Dodaj do ulubionych

IMID na Kasprzaka

06.09.06, 19:06
Proszę o opinie o szpitalu. Dziękuję
Obserwuj wątek
    • misia0000 Re: IMID na Kasprzaka 06.09.06, 20:06
      W IMID leżałam 2 tygodnie na patologii, potem cesarka i jeszcze 5 dni. Nie
      byłam zachwycona warunkami (sale, toalety), ale co do jednago miałam pewność -
      w sytuacji, gdy coś zagraża dziecku, tam jest najbezpieczniej. Wysokiej klasy
      specjaliści, ratują dzieci nawet z 25 tygodnia ciąży (mój synek - 27 tc). Warto
      więc było przecierpieć nawet nienajlepsze warunki lokalowe. Podobno w lipcu-
      sierpniu był remont.
      Opieka lekarsko-położnicza ''różna'. Jak to w życiu - jedni życzliwi, inni
      opryskliwi. Jednak nie narzekam. Wiedzą co robić, gdy zaczyna się problem.
      Uratowali mnie i mojego synka.
      • nuska1973 do misia0000 06.09.06, 20:11
        Dziękuję Ci bardzo za info.
        Masz rację najważniejsze, że można liczyć na fachową pomoc lekarza, warunki
        lokalowe można przeboleć. Nie wiem czy może słyszałaś o dr. Guzińskiej- szukam
        więcej opinii o Pani dr. Chcę ją wybrać jako lekarza prowadzącego. Pozdrawiam
        Ciebie i Maleństwo.
    • misia0000 Re: IMID na Kasprzaka 06.09.06, 20:41
      Osobiście z dr Guzińską kontaktu nie miałam, ale było o niej kilka wzmianek na
      forum (spróbuj wyszukiwarki). Z tego co pamiętam, opinie o niej były bardzo
      dobre, chyba pracuje też w lux medzie i ma gabinet na Bródnie. Może któraś z
      mam ''instytutowych'' się odezwie. O, jeszcze jedno mi się przypomniało -
      zaletą IMiD jest też wieelka przychodnia przyszpitalna z dobrymi specjalistami -
      od neonatologów po neurologów dziecięcych.
    • piotr6911 Re: IMID na Kasprzaka 20.09.06, 12:13
      Wczoraj wróciliśmy z naszą pociechą z IMiD. Opiekował się nami Dr.Lewandowski –
      wspaniały człowiek 
      Jeśli będziesz zainteresowana po proszę o kontakt na prv.
      Piotr

• agniecha351 Re: IMID na Kasprzaka 20.09.06, 14:33
        jak najbardziej instytut. Ja rodziłam na Brudnie, szpital i opieka były b
        dobre, jednak instytut tak jak już dziewczyny pisały daje zaplecze dla dzieci.
        Jeżeli coć się dzieje //odpukać/ pod ręką jest cały sztab specjalistów. Sama to
        przetestowałam na własnej skórze, bo moja córcia urodziła się w 29 tyg ciąży.
        Opieka na oddziałach dziecięcychjest naprawdę bbbbbb fachowa. Polecam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka