Dodaj do ulubionych

Zauważyliście, że braineater i settembrini

IP: *.c201.msk.pl 22.10.10, 09:47
zniszczyli forum katowickie? Jakiś czas temu na forum pojawiało się po kilkadziesiąt i czasem kilkaset nowych wpisów. A obecnie kilka. Głownie są to odgrzewane kotlety typu admire spa katowice, Delikatesy ALMA w Katowicach czy Praca w Archidoc-u. Tylko pogratulować! Zamiast zajmować się usuwaniem treści wulgarnych albo obrażających inne osoby ci dwaj wybitni "moderatorzy" wycinali wszystkie wpisy, które nie były po ich myśli. No i osiągnęli to co sobie założyli - osoby inaczej myslące niż "moderatorzy" wyniosły się. Z portalu katowickiego został "martwy" trup tak jak samo miasto Katowice. Gratulacje!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: harc mistrz =----> Re: Zauważyliście, że braineater i settembrini IP: 95.215.21.* 22.10.10, 10:51
      Przykro o tym pisać, ale wydaje mi się, że forumowicz o demaskatorskim nick'u "I to już koniec", w kwestii FK (Forum Katowice) - ma bardzo dużo racji.
      Pytanie tylko, czy takiemu stanu katowickiego FORUM są winni tylko ci dwaj moderatorzy?

Ja, od czasu "wielkich reform" na FORUM GW (ogólnopolskich), odnoszę takie wrażenie , że działa TU (PO katastrofie smoleńskiej tupolewa) jakaś dziwna ogólna dyrektywa i manipulatorska socjotechnika medialna.

Zastanawia mnie np.:
      PO CO fora ogólnopolskie GW poprzedzają FOR-POCZTY subiektywnie wybranych i dobranych wpisów... "ustawiających myślenie" potencjalnych Czytelników tego Forum???

Mam wielkie uznanie dla największego w Polsce FORUM GAZETY WYBORCZEJ za techniczną jakość i świetną organizacyjną formę tego internetowego przekazu (dlatego też jestem Tu od wielu lat obecny), ale nie mogę, tak jak odważny forumowicz o wymownym nick'u... "I to już koniec" (!)... nie mogę się pogodzić z manipulowaną degradacją FORUM. Tego forum...
      (HKP)
      ...
      CZUWAĆ I... SIĘ POCZUWAĆ!!!

Gość portalu: itojużkoniec napisał(a):

> zniszczyli forum katowickie? Jakiś czas temu na forum pojawiało się po kilkadzi
      > esiąt i czasem kilkaset nowych wpisów. A obecnie kilka. Głownie są to odgrzewan
      > e kotlety typu admire spa katowice, Delikatesy ALMA w Katowicach
      > czy Praca w Archidoc-u. Tylko pogratulować! Zamiast zajmować się usuwani
      > em treści wulgarnych albo obrażających inne osoby ci dwaj wybitni "moderatorzy"
      > wycinali wszystkie wpisy, które nie były po ich myśli. No i osiągnęli to co so
      > bie założyli - osoby inaczej myslące niż "moderatorzy" wyniosły się. Z portal
      > u katowickiego został "martwy" trup tak jak samo miasto Katowice. Gratulacje!!!
      > !
      • Gość: mrożek Re: Zauważyliście, że braineater i settembrini IP: 109.243.66.* 22.10.10, 11:14
        A może zauważyliście że krasnoludki szczają wam do mleka?
        • Gość: itojużkoniec Re: Zauważyliście, że braineater i settembrini IP: *.c201.msk.pl 23.10.10, 12:18
          mrożek napisał(a): > A może zauważyliście że krasnoludki szczają wam do mleka? Szczaj, szczaj ile popadnie, ja i tak mleka nie piję tylko samogon. Tylko, czy jesteś pewny, że szczasz do mleka? Czy jesteś w stanie rozróżnić mleko od innych płynów? Watpię!
      • Gość: UrkeRadocha Re: Zauważyliście, że braineater i settembrini IP: *.makler.local / 10.128.247.* 22.10.10, 11:29
        To zasługa takich Pis_maków jak hajotek , z altropowymi odmianami ...muchokot,gil, krowokur.
        • Gość: ból_w_krzyżu Re: Zauważyliście, że braineater i settembrini IP: 46.112.172.* 22.10.10, 13:13
          harcmistrz gil&company to takie typy co dostaliby orgazmu gdyby mały prezesik gasił im papierosy na szyi albo oddał na nich mocz.
          • Gość: Lalunia i Ryl Re: Zauważyliście, że braineater i settembrini IP: 212.59.228.* 22.10.10, 15:09
            Te <pis_ company...> to taka święta trójca jednojajowa ; jeden hajotek w trzech odmianach na ampli z kotka alika.
            • Gość: harc mistrz & HKP Re: Zauważyliście, że braineater i settembrini IP: 95.215.21.* 22.10.10, 16:16
              "Mrożku", "UrkeRadocho", "Bólu_w_Krzyżu", "Lalunio i Rylu"... może jednak, zamiast Waszego notorycznego PO'niżania, wypowiedzieli byście się na Forum Katowice nieco bardziej na temat oraz... m e r y t o r y c z n i e ?!
              (HKP)
              ...
              ZAMIAST ATAKU "AD PERSONAM", BARDZIEJ "AD MERITUM", NO I... "AD REM"!!!

• Gość: Lalunia i Ryl Harcmistrzu, ...jak chciałeś i pszesz, tak masz. IP: 212.59.228.* 22.10.10, 17:03
                Na lekcji religii ksiądz pyta dzieci:
                - W czyim domu cała rodzina modli się przed posiłkiem?
                - W moim - odpowiada Jaś - Ale tylko wtedy, gdy grzyby na zupę zbierał dziadek

• Gość: harc mistrz =----E Re: Harcmistrzu...jak chciałeś i piszesz, tak masz IP: 95.215.21.* 22.10.10, 18:46
                  Dziękuję Wam, Lalunio i Rylu, za trafny dowcip, który przyjąłem do siebie osobiście, gdyż jestem zagorzałym zbieraczem grzybów leśnych i osiedlowych. Zbieram około 30 gatunków jadalnych, w tym nawet kilka muchomorów (m. mglejarka, m. czerwonawy); ostatnio polecam boczniaka ostrygowatego (od października do marca) - rośnie w skupiskach do 3 kg u podnóża i na pniach drzew. PO kąpieli w roz...trzepanym jajku, panierowany i smażony krótko na patelni z tłuszczem, "na złoto" - to poezja i niebo w gębie...

Tego Wam serdecznie życzę, jak i nieustannego PO'czucia humoru w redagowaniu dowcipnych "przerywników", w tej i innych bardzo PO'ważnych dyskusjach na FORUM.
                  (HKP)
                  ...
                  CZUWAJCIE!!!
                  www.youtube.com/watch?v=lNZS99RUW9U
        • Gość: gil Re: Zauważyliście, że braineater i settembrini IP: *.chello.pl 22.10.10, 17:54
          Urke-Radocha. Proszę, zejdż ze mnie na dobre. Hajotkiem jesteś może sam/a. Muszę się zapytać twego rerującego idola - POlityka , co to miał dziadka w Wermachcie . Z pewnością ten jego dziadek był z twoim dziadkiem w jednej "pancerfaust" drużynie . Czy czasem nie masz nic wspólnego z Radochą w Sosnowcu ? Bo kiedyś było tam więzienie dla " pancerfaustowiczów ". No, a twoja ksywa " Radocha " może mieć w sobie wątek PObytowo-wspomnieniowy.
          A tak trochę na poważnie. Rząd Platformy Obywatelskiej generuje dziennie 300 milionowy deficyt państwu polskiemu. Razem dług wewnętrzny / tylko o tym tu mowa / wynosi 750 miliardów złotych. Co radzisz, aby nas w Katowicach nie doprowadzono do katastrofy , w czym POlitycy wadzy / wszyscy historycy/ specjalizują się od dawna, a pilniej od 10 kwietnia b.r. ?
          PS. Czuwaj, bo licho nie śpi, a wybory coraz bliżej. I moja propozycja. POdyskutujmy na Forum na temat : dlaczego notowania Premiera tak gwałtownie spadają za sprawą Smoleńska, Łodzi, i zbliżającego się kryzysu gospodarki , ale bez inwektyw w gatunku Arona Nusselbauma. Okey ?
          Czy Śląsk musi zawsze być bity w tyłek przez kolejne opcje POlityków ?
          Czy pozbawienie społeczeństwa socjalnych praw nabytych / zasiłek pogrzebowy i pielęgnacyjny, becikowe, internet, dod. rodzinny, podatek VAT, zagrożone emerytury dziś młodych ludzi , itp.itd./, nie świadczy o tym , że coś nie gra w tym POlitycznym układzie ?

• Gość: JaśPiS Re: Zauważyliście, że braineater i settembrini IP: 188.33.21.* 22.10.10, 18:24
            Chyba Jarek już odlał się na g. i h. bo wyraźnie odprężeni i rezolutni:D.
            • Gość: gil Re: Zauważyliście, że braineater i settembrini IP: *.chello.pl 22.10.10, 22:17
              Jaśiulu ....zawsze byli rezolutni i odpręzeni, również jeszcze przed oblaniem...... Dlatego też cenzorzy Gazety i POlityczny klan rerującej wadzy tak ich kocha.
              A tak na poważnie to Tobie powiem, że z PiS mam tyle wspólnego jak z świnią na panewnickich ogródkach działkowych. Ale względy etyczno moralne spowodowały, że stałym się mimowolnym sympatykiem Braci Kaczyńskich. PO uśmierceniu zaś Prezydenta Lecha trzeżwy rozsądek nakazuje mi , jak większości Polaków, dążyć do wykrycia sprawców uśmiercenia 96 Pielgrzymów na Katyński Cmentarz.
              Czy nowa zbrodnia w Łodzi nie POtwierdza moje obawy o stan moralny POlityków ?
              PS. Nie wiem kim jesteś, ale przypuszczam, że po cichu w przerwie PO odlaniu, myślisz podobnie jak ' h , i ,g ,
          • Gość: Lalunia i Ryl piss_gilku, z nim dyskutuj,godny ciebie... IP: 212.59.228.* 22.10.10, 20:34
            W barze.
            Pijany facet po piątym piwie wychodzi do toalety. Jakieś 2 minuty po tym knajpą wstrząsa mrożący krew w żyłach krzyk dobywający się z kibelka. Za jakieś pięć minut znowu. W końcu barman nie wytrzymał i idzie sprawdzić - patrzy - siedzi tam ten facet, więc pyta się go:
            - Czemu się pan tak drze?
            A facet:
            - Panie, siadłem na kibelek, zrobiłem co trzeba, spuszczam wodę - i jak mnie coś nie ściśnie za jaja! Za chwilę znowu - ciągnę te wajchę - i jak mnie nie ściśnie!
            A barman:
            - Bo to nie kibel idioto, tylko wiadro od mopa...
        • Gość: itojużkoniec Re: Zauważyliście, że braineater i settembrini IP: *.c201.msk.pl 23.10.10, 20:21
          www.youtube.com/watch?v=0pfiwtl3OhM&feature=related
          • Gość: gil Re: Zauważyliście, że braineater i settembrini IP: *.chello.pl 26.10.10, 16:22
            itojuzkoniec. Świetne. Dzięki. Tego mi brakowało.
    • Gość: MiłośnikBliźniego Merytorycznie i bez złośliwych {PO_PISów} IP: 46.112.102.* 22.10.10, 17:23
      Przychodzi kobieta do apteki i mowi:
      - Poproszę arszenik.
      - Arszenik? Nie mogę pani tego sprzedać. A w ogóle to po co pani
      arszenik? - pyta zdumiony aptekarz
      - Dla męża - mówi kobieta.
      - Stanowczo odmawiam!
      Kobieta wyjmuje z torebki zdjęcie nagiego męża z żoną aptekarza,
      na co aptekarz odpowiada:
      - Cóż, nie wiedziałem, że ma pani receptę.
      • Gość: itojużkoniec Re: Merytorycznie i bez złośliwych {PO_PISów} IP: *.c201.msk.pl 23.10.10, 19:40
        I w tym wszystkim chodzi właśnie o to, aby podsycać płomień nienawiści. Dzięki temu płomieniowi naród a własciwie "ciemny lud" (określenie-prawa autorskie europosła z Gdańska) może w blasku płomienia podziwiać przenikliwość umysłów elyt politycznych wywodzących się z korzenia a zwłaszcza cieszyć się z ich sukcesów - nie tylko finansowych.
        • Gość: harc mistrz *--=== Re: Merytorycznie i bez złośliwych {PO_PISów} IP: 95.215.21.* 25.10.10, 10:37
          Chodzi o to, aby strona główna FORUM KATOWICE (w skrócie FK) wróciła do dawnej świetności i... różnorodności, jaką miała przed tymi moderatorami, gdy były imponujące dzienne ilości postów, a daty wpisów Forumowiczów na 1-ej stronie zamykały się w np. w 4. dniach(!).

Tak było niegdyś i FK było jednym z najciekawszych i najbogatszych tematycznie forów w Polsce.
          Pomimo stałych tendencji Redaktorów GW do "kanalizowania" wątków, zmuszania do logowania się uczestników FORUM, i do spychania lokalnych stron forum w kierunku... "społecznych biur ogłoszeń" w stylu osobliwych kryptoreklam lub "idiotycznych i banalnych" wątków np. typu...
          "Jak dojechać z dworca w Katowicach do Stadionu Śląskiego?", albo... "Praca w ARCHI DOCU" lub w agencji (towarzyskiej albo detektywistycznej)...
          - Ech, kurna, płakać się chce, co zrobili z takim FORUM moderatory i redaktory GW. :-(((((
          (HKP - czyli
          Harcerski Kabaret Patriotyczny z Katowic)
          ...
          CZUWAJ!!!
          • Gość: ;)))) Re: Merytorycznie i bez złośliwych {PO_PISów} IP: *.c201.msk.pl 25.10.10, 11:09
            Skoro już o tym mowa, to mam pytanie : Jak dojechać z dworca PKP do pl. Szewczyka?
            • Gość: Lalunia i Ryl Re: Merytorycznie i bez złośliwych {PO_PISów} IP: 212.59.228.* 25.10.10, 11:54
              Per pedes_pisuraem..;)))))))!!!!
            • Gość: harc mistrz ;-)))) Re: Merytorycznie i bez złośliwych {PO_PISów} IP: 95.215.21.* 25.10.10, 13:19
              Gość portalu: ;)))) napisał(a):
              > Skoro już o tym mowa, to mam pytanie : Jak dojechać z dworca PKP do pl. Szewczy
              > ka?

To proste! Trzeba zejść z estakady dworcowej, wsiąść do tramwaju linii nr 11, jadącego w kierunku Placu Wolności i... wysiąść na drugim przystanku, właśnie przy Placu Szewczyka. Wilhelma, dla ścisłości.
              (HKP)
              ...
              "PO LINII I NA BAZIE"!!!
            • Gość: ByniaŻegnający Re: Merytorycznie i bez złośliwych {PO_PISów} IP: 195.187.134.* 25.10.10, 14:31
              Mądrze, punktlich und geanu gerade jechac, jak na ścieżynce harcerskiej ze stanicy do baru piwnego <za lasem>.
              • Gość: harcgil Re: Merytorycznie i bez złośliwych {PO_PISów} IP: 188.33.240.* 27.10.10, 17:19
                Kto Ty jesteś?
                Jam Kaczorek.
                Skąd przybywasz?
                Prosto z Tworek.
                Jaki znak twój?
                Jad spieniony.
                Czego nie masz?
                Konta, żony....
                O czym marzysz?

O korycie.
                No, a Polska?
                Chyba kpicie.
                A co z Lechem?
                Będzie świętym.
                Pomnik?
                Stawiam fundamenty.
                Coś o Tusku?
                Nienawidzę!
                A co z PO?
                Nią się brzydzę.
                Zmowy, spiski?
                Widzę wszędzie.
                Rydzyk?
                On papieżem będzie.
                Naród cały?
                Wprost mnie kocha.
                Dziękuję.
                Noooo ... czas na procha.
    • bartoszcze Re: Zauważyliście, że braineater i settembrini 25.10.10, 16:42
      Dziwne. Pięć lat temu słyszałem, że to ja to forum zniszczyłem:)))
      Jeśli coś można zarzucić moderatorom, to chyba to, że za mało wycinają pseudopytań stanowiących reklamy.
      A jak komuś tęskno do międlenia politycznie o wyższości Kaczora nad Kaczką, to od tego Gazeta.pl ma inne fora. Pomyśleć naprawdę nie boli (ale niektórych zdaje się boli, że musieliby założyć nick c201mskpl, nie podając żadnych danych, i ozgrozozalogowaćsię).
      • Gość: c201mskpl Re: Zauważyliście, że braineater i settembrini IP: *.c201.msk.pl 26.10.10, 17:21
        bartoszcze napisał:......ozgrozozalogowaćsię A po co krasnoludkom-detektywom ułatwiać robotę? A poza tym skoro są centralne fora tematyczne to po co jakieś regionalne? Najlepiej od razu je zlikwidować. Poczytamy sobie co myślą w stolycy albo w trójmieście. Pasjonujace, prawda?
        • bartoszcze Re: Zauważyliście, że braineater i settembrini 26.10.10, 20:12
          Gość portalu: c201mskpl napisał(a):

> bartoszcze napisał:......ozgrozozalogowaćsię
          > A po co krasnoludkom-detektywom ułatwiać robotę?

Z pewnością chodzi za Tobą stado detektywów. Otwieraj ostrożnie lodówkę.
          A jeżeli Ci się wydaje, że nie logując się i zmieniając tylko nicki "gościa" jesteś bardziej ukryty, niż gdybyś się zalogował i nie pokazywał swojego IP w sposób publiczny, to mogę tylko wesoło wzruszyć ramionami. Zawodowcy z Agory o Twoich wejściach na forum wiedzą i tak dużo więcej, niż Ci się wydaje, tylko że ta wiedza im do nic nie jest potrzebna.

> A poza tym skoro są centralne fora tematyczne to po co jakieś regionalne?

Regionalne są po to, żeby rozmawiać o sprawach regionalnych. To taka podpowiedź z mojej strony.
          • Gość: harc mistrz *--=== Re: Zauważyliście, że braineater i settembrini IP: 95.215.21.* 26.10.10, 20:53
            W pasjonującym dyskursie nin,. wątku, pomiędzy "Bartoszcze'm" a forumowiczem o nick'u "c201mskpl" (autorze wątku), ten ostatni nieco przekornie napisał:
            >
            > > A poza tym skoro są centralne fora tematyczne to po co jakieś regionalne?
            >

Na co z kolei "Bartoszcze" bardzo autorytatywnie stwierdził:
            >
            > Regionalne są po to, żeby rozmawiać o sprawach regionalnych. To taka podpowiedź
            > z mojej strony.
            >

I z tym się, ku...rna, Drogi Bartoszcze, absolutnie nie mogę zgodzić!
            Ponieważ interesują mnie i bardzo wielu Czytelników Forum (FK) opinie i głosy lokalne na dany temat... przede wszystkim w Katowicach.
            Taka dyskusja jest bardziej autentyczna i mniej anonimowa oraz... troll'owa.

Tam zaś, na forach ogólnopolskich - tak jak na "otwartym oceanie... żerują żarłacze partyjne" - ustawione socjotechniczne bojówki medialne, działające dyżurnie, jak "wilcze stada UBootów", i pogrążające swoimi torpedami wszystko na POwierzchni tego oceanu, co nie spełnia warunków obowiązującej aktualnie PO'prawności Po'litycznej.
            A to całe, za przeproszeniem... LOGOWANIE - jest gówna warte.
            (HKP)
            ...
            CZUWAĆ - TO MAŁO!!!
            • Gość: Laluni i Ryl Re: Zauważyliście, że braineater i settembrini IP: 212.59.228.* 26.10.10, 21:55
              Harcerzu, widać, ze służąc UB zazanałeś trwałych, dozgonnych osobistych ekspiacji i szczytowań poznawczych, bo ..skąd wiesz, co piszesz , o tych...UBootach takie detale?
              Chyba, że pis_szesz bzdety, ... rzygowiny , jako efekty konfabulacji stetryczłej głowisi.
              • Gość: Clarence See Dorf Re: Zauważyliście, że braineater i settembrini IP: 188.33.211.* 26.10.10, 23:27
                Fundamentalne pytanie do Harc Mistrza Zakały Tauzena: Harc Mistrzu Zakało Tauzena, czy zgodziłbyś się na zbudowanie pomnika Lecha Wielkiego Kaczyńskiego pod Twoim Blokiem, pod Którym za Twoją sprawą niczego nowego budować Nie Wolno?
          • Gość: c201mskpl Re: Zauważyliście, że braineater i settembrini IP: *.c201.msk.pl 27.10.10, 08:30
            bartoszcze napisał m.in. A jeżeli Ci się wydaje, że nie logując się i zmieniając tylko nicki "gościa" jesteś bardziej ukryty, niż gdybyś się zalogował i nie pokazywał swojego IP w sposób publiczny, to mogę tylko wesoło wzruszyć ramionami Po pierwsze: krasnoludkom lepiej się współpracuje z mediami na co mieliśmy dowody w przeszłości (spytaj w IPN co to był Wydział III) niż z jakimiś operatorami internetu rozrzuconymi po Polsce. Więc powtórzę: po co mam ułatwiać komuś robotę? Niech zapracuje na chlebek. Po drugie: jeśli identyfikatorem jest IP to po co jakieś niki, pseudonimy, itp. Bardziej istotne jest czyjeś zdanie na jakiś temat, opinia, krytyka etc. niż jakiś mniej lub bardziej wyszukany nik. Czasem ten tzw nik jest dalszą częścią opinii. Za każdym wpisem nawet anonimowym stoi zapewne jakiś człowiek a nie kosmita. Mnie osobiście nie interesuje co miał do powiedzenia na dowolny temat jakiś np bartoszcze. A poza tym jeśli ktoś nie pamięta własnego wpisu i musi go opatrzyć jedynym, niepowtarzalnym podpisem, żeby się pochwalić znajomym, partii politycznej która go opłaca lub księdzu na spoowiedzi, to jego problem, z którym musi się zmagać.
            • bartoszcze Re: Zauważyliście, że braineater i settembrini 27.10.10, 12:49
              Po pierwsze: krasnoludkom lepiej się współpracuje z mediami
              Jednak masz krasnoludki w lodówce. Współczuję szczerze. Wiesz, dziś wieczorem na Tvn7 (bojkot! bojkot!) jest film o jednym takim, co szukał w wycinkach z gazet tajnych wiadomości sowieckich, będziesz mógł podciągnąć swoje zdolności konspiracji.

po co mam ułatwiać komuś robotę?
              Znajomość Twojego adresu e-mail założonego na jakimkolwiek portalu oraz Twojej zadeklarowanej płci faktycznie krasnoludkom w czymś pomoże:))) (specjalnie sprawdziłem, wystarczy do założenia konta bez opcji poczty)
              Jeżeli Ci się wydaje, że na podstawie samej historii logowań i tego co piszesz, jakieś zainteresowane służby nie potrafiłyby ustalić kim jesteś - to myśl tak sobie dalej. Na Twoje szczęście dla służb jesteś nikim, więc nie będą marnować na Ciebie czasu.

po co jakieś niki, pseudonimy, itp.
              Niektórzy uważają, że używanie określonego zwiska to kwestia minimum odwagi cywilnej i odpowiedzialności za napisane słowa. Bycie anonimowym łosiem nic natomiast nie kosztuje.
              • Gość: lpksm102c Re: Zauważyliście, że braineater i settembrini IP: *.c201.msk.pl 27.10.10, 14:07
                bartoszcze napisał: różne bzdety ble, ble, ble fachowca od konspiracji Mułem się urodziłeś i przymulony umrzesz. A jeśli masz ochotę podpisuj się nazwiskiem. I nie zapomnij podać swojego pesela, nr dowodu osobistego oraz długości członka. Ja to i tak mam głęboko w d....
                Na Twoje szczęście dla służb jesteś nikim, więc nie będą marnować na Ciebie czasu Zamiast będę przez pomyłkę napisałeś będą. Niuchaj dalej - przecież ci za to płacą.
                • bartoszcze Re: Zauważyliście, że braineater i settembrini 27.10.10, 14:22
                  jeśli masz ochotę podpisuj się nazwiskiem
                  Jak niewątpliwie widać podpisuję się:) Aczkolwiek w odróżnieniu od Ciebie mam świadomość, że gdyby komuś chciało się wyciągnąć dane z tych kilkunastu tysięcy postów, które opublikowałem na forum pod nickiem, mógłby skompilować całkiem precyzyjne dossier.

Ja to i tak mam głęboko w d....
                  Pojemna jest. Sprawdź, czy i tam agenci już nie siedzą.

> Na Twoje szczęście dla służb jesteś nikim, więc nie będą marnować na Ciebie
                  > czasu

Zamiast będę przez pomyłkę napisałeś będą.

Masz rację, dla mnie też jesteś nikim i na Ciebie też nie będę marnować czasu, konspiratorze z Hyperiona:))
                  • Gość: lpksm102c Re: Zauważyliście, że braineater i settembrini IP: *.c201.msk.pl 27.10.10, 18:10
                    bartoszcze napisał: >......konspiratorze z Hyperiona:)) Sądzę, że zachwycony swoimi umiejętnościami detektywistycznymi po zrobieniu tego wpisu, odebrałeś honorarium i strzeliłeś sobie konika (nie mylić z koniakiem). Po tym wpisie widać kto ma obsesję agenturalną. Tak niuchał, tak niuchał, że wyniuchał Hiperiona. Na hemoroidy też masz taki kinol?
                    • bartoszcze Re: Zauważyliście, że braineater i settembrini 27.10.10, 19:57
                      Gość portalu: lpksm102c napisał(a):

> bartoszcze napisał: >......konspiratorze z Hyperiona:)) Sądzę, że z
                      > achwycony swoimi umiejętnościami detektywistycznymi po zrobieniu tego wpisu, od
                      > ebrałeś honorarium i strzeliłeś sobie konika (nie mylić z koniakiem).

Widzę, że liczyłeś na karierę u Kamińskiego. A to pech:)))

> Tak niuchał, tak niuchał, że wyniuchał Hiperiona.

Sześciolatek by dał radę. Ale masz rację, jesteś głęboko zakonspirowany, wraże służby łatwo Cię nie wezmą.
                      • Gość: lpksm102c Re: Zauważyliście, że braineater i settembrini IP: *.c201.msk.pl 27.10.10, 20:35
                        Człowieku, ty na prawdę masz obsesje na punkcie kospiracji. Widzę, że liczyłeś na karierę u Kamińskiego. A to pech:))) Z niego taki fachowiec z koziej ...... To była jedynie polityczna twarz zbieraniny z warszawskiej straży miejskiej przeszmuglowanej do organu szermującego się nazwą spec.służby. Dostali zabawki i co? Gów... Jedynie areszty wydobywcze. Po wynikach ich poznacie jak mawiał jeden święty komunista.
                        • bartoszcze Re: Zauważyliście, że braineater i settembrini 28.10.10, 00:43
                          Gość portalu: lpksm102c napisał(a):

> Człowieku, ty na prawdę masz obsesje na punkcie kospiracji.

Ja? To Ty dorabiasz łzawą ideologię do niezakładania stałego loginu:)

> Widzę, że liczyłeś na karierę u Kamińskiego. A to pech:))) Z niego taki fachowiec z koziej ......

Czyli pasowalibyście do siebie.
                          • Gość: vanitas Re: Zauważyliście, że braineater i settembrini IP: *.cable.smsnet.pl 28.10.10, 15:15
                            Przeurocza ta wymiana uprzejmości:)) Podzielam niechęć do logowania pana msk, ale dalekim od twierdzenia, że jest warunkiem swobody wypowiedzi. Umówmy się bartoszcze, stały login na takim panelu dyskusyjnym jak ten nie jest dowodem na odwagę cywilną, wystarczy zauważyć co się dzieje przy komentarzach na publicystyce. Każden jeden ma tam konta zapasowe i nikt nazwiskiem wypocin swych nie sygnuje. Zdaje się, że niejaki Mateusz Wierzbicki z powodu podpisywania się swoim nazwiskiem miał mieć problemy za pisanie w godzinach pracy, co było dość szeroko komentowane, choć trudno mówić o wycieku danych personalnych;) Każdy ma prawo demaskować siebie na tyle, na ile czuje potrzebę. Wstydzić i chwalić się każdy musi za się sam. Mania prześladowcza jest niezdrowa i w tym masz rację.
                            • bartoszcze Re: Zauważyliście, że braineater i settembrini 29.10.10, 16:11
                              > Podzielam niechęć do logowania pana msk, ale
                              > dalekim od twierdzenia, że jest warunkiem swobody wypowiedzi. Umówmy się
                              > bartoszcze, stały login na takim panelu dyskusyjnym jak ten nie jest dowodem
                              > na odwagę cywilną,

To wszystko względne jest:)
                              To też pytanie, czy pisząc pod w miarę stałym nickiem, chcesz stworzyć jakąs tożsamość, choćby internetową, czy nie. Jeżeli nie, to faktycznie nie ma to znaczenia, jeśli tak, to stały nick odcina Cię od podszywek.
                              Jeżeli natomiast ktoś piszesz bardziej po to, żeby jedynie robić zadymę, i próbuje udawać, że za każdym razem to ktoś inny (podpisując się inaczej), chociaż jednocześnie charakterystyczne IP (oraz styl) demaskuje go z daleka, to takie chowanie się już brakiem cywilnej odwagi pachnie.
                              Ale każdemu co jego, tyle że bez sensu jest dorabiać wielką ideologię i to na dodatek opartą o wzięte z księżyca założenia.
                              pozdrawiam
                              • Gość: l#&sm102c! Re: Zauważyliście, że braineater i settembrini IP: *.c201.msk.pl 30.10.10, 10:32
                                bartoszcze napisał: >....... i próbuje udawać, że za każdym razem to ktoś inny (podpisując się inaczej), chociaż jednocześnie charakterystyczne IP (oraz styl) demaskuje go z daleka, to takie chowanie się już brakiem cywilnej odwagi pachnie. Ale każdemu co jego, tyle że bez sensu jest dorabiać wielką ideologię i to na dodatek opartą o wzięte z księżyca założenia. No właśnie! Człowieku dorabiasz ideologię do swoich chorych ambicji śledczych i na dodatek odwracasz kota ogonem do przodu. Kto np chciałby podszywać pod "bartoszcze" i ile było takich przypadków? Chłopie sam przyznałeś , że IP działa podobnie jak pesel. Masz dowody na to, że ktoś wykorzystał twój nik żeby innym grozić, zastraszać, obrażać? Na co więc czekasz. Sądy i adwokaci czekają na takich pieniaczy. Piszesz książki, w których wykorzystujesz cudze opinie to poświęć więcej czasu i zbierz je w/g IP. Nikt nie będzie za ciebie odwalał roboty po to, żebyś za kliknięciem myszki miał wszystko w jednym miejscu. Ja idąc przez rynek, czy jadąc tramwajem nie zauważyłem, żeby wszyscy mieli dowody osobiste przyklejone do czoła a zdarza się, ze ktoś coś powie, skomentuje, pierdnie, splunie, zaklnie, itp. I na koniec: przestań ustawiać ludzi w rzędach i szeregach, w/g poglądów, w/g pociągu seksualnego, w/g jakiś wydumanych kryteriów skoro nie mają na to ochoty. Każdy ma prawo do swobodnej wypowiedzi i czy to będzie wypowiedź anonimowa, czy autoryzowana to wybór każdego z osobna. A jeśli stwierdzisz naruszenie reguł dyskusji publicznej to zgłoś to moderatorowi albo odpowiednim służbom. Jeśli ci się nie podoba, że ktoś nie używa niku to nie czytaj tych wpisów. Czytaj własne wpisy i nakręcaj się.
                                • bartoszcze Re: Zauważyliście, że braineater i settembrini 31.10.10, 09:24
                                  Gość portalu: l#&sm102c! napisał(a):

> Człowieku dorabiasz ideologię do swoich chorych ambicji śledczych i na dodatek odwraca
                                  > sz kota ogonem do przodu.

Celna autodiagnoza.

> Kto np chciałby podszywać pod "bartoszcze" i ile było takich przypadków?

Och, młodziak jesteś to niewiele widziałeś. Ktoś kiedyś nawet założył login bartoscze i użył go podaj raz, bo go zlekceważyłem:)
                                  A podszywanie się pod innych na forum stanowi stały element sporów, ale musiałbyś wyjrzeć na świat, żeby się o tym dowiedzieć.

> Chłopie sam przyznałeś , że IP działa podobnie jak pesel.

Przeczytaj lepiej uważnie. Podpowiedź: jedynie parę osób na portalu, i to wyłącznie z obsługi techniczne, ma dostęp do pełnego IP. Ale to co widać, na nasze potrzeby wystarcza:)

> Masz dowody na to, że ktoś wykorzystał twój nik żeby innym grozić, zastraszać, o
                                  > brażać?

A to Ci się skąd wzięło?:))

> Piszesz książki, w których wykorzystujesz cudze opinie

Uprzejmie: WTF?

> Nikt nie będzie za ciebie odwalał roboty po to, żebyś za kliknięciem myszki miał wszystko w jednym miejscu.

Jak wyżej. Co miał w jednym miejscu, skoro do danych, które podajesz przy założeniu konta, nie mają dostępu nawet lokalni moderatorzy (patrz: pełne IP), a poza tym do założenia konta wystarczy adres e-mail i płeć?:)

> I na koniec: przestań ustawiać ludzi w rzędach i szeregach, w/g poglądów, w/g poci
                                  > ągu seksualnego, w/g jakiś wydumanych kryteriów skoro nie mają na to ochoty.

Ponownie: WTF?

> Każdy ma prawo do swobodnej wypowiedzi i czy to będzie wypowiedź anonimowa, czy a
                                  > utoryzowana to wybór każdego z osobna. A jeśli stwierdzisz naruszenie reguł dys
                                  > kusji publicznej to zgłoś to moderatorowi albo odpowiednim służbom. Jeśli ci si
                                  > ę nie podoba, że ktoś nie używa niku to nie czytaj tych wpisów.

Ale to Ty odpaliłeś emo "ojej ojej ja nie będę pisać na forum centralnym bo tam LOGUJĄ !!!"
                                  • Gość: weź się Re: Zauważyliście, że braineater i settembrini IP: *.c201.msk.pl 31.10.10, 11:15
                                    Chcesz udawać ocean wiedzy a jesteś płytki jak kałuża po deszczu
                                  • Gość: wal się v.c201mskp i jeszcze jedno IP: *.c201.msk.pl 31.10.10, 11:31
                                    bartoszcze napisał: >Och, młodziak jesteś to niewiele widziałeś Czy sądzisz, że jak jesteś dwudziestoparoletnim nestorem to wszyscy są od ciebie młodsi?
                              • Gość: vanitas Re: Zauważyliście, że braineater i settembrini IP: *.cable.smsnet.pl 31.10.10, 10:17
                                Na niektórych forach podpisuję się stałym niezalogowanym nickiem, a przynajmniej dla potrzeb wątku robię to bezwzględnie. Wiesz, panu msk i tak jak i mnie nie zależy na renomie i wyrabianiu sobie grona fanów;) Gdyby mi zależało to mógłbym mieć konto, blog... ale mi się nie chce. Milion razy muszę się z tego tłumaczyć, no bo z założenia niezalogowany to troll. Znam jednak więcej trolli zalogowanych;)

> Jeżeli natomiast ktoś piszesz bardziej po to, żeby jedynie robić zadymę, i prób
                                > uje udawać, że za każdym razem to ktoś inny (podpisując się inaczej), chociaż j
                                > ednocześnie charakterystyczne IP (oraz styl) demaskuje go z daleka, to takie ch
                                > owanie się już brakiem cywilnej odwagi pachnie.

Jak ma ciut oleju w głowie to jedzie na proxy lub loguje się - banowanymi co rusz - nickami:))) Jeżeli na danym forum pisuje osoba od jednego prowajdera i ma jakiś tam styl to logowanie nie ma sensu. Znam osoby niezalogowane, których styl jest tak nie do podrobienia, że IP neoplus i chello nie przyprawiło im podróbek:))) Pozdr.
                                • bartoszcze Re: Zauważyliście, że braineater i settembrini 31.10.10, 17:10
                                  > mógłbym mieć konto, blog... ale mi się nie chce. Milion razy muszę się z tego tłumaczyć

