Dodaj do ulubionych

23-letni Zbyszek z Piekar potrzebuje pomocy

IP: *.piekary.net / *.piekary.net 22.01.04, 11:36
Ze wzgledu na wejscie do unii europejskiej zostal zmieniony numer konta
chociaz banki powinny przyjmowac tez na te stare konto do czerwca ale rużnie
bywa tak wiec podaje nowy numer konta

Caritas archidiecezji katowickiej
PKO BP II O/Katowice
66 1020 2313 0000 3102 0020 0220
"protezy nóg"

Obserwuj wątek
    • Gość: Sprinter Re: 23-letni Zbyszek z Piekar potrzebuje pomocy IP: *.truskawka.com / *.truskawka.com 24.01.04, 13:32
      hehe po raz kolejny witam :) Widze ze dalej nie tracisz chęci do życia i tak
      trzymać. Cały sląsk trzyma za ciebie kciuki, powodzenia :)
    • Gość: w[UoD]i Re: 23-letni Zbyszek z Piekar potrzebuje pomocy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.04, 13:52
      bedzie dobrze.caly #piekary jest z toba :)
    • Gość: bedek Wiara czyni cuda IP: *.piekary.net / *.piekary.net 24.01.04, 18:31
      Zbychu wszyscy Cię podziwiamy za twoją wytrwałość i chęć do życia, nie jeden z
      nas by się juz załamał, jesteśmy z TOBĄ, wierzymy, że wszystko się jeszcze
      ułoży po twojej myśli - kochamy Cię bardzo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: znajomy Re: 23-letni Zbyszek z Piekar potrzebuje pomocy IP: *.netia1.piekary.net 24.01.04, 18:53
      Zbyszek nic sie nie martw pieniadze na pewno beda zebrane.(ale sam wiesz jak
      to kurwa wszystko w naszym kraju dziala)Musisz byc dobrej mysli i nigdy nie
      traci nadzieji.
      ps. a tak poza tym jebac tych wszystkich co wiele obiecuja a nic z tego nie
      wynika.
      To nara czym sie!
    • Gość: Kamel Re: 23-letni Zbyszek z Piekar potrzebuje pomocy IP: *.piekary-slaskie.sdi.tpnet.pl 25.01.04, 00:09
      Zbyszek jestesmy z Toba ;]
    • Gość: ralph_emes Re: 23-letni Zbyszek z Piekar potrzebuje pomocy IP: *.piekary.net / *.piekary.net 25.01.04, 11:04
      sinq trzymaj sie! mam nadzieje ze to co sie stalo nie zmieni calkowicie twojego
      podejscia do zycia.
    • Gość: gość Re: 23-letni Zbyszek z Piekar potrzebuje pomocy IP: *.radzionkow.net 25.01.04, 12:39
      Haj! Jesteś człowiekiem o silnej woli i dlatego cię bardzo podziwiam. A co do protez
      nie martw się znajdą sie pieniądze, za które je kupisz i przynajmnie po części będziesz
      cieszył życie. Życzem Ci dużo szczęścia i nie martw się wszystko się ułoży.
    • Gość: Dorota Re: 23-letni Zbyszek z Piekar potrzebuje pomocy IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 26.01.04, 12:16
      Ad augusta per angusta Zbyszku,wierze w Ciebie i wiem,ze wszystko bedzie
      dobrze.Masz w sobie tak wiele wiary i ciepła,że na pewno jeszcze niejedna osobe
      podniesiesz na duchu a sam odnajdziesz szczęście,ponieważ dobrzy ludzie prędzej
      czy później je znajdują-taki jest ich przywilej:)
    • Gość: Marcin Wróbel Re: 23-letni Zbyszek z Piekar potrzebuje pomocy IP: 81.210.100.* 26.01.04, 12:55
      Witam Cie Zibi bardzo serdecznie - chcę napisać kilka zdań co o tym myśle! Sam
      mam spore problemy zdrowotne, podobnie jak Zbyszek poruszam sie na wózku
      inwalidzkim także problemy z tym związane nie są mi obce! Prosze was pomóżcie
      Zbyszkowi w jakimś stopniu wrócić do życia w społeczeństwie!! Bez tych protez
      moze on być uwieziony we wlasnym domu! NIE MOZEMY DO TEGO DOPUŚCIĆ! Znam go
      krótko, jeżdzimy razem na treningi koszykówki, jest bardzo dobrym czlowiekiem
      i zasługuje na naszą pomoc!!!! POSTARAJCIE SIE PRZELAĆ JAKIEŚ PIENIĄDZE! KAŻDA
      SUMA BEDZIE BARDZO WAŻNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka