Dodaj do ulubionych

szkoła językowa w Katowicach

11.06.10, 15:03
czy znacie jakieś dobre szkoły językowe w Katowicach?/
Bo chciałabym się zapisać na kurs, tylko zależy mi na tym, żeby po ukończonym
kursie otrzymać odpowiednie certyfikaty. I dobrze by było, żeby grupy były
małe. Mam nadzieję, że znacie takie miejsca ??
Obserwuj wątek
    • adresnieprawidlowy Re: szkoła językowa w Katowicach 13.06.10, 10:04
      Znamy :P
      Nie wiem czy kojarzysz axon? Dosyć duża szkoła językowa, ma swoje placówki w
      kilku miastach, w Katowicach też jest z tego co wiem. Grupy są małe kilkuosobowe
      (2-8 osób), ale można też indywidualnie chodzić. Możesz też sobie cały kurs
      zakończyć egzaminem i dostaniesz certyfikat. Poszukaj sobie ich stronki i
      poczytaj dokładnie.
      • Gość: ewa Re: szkoła językowa w Katowicach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.10, 10:56
        poczytaj starsze watki
        empik polecam i Profi-lingue ale w sosnowcu:)
        pozdr
        • kal_ho_naa_ho Re: szkoła językowa w Katowicach 14.06.10, 10:50
          kojarzę Axona tylko, że nie wiedziałam, że ta szkoła działa też w Katowicach
          słyszałam, że jest w Bielsku, Wieliczce, Krakowie Olkuszu, ale nie wiedziałam,
          że jest w Katowicach.
          Ale wiem, że to jest bardzo fajna szkoła, nie tylko w bardzo fajny sposób
          prowadzą zajęcia, ale też mają akredytację MEN-u.
          • Gość: reklamaa Re: szkoła językowa w Katowicach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.10, 11:03
            yhy w axon naucza..:D i ciekawe czemu wszystkie miasta ktos zna lol
            reklama aaa prane mozgu juz od rana:D ciekawe ze w innych watkach nie byla polecana a tu wyjebista:D
          • coolista80 Re: szkoła językowa w Katowicach 14.06.10, 11:13
            Faktycznie niezła jest ta szkoła. Myślę, że warto się właśnie w takie miejsce
            wybrać na kurs, bo nie oszukujmy się, można się w takich placówkach nauczyć o
            wiele więcej niż na jakiś korepetycjach, czy w szkołach, gdzie grupy są
            liczniejsze. Szkoła ma dobry program, oferuje pomoce naukowe i cenowo wychodzi
            taki kurs bardzo przystępnie, więc dlaczego by się nie zapisać.
    • Gość: a Re: szkoła językowa w Katowicach IP: *.128.21.2.static.crowley.pl 14.06.10, 14:34
      A moze w kierunku Business English?

www.ae.katowice.pl/betapl/kategoria/199/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka