, ze można tylko sie wyżalic na łamach
          tego forum, i nic pozatym
          pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka