coucou5 15.02.06, 20:29 Kto ma ochotę wybrac sie do Włoch w ciemno?? (na jakies pol roku) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ewelina Re: Wyjazd w ciemno IP: *.szwajcarska.pl 17.02.06, 00:02 Ja bym chętnie pojechała nawet na całe życie do Włoch ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmm Re: Wyjazd w ciemno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.06, 19:29 A masz jakąś konkretna propozycje? Odpowiedz Link Zgłoś
ortodox Re: Wyjazd w ciemno 26.02.06, 19:52 Chętnych pewnie wielu :) a ja pytam, kto to będzie sponsorował? pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
chiavone Re: Wyjazd w ciemno 27.02.06, 08:08 a mnie wystarcza 2 - 3 tygodnie na rok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewelina Re: Wyjazd w ciemno IP: *.szwajcarska.pl 27.02.06, 22:43 Mnie nawet 2 miesiące na Sycylii nie wystarczyły, wyjeżdżałąm stamtąd ze łzami w oczach. Nie sądziłam, że można sie tak zakochać w jednym miejscu. Mogłabym tam mieszkać i życ całe życie :) a nie w tej ponurej, szarej, zimnej Polsce. Nie ma chyba dnia żebym nie myślała o tamtych wakacjach. Tęsknie tak, że jak tam znowu nie pojadę to chyba umrę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ortodox Re: Wyjazd w ciemno 27.02.06, 11:51 Właściwie masz rację, bo może nie po 3 ale po 5 tygodniach to już z przyjemnością wracam do domu. Trochę pewne sprawy zaczynają już mi przeszkadzać ... może to zmęczenie ... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś