Dodaj do ulubionych

Lekarz z Żelaznej

22.06.06, 09:26
Dziewczyny,
poszukuję sprawdzonego lekarza, który pracuje w szpitalu Św. Zofii. Rodziłam
tam rok temu, ale moja lekarka mieszka przyjmuje w Komorowie i ciężko mi
bedzie do niej dojechać. Tatuś pracuje, a nasz maluszek raczej za wycieczkami
nie przepada.Polecicie kogoś? Lokalizacja- najlepiej Wola, Bemowo, Centrum,
Żoliborz.
Obserwuj wątek
    • laminja Re: Lekarz z Żelaznej 22.06.06, 09:40
      Wielu lekarzy z Żelaznej przyjmuje w gabinecie prywatnym na Łuckiej. M.in. dr
      Tymińska, dr Mazur, dr Siekierski, dr Puzyna, dr Gorzała, dr Rodzeń, dr
      Radzikowska i inni. Wpisz spobie te nazwiska w wyszukiwarkę i poczytaj o
      konkretnych osobach, może będzie Ci łatwiej podjąć decyzję.
    • owianka Re: Lekarz z Żelaznej 22.06.06, 09:49
      Dosłownie przed chwilką był taki wątek.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=588&w=43029991
    • merda2 Re: Lekarz z Żelaznej 26.06.06, 14:17
      Jestem w pierwszej ciaży i wszystko staram się zaplanować najlepiej dla dziecka
      i dla mnie. Zrobiłam wywiad u znajomych i z czterech (!!!) niezależnych żródeł
      dotałam super oceny DR Sławomira Warzęchowskiego. Przez telefon wydał się
      sympatyczny i konkretny zarazem. Napiszę jak wrażenia po wizycie.Gabinet na
      Żytniej blisko szpitala. Na USG zapiszę się do DR Roberta Makowskiego - tez
      polecony.
      • logite Re: Lekarz z Żelaznej 26.06.06, 16:19
        Odradzam dr Mazur. Byłam na patologii kilka dni i niechcący trafiłam pod jej
        skrzydła. Zachowywała się jakby mnie nie było w trakcie wizyt, olewczo
        nastawiona do wszystkiego. Nie wiem - może to dlatego, że przecież ja jej nic
        nie płaciłam za konsultacje. Trzeba ją było ciągnąć za język. Za to - bardzo
        chętnie rozmawia prywatnie przez komórkę w trakcie wizytysad(( Porażka!!!
      • kopiejka5 Re: Lekarz z Żelaznej 27.06.06, 09:13
        Witaj Merda. Jestem pewna, że będziesz zachwycona. Nie jestem wprawdzie
        pacjentką Dr Warzęchowskiego ( i juz żałuje ), ale kilka dni temu byłam
        konsultowana przez niego w szpitalu na Żelaznej. REWELACJA. Rozmawiałam z nim,
        jak byśmy się znali 10 lat. Kompetentny, wesoły, do rany przyłóż. I to wszystko
        przecież w ramach bezpłatnej porady, a z tym różnie bywa. Niektórzy prywatnie
        są cacy, a w szpitalu buraki i buce. I jeszcze jedno - ma ciepłe ręce, a ja
        nienawidzę ginekologów z zimnymi paluchami. Pozdrawiam i życzę super wizyty.
        Kopiejka
        • topbi70 Re: Lekarz z Żelaznej 29.06.06, 12:55
          A jak potrzebujesz szybkiej porady to doktor Warzęchowski przyjmuje też
          wirtualnie smile

[Forum e.mama.pl]
    • moreno500 Re: Lekarz z Żelaznej 26.06.06, 21:03
      ja prowadziłam ciążę u dr Zioło w babka medcica - byłam bardzo zadowolona. za
      to ogromne wrażenie już w szpitalu zeobił na mnie dr Kukulski - no rwewelka i
      dr Rodzeń, który robił mi cc
      • merda2 Re: Lekarz z Żelaznej 29.06.06, 13:08
        Byłam u Dr. Warzęchowskiego. Super.Super.Super. Duży, wesoły, a jednocześnie
        konkretny. Przygotowałam liste pytań i nie zadałam ani jednego, wszystko on sam
        mi wcześniej powiedział.Mogę dzwonić z pyataniami na komórkę i ze zwolnieniem
        tez nie bedzie problemu. Jestem faktycznie zachwycona. Kopiejka z tymi rękami
        tez miała racje. Polecam i pozdrawiam.
        • mariab7 Re: Lekarz z Żelaznej 22.08.06, 11:35
          czy jest u dr jakis problem ze zwolnieniem z pracy, np. w razie złego
          samopoczucia, zmeczenia. Ja jestem w 3 mcu i czuje sie fatalnie.lekarz , który
          mnie teraz prowadzi mowi, że to norma a do pracy chodzic trzeba.dlatego jetem
          wrazliwa na tym punkcie. dzieki za info
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka