gosiam80 21.06.07, 08:05 Szukam iformacji na temat dr andrzeja jaworowskiego z ujastek, a dokładnie gdzie przyjmuje poza szpitalem, ile kosztuje wizyta, jakis telefon, no i czy trzeba się umawiać na wizyty ( mam nadzieję, ze tak). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ps29 Re: dr jaworowski z ujastek 21.06.07, 15:51 www.katalog.krakow.pl/firma.php?f=ajawor Odpowiedz Link Zgłoś
blueberry77 Re: dr jaworowski z ujastek 08.07.07, 20:42 Pewnie już po fakcie, ale ja miałam z tym panem do czynienia raz i nie polecam. Miałam silne skurcze w 35 tc kilka razy na godzinę, pojechałam na KTG na Ujastek, trafiłam na dr Kolkę, który jak zobaczył zapis, to chciał mnie położyć do szpitala. Ale pojechałam z tym zapisem do mojej gin, która przepisała mi Fenoterol i kazała powtórzyć zapis po kilku dniach. Ponieważ Fenoterol niezbyt pomógł (skurcze były słabsze, ale i tak silne i często), pojechałam na to powtórne KTG z nadzieją, że ktoś mi doradzi, może zaleci zwiększyć dawkę... Trafiłam na dr Jaworowskiego, który zerknął na zapis i powiedział, że jest ok. Gdybym się nie uparła, to nawet by mnie nie zbadał. Ale ponieważ byłam upierdliwa, to zrobił mi USG i powiedział, że skurcze mają być, że nawet dobrze, bo będę miała łatwiejszy poród (nie był łatwy, trwał 20 godzin), żebym odstawiła ten Fenoterol w cholerę i że dziecko waży 2900 więc nawet jakbym urodziła to nic się nie stanie (w 35 tc!). Według mnie to nie wymaga komentarza... Odpowiedz Link Zgłoś