promin 17.03.07, 19:03 Wypisujcie tu inwestycje które są obecnie realizowane, tzn już sie zaczeły (budowa remont itp) Ja wiem ze już jest remontowany MDK:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
redakcja_lubliniec Re: Realizowane inwestycje 17.03.07, 19:04 Oprócz MDKu budowane jest także rondo na Piłsudskiego (przy targu) i remontowany jest targ:) Odpowiedz Link Zgłoś
promin Re: Realizowane inwestycje 17.03.07, 19:04 A właśnie zapomniałem o tym... oki to piszcie dalej:) Co wiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
adik_z_lublinca Re: Realizowane inwestycje 17.03.07, 19:19 Oprócz tych które wymieniliście (czyli remont MDKu, kina "Karolinka", modernizacji targu i budowy ronda na Piłsudskiego) realizowane czyli w trakcie budowy są także: * Budowane jest nowe skrzydło Urzędu Skarbowego * Budowany jest oddział ratunkowy przy szpitalu miejskim nr 2 remontowanych jest wiele ulic, chodnikó i budowanych jest kilka kamienic, budynków handlowych, bloków itp:) Odpowiedz Link Zgłoś
crux_l-c Re: Realizowane inwestycje 17.03.07, 19:20 I może jeszcze te ścieżki rowerowe o których pisałem w osobnym temacie:P Odpowiedz Link Zgłoś
crux_l-c Re: Realizowane inwestycje 24.03.07, 14:37 Aaa więc jednak miałem racje, że budują już scieżke na Annie Odpowiedz Link Zgłoś
adik_z_lublinca Re: Realizowane inwestycje 17.03.07, 19:21 Hmmm no może, może.... Odpowiedz Link Zgłoś
promin Re: Realizowane inwestycje 17.03.07, 19:29 Tak robią tą ścieżke rowerową. Czyli ściezki też doliczmy:P Czekam co dalej:) Odpowiedz Link Zgłoś
promin Re: Realizowane inwestycje 17.03.07, 19:30 Acha ja może jeszcze dodam: Remontuje sie Zamek Lubliniecki, po remoncie bedzie w nim hotel 3gwiazdkowy, restauracja, basen, sala konferencyjna i winiarnia. Odpowiedz Link Zgłoś
piotrek_lubliniec Re: Realizowane inwestycje 24.03.07, 14:32 Scieżka rowerowa na św. Anny i ścieżka rowerowa na Kokotek już są budowane:) Odpowiedz Link Zgłoś
crux_l-c Re: Realizowane inwestycje 24.03.07, 14:37 Aaa więc jednak miałem racje ze budują ścieżke na Annie:) Odpowiedz Link Zgłoś