bamafriz
01.11.15, 10:35
Witam serdecznie, proszę o pomoc, może ktoś zna specjalistę lub metodę walki z przewlekłą infekcją górnych dróg oddechowych. Jestem w 23 t.c. I od przeszło 4 tyg. męczy mnie uporczywe suchy kaszel z poziomu krtani, katar zielony, ból zatoki prawej włącznie z oczodołem i ogólne rozbicie (osłabienie). Kaszel mnie tak męczy że boli mnie blizna po ostatniej cesarce i wszystkie mięśnie. Byłam u 4 różnych lekarzy. Wykluczyli oskrzela i płuca i alergie (spirometria b. dobra), każdy twierdzi że to zwykle przeziębienie. Dostałam duomox, pomógł trochę, zmniejszył się kaszel ale po 3 dniach znów to samo. Nie mogę funkcjonować. Co robić? Mieszkam 70 km od Wrocławia, może tam jest ktoś, kto mógłby mnie wyleczyć, bo do tej pory zjadłam ten duomox, wypiłam 3 butelki syropu z prawoślazu, zjadłam 2 opakowania isly i 2 tymianku z podbiałem, brałam inhalacje z pulmicortu, czyszczę nos wodą w sprayu i 2 opakowania oscillococin. Boję się bo poprzednie cc miałam 11 m-cy temu. Ginekolog zalecił bardzo ostrożny tryb życia. Lekarze ciągle wypisują mi to samo a to nie działa:( Mówią że w ciąży to trudna sprawa coś innego zlecić. Ja to wiem, ale ja już nie mam siły, po za tym niewiem jak taki kaszel działa na dziecko, przecież to intensywne, mechaniczne drgania. Dziękuję za porady.
Pozdrawiam