jeta26 19.01.07, 23:12 Ja rodziłam w miastku. to była najgorsza chwila mojego życia. jedyne co mogę pochwalić to położne. bardzo mi pomogły. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
viol.chor Miastko 16.03.07, 12:18 ja rodziłam w miastku 27.12.2005r , specjalnie sobie ten szpital wybrałam i nie zawiodłam się, pełen profesjonalizm, super opieka, to moje drugie dziecko, pierwsze rodziłam w słupsku ( odpowiednik dzisiejszy - ustka to dopiero koszmar )Bardzo jestem wdzięczna temu szpitalowi, połoznym, lekarzom za opiekę nademną i moim synkiem. Polecam wszystkim. Co z tego że w ustce są ładniejsze ściany i szpital nowszy ale PERSONEL DO BANI NADAJE SIĘ DO OBSŁUGIWANIA W PROSEKTORIUM . Takie jest moje zdanie. Pozdrawiam Viola Odpowiedz Link Zgłoś
johana19 Re: Miastko 21.03.07, 14:16 Ja rodziłam 2 lata temu w Ustce i bardzo sobie chwalę zarówno miejsce jak i personel (nie licząc pani na izbie przyjęć). Nie wiem jak jest w Lęborku ale Ustka pod względem warunków szpitalnych jak dla mnie jest super. Pokoje 1- osobowe z łazienką i toaletą. Oczywiście z kącikiem pielęgnacji noworodka. Czysto, estetycznie, oddział zadbany. Są dobrze wyposażeni w sprzęt ułatwiający poród (piłki, worki sako, drabinki itp.) i mają bardzo przytulny pokój porodów rodzinnych, z łazienką i toaletą, z którego to pokoju jest bezpośrednie wejście na salę porodową, odseparowaną od dalszej części ogólnej sali. Z resztą jak jesteś w ciąży to nie ma problemu żebyś sobie pojechała obejrzeć oddział ginekologiczno-położniczy. Mają też świetnie przygotowany oddział neonatologiczny, a to bardzo ważne. Asia mama LENY (27-01-2005) Pierwszy rok życia A Lena ma już... Odpowiedz Link Zgłoś