Dodaj do ulubionych

dr Remigiusz Rak z Solca

01.01.04, 14:25
Witam i bardzo proszę o opnie oraz jakieś namiary na tegoż doktora, tzn.
gdzie i kiedy przyjmuje prywatnie, nr telefonu oraz czy jesteście zadowolone
z jego usług.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • auraak Re: dr Remigiusz Rak z Solca 03.01.04, 12:18
      Witam.
      Ja także szukam kontaktu z tym lekarzem. Zdobyłam nr telefonu komórkowego, ale
      nie mogę się dodzwonić, i podobno przyjmuje we wtorki po południu ale nie weim
      gdzie. Jeśli jesteś zainteresowana, wyślę ci nr telefonu mailem.
      Słyszałam o nim same dobre opinie.
      Pozdrawiam serdecznie.

Ania + 15tyg. maluszek
      • euro_ghandi Re: dr Remigiusz Rak z Solca 03.01.04, 20:29
        Hej dziewczyny! smile
        ja rodzilam z dr Rakiem 1 maja ubr. smile
        pod koniec ciazy wybralam go na lekarza prowadzacego (poprzedniego stracilam
        ale nie bede teraz tlumaczyla jak to sie stalo...). dr Rak jest super smile
        b. cieply, zyczliwy i delikatny no i oczywiscie kompetentny. kobieta czuje sie
        u niego bezpieczna. ja po porodzie chodze tez do niego, mimo iz nie zamierzam
        raczej juz rodzic (mam 2 wspanialych dzieciaczkow, a wiek juz raczej taki, ze
        powinnam teraz znowu zajsc w ciaze, zeby potem nie martwic sie o zdrowie 3).
        dodam ze dr Rak ma chyba niesamowita intuicje - dzieki niemu moja malutka Zosia
        zyje i jest zdrowa-podjal decyzje o porodzie wczesniej niz przewidywal termin i
        bardzo dobrze, bo malutka lezala w zielonych wodach plodowych i niewiadomo co
        byloby dalej...
        oki, to byla opinia o dr Raku smile a teraz namiary. dr Rak ma komorke, ale lepiej
        zadzwonic do niego do gabinetu na nr stacjonarny, kiedy przyjmuje lub przyjsc
        do szpitala jak ma dyzur i poprosic o rozmowe - mysle, ze jak nie bedzie zajety
        to Was przyjmie smile
        prywatnie gabinet na ul. Kopernika 28 m 25
        tel. 828-38-43
        (we wtorki - chyba od 16, trzeba probowac co jakis czas, bo jak bada, to nie
        odbiera oczywiscie)
        pozdrawiam i zycze wspanialych porodow i zdrowych dzieciaczkow!
        ania mama antosia i zosi
    • justyna1212 Re: dr Remigiusz Rak z Solca 30.01.04, 15:26
      Miałam to szczęście w nieszczęściu poznać osobiście dr Raka. Odniosłam
      pozytywne wrażenie, w związku z czym mam pytanie: ile kosztuje wizyta?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka