secondtry 09.03.09, 14:57 Dziewczyny, szukam dobrej poloznej na lipiec ze szpitala na madalinskiego, czy mozecie polecic ktoras z pań? Na ile wczesniej nalezy skontaktowac sie z polozna, myslicie ze moze juz byc zbyt pozno? Z gory dziekuje za pomoc, Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cathinka76 Re: prywatna polozna z madalińskego warta polecen 09.03.09, 15:05 Soszyńska, Bebel i Gwiazda - ja akurat umawiałam się z P. Agnieszka Bebel, ale nie doszlo do porodu sn. Pani Gwiazda mimo dosc specyficznego charakteru jest naprawde wybitna specjalistka i byla polecana przez dziewczyny, ktore z nia rodzily. Wszystkie chronia krocze, mozna rodzic w dowolnej pozycji, maja nawet krzeselka porodowe. Generalnie wiekszosc z zatrudnionego personelu w tym szpitalu jest godna polecenia. Odpowiedz Link Zgłoś
enemy-1 Re: prywatna polozna z madalińskego warta polecen 09.03.09, 22:23 Za pieniądze - wszystkie są bardzo dobre i warte polecenia. Wybrana prywatna położna zajmuje się tylko Tobą. Za to trzeba zapłacić, niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
esmeraldine Re: prywatna polozna z madalińskego warta polecen 09.03.09, 22:54 Rodziłam na Madalińskiego "z ulicy", nie miałam zarezerwowanej położnej. Trafiłam na rewelacyjną położną, poród był szybki, bez nacinania krocza, rewelacja. Gdybym miała jeszcze kiedyś rodzić to tylko z nią. A nie zapłaciłam nic. Też uważam, że to zbędny wydatek, to w końcu ich praca i dostają za nią wynagrodzenie, jak każdy Odpowiedz Link Zgłoś
pstrabiedronka Re: do esmeraldine 10.03.09, 08:32 ja rodziłam 30 października 2008 (4 miesiące temu) z Wioletta gwiazdą. Jestem bardzo zadowolona. Pięć dni wcześniej rodziła bratowa, nie miała opłaconej połoznej, trafiła na Elżbiete Kowal i ta zajęła się nia rewelacyjnie - chroniła krocze, pomagała. Dodam, że wtedy na porodówce był tłum, do tego stopnia, że potem dla bratowej brakowało miejsca na położnictwie, musiała czekać kilka godzin aż będa wypisy. Mimo to pani Kowal zajmowała sie nią bardzo troskliwie. Inna koleżanka płaciła pani Kowal i tez jest bardzo zadowolona. Takze ja mogę z własnego doświadczenia polecić p. Gwiazde lub p. Kowal. Odpowiedz Link Zgłoś
esmeraldine Re: do esmeraldine 10.03.09, 08:49 Rodziłam pod koniec listopada 2008, 3 miesiące temu I to chyba była Pani Kowal właśnie. Bardzo starałam się zapamiętać jej nazwisko, ale za bardzo byłam zmęczona. Ale jak teraz czytam wpis koleżanki, to coś mi świta Odpowiedz Link Zgłoś
betz1 Re: prywatna polozna z madalińskego warta polecen 10.03.09, 19:47 Rodziłam z Anią Soszyńską i bardzo polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
mietka29 Re: prywatna polozna z madalińskego warta polecen 10.03.09, 22:00 Jestem tego samego zdania co enemy. Wszystkie są dobre jak wszystko jest OK. Za poród nie powinno się płacić i liczyć na dobroć jak się zapłaci. A np. pani Anna Soszyńska pracowała w domu narodzin i do dzisiaj moi znajomi mają problem z dzieckiem Odpowiedz Link Zgłoś
lenka.65 Re: prywatna polozna z madalińskego warta polecen 11.03.09, 10:19 A możesz rozwinąć? Tzn. znajomi maja problem z dzieckiem, bo urodziło się w domu narodzin pod opieką Soszyńskiej? Jakiś błąd, itp? Z góry dzięki. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
adzia_p Re: prywatna polozna z madalińskego warta polecen 11.03.09, 12:23 rodziłam z p.Soszyńską Z DYŻURU (nie zapłaciłam ani groszaza opiekę,lekarza tez stamtad nie miałam)- wszystko przebiegło swietnie,bardzo chwalę i cenię jej pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
ewkako-newka Re: prywatna polozna z madalińskego warta polecen 11.03.09, 13:32 A ja nie do konca jestem zadowolona z opieki prywatnej poloznej w tym szpitalu. Zdecydowalam sie, bo balam sie, ze mnie odesla, ale uwazam, ze to byly zle zainwestowane pieniadze. Pani byla zmeczona i ziewala caly czas, chyba wczesniej odbierala za duzo prywatnych porodow i nie zdazyla sie wyspac. Pomoca specjalna nie sluzyla, to maz mowil, a inne kobiety robia to i to, to wtedy mowila, tak, to rzeczywiscie pomaga. Pomoc, zeby bylo szybciej - oksytocyna + naciecie. Zapomniala podac mi leki. Na pytania odpowiadala: nie wiem. Za to panie z dyzuru, ktore sie mna opiekowaly zanim przyjechala, byly bardzo mile i pomocne, najmilej wspominam pania Kowal. Szkoda, ze trafilam na zly dzien oplaconej poloznej. Rodzilam w 2008 roku. Odpowiedz Link Zgłoś