kiaram1 28.09.06, 10:57 Czy mogłabym poznac Wasze opinie na temat tej położnej? Czy interesuje się mamą i dzidzią także juz po porodzie? Pozdrawiam K Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anita.anita80 Re: Ania Błędowska - Szpital Bielański 28.09.06, 19:27 ja dla mnie jest ta pani beeeeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
iza3108 Re: Ania Błędowska - Szpital Bielański 29.09.06, 11:06 miałam z nią styczność 2 razy okropna !!!! ale czytałam wypowiedzi że za pieniądze jest super, pozatym jak moja położna o niej usłyszała to sama powiedziała że nie będzie wię wypowiadać na jej temat więc coś w tym jest Odpowiedz Link Zgłoś
kiaram1 Re: Ania Błędowska - Szpital Bielański 29.09.06, 12:16 Co z nią jest nie Tak? A kogo Wy polecacie z bielan? Odpowiedz Link Zgłoś
anita.anita80 Re: Ania Błędowska - Szpital Bielański 29.09.06, 14:16 z bielanskiego polecam: GRAZYNE SWIDERSKA BARBARE ALEKSANDROWICZ TERESE KOSINSKA BŁEDOWSKA jest bardzo nie przyjemna nie da się z nią pogadac zawsze odburkuje cos pod nosem nawet pod ktg podłancza z wielką łacha a za pieniadze to owszem jest jak nie ta sama to widac ze to nie jest jej powołanie naprawde w bielanskim jest duzo połoznych tzw z powołania widac ze kochają swój zawód i naprawde sporo połoznych tam pracujących jest super nawet jak się nich nie opłaci i tak powinno byc rodziłam tam 2 razy Odpowiedz Link Zgłoś
iza3108 Re: Ania Błędowska - Szpital Bielański 29.09.06, 16:34 popieram anitę tak jak napisałam powyżej tak jest co do p.Błędowskiej to też to samo odczuwałam, do ktg mnie z wielką łaską podłączała. Gdybym nie rodziła tam to bym wtedy jej nabluzgała i wyszła bym z wielkim hukiem. Odpowiedz Link Zgłoś
kiaram1 Re: Ania Błędowska - Szpital Bielański 02.10.06, 09:26 Dzieki dziewczyny za podpowiedziMoja koleżanka rodzila z Błedowska i była bardzo zadowolona- fakt ze za pieniądze Pozdrawiam serdecznie K Odpowiedz Link Zgłoś
ewula1 Re: Ania Błędowska - Szpital Bielański 02.10.06, 11:11 Dzis mi powiedzial mój lekarz ktory pracuje w bielanskim ze nie moze zagwarantowac mi tam miejsca na poród.... a co najbardziej mnie zdziwilo to powiedzial ze nawet wybranie sobie tam położnej juz w tej chwili nie ma na to tez wpływu. Od niedawna sie to wlasnie zmienilo. Czy rzeczywiscie tak jest w praktyce? Podobno to jest strasznie oblegany szpotal. Odpowiedz Link Zgłoś
kiaram1 Re: Ania Błędowska - Szpital Bielański 02.10.06, 14:31 Moze się tak zdarzyć, bo sa tylko 3 miejśca na porodówce i ograniczona ilość miejśc póxniej na poloznictwie..., ale wiem ze polozna moze trochę pomóc tzn jak wiesz ze juz się zaczyna to polożna zarezerwuje Ci miejsce Ja mam nadzieje sie tam dostać,moj lekarz tez jest z Belańskiego, ale zamierzam wziąć równiez położną Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
strzalka501 Re: Ania Błędowska - Szpital Bielański 05.10.06, 20:23 Witam. Ja rodziłam w Bielański na koniec lipca.Miałam cc.Polecam położną o imieniu Irma.Nie wiem jak ma na nazwisko:/,ale jest rewelacyjna babeczka. Co do miejsc...ja miałam skierowanie wystawione przez lekarza prowadzącego.Nie było problemu z przyjeciem.Tam wszyscy tak straszą,że nie ma miejsc,ale zawsze sie coś znajdzie..po znajomości,a tym bardziej za kasę Ja leżałam 2dni na patologii,a później juz na cc.Było całkiem ok. Odpowiedz Link Zgłoś
iza3108 Re: Ania Błędowska - Szpital Bielański 07.10.06, 22:05 Irma Głowacka- opiekowała się mną na sali pooperacyjnej rewelacyjna kobieta, ja rodziłam z Teresą Kosińską POLECAM BARDZO !!! obok mnie rodziła dziewczyna która rodziła z panią Basią więc też ją polecam naprawdę super się nią opiekowała. Odpowiedz Link Zgłoś
mamamarysi Re: Ania Błędowska - Szpital Bielański 11.10.06, 21:27 Rodziłam z Irmą i Teresą Kosińską - miałam rodzić z p. Basia Aleksandrowicz, ale nbie zdązyłam - poszła na urlop. Miała załatwić mi jakąś fajną położną w zastęostwie -okazało się, że były to 2 panie, ale pech chciał...że akurat miały dyźur. Zaopiekowały się cudownie, bez pieniędzy. Wspominam je baaardzo dobrze )) Odpowiedz Link Zgłoś
sabana Re: Ania Błędowska - Szpital Bielański 05.10.06, 21:25 z bielańskiego polecam basię aleksandrowicz i iwonkę dąbrowską. z panią basią spotykałam się przez 3tyg przedc porodem a rodziłam z iwonką bo basia poszła na urlop. obydwie są rewelacyjne. mbardzo polecam szpital bielański - ja przyjeżdżałam aż z komorowa! Odpowiedz Link Zgłoś
iza3108 do sabana 07.10.06, 22:06 czy ty w maju nie leżałaś na patologii ? sabana napisała: > z bielańskiego polecam basię aleksandrowicz i iwonkę dąbrowską. > z panią basią spotykałam się przez 3tyg przedc porodem a rodziłam z iwonką bo > basia poszła na urlop. obydwie są rewelacyjne. mbardzo polecam szpital > bielański - ja przyjeżdżałam aż z komorowa! Odpowiedz Link Zgłoś
sabana Re: do sabana 08.10.06, 23:12 na moje szczęście tpatologia nie była mi potrzebna. Rodziłam 23 sierpnia. A czemu pytasz? Odpowiedz Link Zgłoś
iza3108 Re: do sabana 11.10.06, 19:54 a tak pytam bo leżałam na patologii z dziewczyną z Komorowa i myślałam że to Ty Odpowiedz Link Zgłoś
gabi3333 Re: Ania Błędowska - Szpital Bielański 09.10.06, 23:56 Rodziłam z nią i było o.k , telefonicznie konsultowała się z moim lekarzem prowadzącym. Dbała o mnie dobrze, mówiła co robić. Naprawdę sam poród wspominam dobrze. . Po porodzie przyszła 2 razy bardziej jako "ciocia "w odwiedziny niż położna Odpowiedz Link Zgłoś