agawujek 01.01.04, 14:25 Witam i bardzo proszę o opnie oraz jakieś namiary na tegoż doktora, tzn. gdzie i kiedy przyjmuje prywatnie, nr telefonu oraz czy jesteście zadowolone z jego usług. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
auraak Re: dr Remigiusz Rak z Solca 03.01.04, 12:18 Witam. Ja także szukam kontaktu z tym lekarzem. Zdobyłam nr telefonu komórkowego, ale nie mogę się dodzwonić, i podobno przyjmuje we wtorki po południu ale nie weim gdzie. Jeśli jesteś zainteresowana, wyślę ci nr telefonu mailem. Słyszałam o nim same dobre opinie. Pozdrawiam serdecznie. Ania + 15tyg. maluszek Odpowiedz Link Zgłoś
euro_ghandi Re: dr Remigiusz Rak z Solca 03.01.04, 20:29 Hej dziewczyny! ja rodzilam z dr Rakiem 1 maja ubr. pod koniec ciazy wybralam go na lekarza prowadzacego (poprzedniego stracilam ale nie bede teraz tlumaczyla jak to sie stalo...). dr Rak jest super b. cieply, zyczliwy i delikatny no i oczywiscie kompetentny. kobieta czuje sie u niego bezpieczna. ja po porodzie chodze tez do niego, mimo iz nie zamierzam raczej juz rodzic (mam 2 wspanialych dzieciaczkow, a wiek juz raczej taki, ze powinnam teraz znowu zajsc w ciaze, zeby potem nie martwic sie o zdrowie 3). dodam ze dr Rak ma chyba niesamowita intuicje - dzieki niemu moja malutka Zosia zyje i jest zdrowa-podjal decyzje o porodzie wczesniej niz przewidywal termin i bardzo dobrze, bo malutka lezala w zielonych wodach plodowych i niewiadomo co byloby dalej... oki, to byla opinia o dr Raku a teraz namiary. dr Rak ma komorke, ale lepiej zadzwonic do niego do gabinetu na nr stacjonarny, kiedy przyjmuje lub przyjsc do szpitala jak ma dyzur i poprosic o rozmowe - mysle, ze jak nie bedzie zajety to Was przyjmie prywatnie gabinet na ul. Kopernika 28 m 25 tel. 828-38-43 (we wtorki - chyba od 16, trzeba probowac co jakis czas, bo jak bada, to nie odbiera oczywiscie) pozdrawiam i zycze wspanialych porodow i zdrowych dzieciaczkow! ania mama antosia i zosi Odpowiedz Link Zgłoś
justyna1212 Re: dr Remigiusz Rak z Solca 30.01.04, 15:26 Miałam to szczęście w nieszczęściu poznać osobiście dr Raka. Odniosłam pozytywne wrażenie, w związku z czym mam pytanie: ile kosztuje wizyta? Odpowiedz Link Zgłoś