zica.myszka 09.02.08, 12:25 Dr. Adamowicz jest ordynatorem położnictwa na Madalińskiego. Mam w poniedziałek konsultacje w sprawie cc. i nie wiem na co mam być przygotowana więc jeżeli ktoś zna tego Pana to proszę o informacje, będę wdzięczna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adzia_p Re: Dr. Robert Adamowicz,proszę o opinie!!! 09.02.08, 13:45 lezałam tam na patologii ciazy,gdzie oczywiscie bywał codziennie wg mnie to konkretny lekarz choc dla mnie tak nie wygladał,zbyt wylewny i gadatliwy tez nie był wszystkie decyzje dot. leczenia podejmował on i jak zdecydował o cc,to jeszcze tego samego dnia musiało być kazdy przypadek jest indywidualny,rozne wskazania i sytuacje-nie wiem jak to jest u Ciebie,czego oczekujesz, ale spokojnie-bedzie ok. Odpowiedz Link Zgłoś
andy322 Re: Dr. Robert Adamowicz,proszę o opinie!!! 10.02.08, 08:11 czy ktos chodzi do tego lekarza prywatnie (ciąza) Odpowiedz Link Zgłoś
bezi do zica.myszka 14.02.08, 15:08 Też mam w poniedziałek konsultacje w sprawie cc. Jesli możesz, to napisz jak wrazenia po wizycie. I w jakich godzinach dr Adamowicz konsultuje, bo wiem tylko, że rano.... Odpowiedz Link Zgłoś
jubie Re: Adamowicz - wielka zagadka :) 17.03.08, 20:10 Chodziłam do dr. Adamowicza prywatnie, przez całą ciążę. Wizyty są co 3 tygodnie. Wiedziałam o nim że jest dobrym specjalistą od patologii, a ja miałam obawy, co do tego czy u mnie wszystko będzie ok. Akurat tak się stało, że ciąża przebiegała prawidłowo i nic się złego nie działo, więc nie wiem jak dr. Adamowicz działa w przypadkach problemowych, podejrzewam, że lepiej niż w bezproblemowych Ja miałam trochę wrażenie, jakby się tą moja ciążą śmiertelnie nudził Generalnie wydaje się być skrytym i niewylewnym człowiekiem, po pół roku wizyt cały czas miałam wrażenie, że widzi mnie po raz pierwszy. Nie da się z nim nawiązać przyjacielskiego kontaktu, chociaż jest człowiekiem miłym, delikatnym i bardzo na miejscu. Mało mówi, nie opowiada o ciąży, bada, słucha brzucha, zaleca badania i do widzenia. Z drugiej strony, jak pierwszy raz wysłuchał serduszko maluszka to aż podskoczył z radości Raz mi się zdarzyło pod koniec ciąży, ze dzidziusiowi spadło tętno, i dr. natychmiast wysłał mnie na badania, więc myślę, że w jakiejś awaryjnej sytuacji niczego nie przegapi. No bardzo dziwny człowiek Jednocześnie w szpitalu na Madalińskiego personel go uwielbia. Ja tam rodziłam, ale pod opieką lekarza dyżurnego, a po porodzie dr Adamowicz zajrzał do mnie raz, zapytał czy się dobrze czuję i zniknął na wieki. Myślę że jest dobrym lekarzem i dobrym w ogóle człowiekiem, ale jeśli lubisz sobie pogadać o brzuszku, to będzie Ci z nim ciężko Mam trochę żalu o to, że nie było rozmowy o przebiegu porodu, a akurat poród miałam dość ciężki i w ogóle nie byłam do niego przygotowana, na szczęście miałam świetną położną, ale bez niej byłoby kiepsko. Odpowiedz Link Zgłoś
andy322 do jubie 17.03.08, 21:29 witaj.. mam parę pytanek do Ciebie jesli możesz daj mi maila prywatnego..pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
pola12310 do andy322 18.03.08, 08:55 andy322, również chciałabym rodzić na Madalińskiego, szukam lekarza, do którego mogłabym chodzić i położnej, czy masz może jakieś info? odezwij się proszę na maila pola12310@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
renata48 Re: Adamowicz - wielka zagadka :) 15.07.08, 12:18 Czy moge prosic o telefon do niego na wizyte prywatna? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
carinica011 Re: Adamowicz - wielka zagadka :) 15.07.08, 12:57 wpisz sobie jego nazwisko w googlach - wyskoczy ci gdzie przyjmuje. Odpowiedz Link Zgłoś
andy322 Re: Adamowicz - wielka zagadka :) 15.07.08, 15:40 chodziłam w ciązy do dra Adamowicz i rodziłam u niego na madalińskiego.. kto ma pytania piszcie na andy322@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
solinka123 Re: Dr. Robert Adamowicz,proszę o opinie!!! 12.09.08, 16:06 dziewczyny jak po konsultacjach? ja własnie dostałam skierowanie od lekarza na cc, ale jest on z innego szpitala, czy to może być problem? /skierowanie ze względu na rozejście spojenia/ Odpowiedz Link Zgłoś
zonajoanna up. decyzja o cc 25.09.08, 12:23 podbijam temat bo w pon. idę na konsultację do tego lekarza na Madalińskiego. Jestem w 39 tyg. i dzidzia jest ułożona pośladkowo (pierwsze dziecko). Lekarka postraszyła mnie ,że mogą mi kazać rodzić naturalnie bo dziecko jest małe (2700 wg USG). Czy macie jakieś doświadczenia w tej kwestii. Bo mam jeszcze skierowanie do MSWiA.... Odpowiedz Link Zgłoś