dmgr 08.06.07, 22:14 Niezbyt dobrze wspominam mój pierwszy poród w Redłowie, teraz czeka mnie 2 i to z położeniem miednicowym słyszałam wiele dobrych opinii o Wejherowie co myślicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
antaris Wejherowo 11.06.07, 10:55 Jestem z redy, ale zastanawiałam się nad wyborem szpitala i zdecydowanie wejherowo. Nie słyszałam żadnych złych opinii, mam lekarke prowadzacą ciąże ze szpitala w Wejherowie. Co do Redłowa to opinie różne raczej złe niz dobre. Oddział polozniczy w Wejherowie jest po remoncie a podejscie lekarzy i pielęgniarek jest super. Pozdrawiam Ania Odpowiedz Link Zgłoś
zuzadiabelek Wejherowo 11.06.07, 17:56 jestem z gdyni 3 mies temu urodzilam w wejherowie i wspominan bardzo milo caly pobyt a bylam tam caly tydzien porodowka jest nowa sprzet super i najwazniejsze caly personel swietny.odpowiem na jakies pytania jesli masz Odpowiedz Link Zgłoś
dmgr Re: Wejherowo 12.06.07, 23:10 Dziś po USG okazało się, że moje dziecko odwróciło się jednak główką termin z USG mam na 26.06 a więc mało czasu, do Gdyni mam blisko i znam jedną położną dość dobrze, w wejherowie nikogo ale jakoś tak dużo dobrego słyszałam. Odpowiedz Link Zgłoś
monikaa13 przeczytaj duzo tego, ja polecam wejherowo, puck 13.06.07, 14:06 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=588&w=63841465 Odpowiedz Link Zgłoś