Gość: Maciek IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.04, 23:03 Nie udałsię czerwonym skok na kasę chcieli wykorzystać lekarzy aby pracowali za darmo a NFZ rósł w siłę i żył dostatnio. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Maciek Śląskie przychodnie otwarte IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.04, 23:03 Nie udał się czerwonym skok na kasę chcieli wykorzystać lekarzy aby pracowali za darmo a NFZ rósł w siłę i żył dostatnio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mures walnij się kretynie w czoło IP: *.bielsko.dialog.net.pl 06.01.04, 23:44 Chyba nie czytałeś na czym polega kompromis wymuszony szantażem: zapłacę ja, zapłacisz ty nawet gdybyś był lekarzem albo byłym pracownikiem ŚKCh.Lekarze "rodzinni" udowodnili, że w dupie mają przysięgę Hipokratesa. Tym samym i ja mam ich w dupie. Stać mnie na to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inteligencik Re: walnij się kretynie w czoło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.04, 00:31 Oj Mures, czyżby młodzieżówka SLD??? Nieładnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kartkek Re: Śląskie przychodnie otwarte IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.04, 08:59 Brawo lekarze! Tak trzymać! Odpowiedz Link Zgłoś