lorienn 07.07.06, 11:48 wiecie może czy w Feminie można być z mężem po porodzie? Tzn czy jest możliwy jego pobyt razem z mamą i maleństwem (mamy trochę daleko do Lubina stąd to pytanie) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
earl.grey Re: Femina - pobyt męża 07.07.06, 14:19 mamy ten sam problem. Pytalismy - mąż im nie przeszkadza w dzień, w nocy (po 20) tak. Zamówiliśmy salę jednoosobową, bo mógłby przeszkadzać współleżącej przecież. Na noc będzie sobie coś organizował. Femina nie ma żadnej bazy dla mężów, będziemy szukać czegoś w necie. Może ich razem poślemy? Odpowiedz Link Zgłoś
kamka1 Re: Femina - pobyt męża 08.07.06, 12:47 Miałam taki sam problem. Mieszkamy 120 km od Lubina i mąż dojeżdżał z Wrocławia. Zawsze to 50 km a nie 120. Spał u mojego brata. Tez miałam 1-os salę więc cały dzień był z nami nie przeszkadzając nikomu. Wiem z poprzdniego porodu ( w państwowym szpitalu) jakie to jest męczące dla "współlokatorek" taka całodzienna obecność innych osób. Dlatego teraz zadbałam o te 1-os salę. Trzymam kciuki, z pewnością będziecie zadowoleni. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
katrint Re: Femina - pobyt męża 09.07.06, 11:19 w nocy to niemozliwe.My mielismy pokój 1 osobowy i mąż przyjeżdzał codziennie i był od 10 do 20.W dwuosobowym raczej byłoby to niemozliwe i chyba krępujące Odpowiedz Link Zgłoś