Dodaj do ulubionych

pytanie o położną

16.09.07, 19:15
witajcie, mam pytanie do bardziej doświadczonych...być może to jeszcze wcześnie, ale z drugiej strony nie chcę "obudzić się z ręką w nocniku". Kiedy powinnam nawiązać kontakt lub w ogóle zainteresować się położną, ponieważ nie wyobrażam sobie porodu bez położnej (chyba najbardziej ze strachu wink Termin mam na 13.03.08 i chciałabym urodzić w szpiatlu na Solcu. Może któraś ma doświadczenie tj. rodziłą właśnie w tym szpitalu, z położną i była w pojedyńczej sali porodowej i poporodowej, którym mogłabym się podzielić. Z góry serdecznie dziękuję
Obserwuj wątek
    • madzik751 Re: pytanie o położną 17.09.07, 07:31
      zapytaj na forum szpitale tam napewno udziela Ci odpowiedzi
      • ckasia3 Re: pytanie o położną 18.09.07, 15:54
        ja rodziłam tam 3 lata temu z p. KOmosą prywatnie, ale na sali wieloosobowej bo
        pojedyncza była zajęta.
        B yło nas 3 do porodu prywatnego naraz i nie wspominam tego dobrze, ale wiem że
        są też inne dobre położne tam, polecałabym inną bo ta ma zawsze obłożenie i
        prowadzi zresztą szkołę rodzenia przy szpitalu
    • spejsik2 Re: pytanie o położną 17.09.07, 08:10
      ja rodzilam z polozna na solcu
      teraz tez bede
      mam termin na styczen
      jeszcze sie nie umowilam
      • jo-75 Re: pytanie o położną 17.09.07, 20:44
        a z którą położną rodziłaś i jaki był koszt całej przyjemności? czy później korzystałaś z jedoosobowej sali poporodowej? i jak ogólnie wygląda tam opieka? czy może się tak zdarzyć, że pomimo chęci porodu z położną (odpłatnie) szpital może odesłać z powodu braku miejsc?
        • rogatek_bambi Re: pytanie o położną 18.09.07, 16:03
          jezeli chodzi o solec i położne to moge wpowiedziec sie o p. Komosie.Umawiałam
          sie z nia na porod. Zadzwon po 36tyg. gdy bedzie wiadomo ze bedziesz rodzic
          naturalnie, wczesniej nie ma to sensu- wszystkie szczegoły omowicie przez
          telefon i pewnie spotkacie sie, porod jest bardzo indywidualna sprawa wiec w
          taki sam sposob trzeba sie umawiac z położna

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka