Gość: guest
IP: *.*
07.01.02, 15:44
Witam ponownie wszystkie przyszłe Mamusie!Tak piszecie o tych szpitalach i klinikach, że sama zaczęłam się interesować, choć mam jeszcze trochę czasu. Jeżeli chodzi o lekarza prowadzącego ciążę, to wszystkim przyszłym rodzicielkom (i nie tylko), polecam przychodnię CORFAMED we Wrocławiu. Opieka rewelacyjna i to niezależnie od zasobności portfela. Przychodnia ma podpisaną umowę z Kasą Chorych, ale nigdy się tam nie poczułam jak u "państwowych". Zawsze jestem dokładnie przebadana (łącznie z USG) + wszystkie badania laboratoryjne. Za dodatkową opłatą (20 zł) mamusie w późniejszym stadium ciąży mogą wykonać KTG. Naprawdę SUPER, polecam.Ale miałam zadać pytanie i bym zapomniała:Czy któraś z Was rodziła w Oławie, lub orientuje się troszkę więcej odnośnie tamtego Szpitala. Z tego, co wiem, jest to drugi (po Trzebnicy) szpital na Dolnym Śląsku w rankingach Akcji Rodzić po Ludzku. Mimo, że mieszkam we Wrocławiu, to mam tam bliżej niż na Brochów, więc się już chyba zdecydowałam.Napiszcie wszystko, co wiecie!Pozdrawiam gorąco