Nieee, no mnie się tłumaczyć nie musisz, bo znałem na forum paru richtig fajnych ludzi, którym też się nigdy nie chciało zalogować, ale też konsekwentnie pisali pod jednym nickiem (fakt, pomagało im niewątpliwie charakterystyczne IP), takich jak van deer czy George Hedgehog. Ale jak już ruszyliśmy temat, co się kryje za obowiązkiem logowania i dlaczego to niby takie Zuo...
                                  Z drugiej strony, naszej neostradowego harcmistrza HKP to już próbowali podrabiać:)
                                  pozdrawiam
                                  • Gość: ;) Re: Zauważyliście, że braineater i settembrini IP: *.cable.smsnet.pl 31.10.10, 22:29
                                    On ne change pas une équipe qui gagne:))) Dla mnie zło, bo ogranicza. Każdy przecież inaczej pojmuje wolność jako uświadomioną konieczność: jedne zwierzęta są szczęśliwe w klatce i nie widzą w tym nic złego, bo tam się urodziły, inne zaś muszą hasać po sawannie. Pozdrawiam również.
                                    • Gość: vanitas Re: Zauważyliście, że braineater i settembrini IP: *.cable.smsnet.pl 31.10.10, 22:31
                                      Niechcący zmiana nicka, druga natura:)))
    • Gość: Lalunia i Ryl Faktycznie że braineater i settembrini są kochani IP: 212.59.228.* 28.10.10, 09:29
      Oni nie wycinają, Oni <wychowują>. Wiem, co mówię, ex post 65 latek jako: jako sturmbanfuhrer w ZMS Katowice_Wschód, jako penitent internatów, czysciel luf armatnich Służby Polsce, stokażowy w OHP, relegant WUMLU i...alumn niedokończony, ociec aż 30 potomków....ofiar pęknietych, słabej jakości produktów UNIMILU Kraków. ...
      Nasi <KOCHANI moderatorzy> są niepowtarzalni, drugich takich nie znajdziesz !
    • chrisraf Re: Witaj! 02.11.10, 12:04
      Zaprzestalem pisanie na tym forum po kasowaniu moich watkow na temat Katowic i Gornego Slaska przez admina tego forum oraz "wystepach" bylego admina na innych forach GW.
      W wypadku forum Katowice chodzilo o tzw. "Rok Korfantego" i moja analize tego roku hanby.
      Watek zostal przeniesiony 16.01.2009 na forum Silesiana, gdzie sie "zagubil".

Bardzo krytyczne watki i ich tresc, analizujace dawne wydarzenia sa bojkotowane, zawieraja obrazliwe wypowiedzi i sa na koniec kasowane, jak kiedys moje porownanie glow miasta Malborka i Katowic oraz ich stosunek do masowych grobow/obozow koncentracyjnych na terenie ich miast.

Glückauf!
      • bartoszcze Re: Witaj! 02.11.10, 21:17
        chrisraf napisał:

> Zaprzestalem pisanie na tym forum po kasowaniu moich watkow na temat Katowic i
        > Gornego Slaska przez admina tego forum oraz "wystepach" bylego admina na innyc
        > h forach GW.

Jeżeli idzie o pilnowanie prawdy, może Pan liczyć na jeszcze kilka moich "występów". Przynajmniej jeśli znowu zacznie Pan kłamać.

> W wypadku forum Katowice chodzilo o tzw. "Rok Korfantego" i moja analize tego r
        > oku hanby.
        > Watek zostal przeniesiony 16.01.2009 na forum Silesiana, gdzie sie "zagubil".

Forum Silesiana zostało założone, żeby na nim poruszać tematy historyczne. Jeśli porządku nikt Pana w domu nie nauczył, przykro mi bardzo, ale to nie powód, żeby tolerować bałaganiarstwo wszędzie tam, gdzie się Pan postanowi pojawić.
        • Gość: znanyIP Re: Witaj! IP: *.c201.msk.pl 03.11.10, 08:29
          bartoszcze napisał: >Forum Silesiana zostało założone, żeby na nim poruszać tematy historyczne. Jeśli porządku nikt Pana w domu nie nauczył, przykro mi bardzo, ale to nie powód, żeby tolerować bałaganiarstwo wszędzie tam, gdzie się Pan postanowi pojawić. Nic dodać, nic ująć. Kolejny cenzor, który decyduje co, gdzie i w jakiej formie a efekty znane:praca w Wydawnictwie Beata Piętka -431 wpisów, ATAXO - czy ktoś tam pracował jako telemarkieter - 261 wpisów, OKAY-RTV,AGD-Kto pracował??-474 wpisów,osk Piotr Doniec silesia - opinie o szkole!!! -217 wpisów, Praca w Archidoc-u -183 wpisów,Stream Communications - warto? - 61 wpisów,Proforce Consulting-moze ktos zna? -257 wpisów, Pepsi Cola w Katowicach -125 wpisów. Bez tych wątków forum katowickie nie mogłoby istnieć, jedynie trzeba zmienić jego nazwę "Katowicki pośredniak". I jeszcze jedno: blog "Zapiski kiepsko uczesane" wypadałoby jakoś uporządkować w działy "nałukowo"-tematyczne. W tej chwili przypomina groch z kapustą podlany wypocinami.
          • bartoszcze Re: Witaj! 03.11.10, 11:34
            Gość portalu: znanyIP napisał(a):

> bartoszcze napisał: >Forum Silesiana zostało założone, żeby na nim po
            > ruszać tematy historyczne. Jeśli porządku nikt Pana w domu nie nauczył, przykro
            > mi bardzo, ale to nie powód, żeby tolerować bałaganiarstwo wszędzie tam, gdzie
            > się Pan postanowi pojawić.

> Nic dodać, nic ująć.

Celne podsumowanie. Tego, że o czymś nie masz pojęcia, lepiej bym nie ujął.
            forum.gazeta.pl/forum/w,59,16489882,16489882,O_MODEROWANIU_FORUM.html
            > Kolejny cenzor, który decyduje co, gdzie i w jakiej formie a efekty znane:

Były porządkowy. Skoro nawet nie masz pojęcia, jak forum wyglądało wtedy, to lepiej sobie daruj ośmieszanie się.

> blog "Zapiski kiepsko uczesane" wypadałoby jakoś uporządkować w działy "nałukowo"-
            > tematyczne. W tej chwili przypomina groch z kapustą podlany wypocinami.

:DD
            Uporządkowanie mojego bloga jest z definicji luźne, ale dla słabych umysłów zrozumienie tytułu i jego implikacji może być trudne. Aczkolwiek nawet dla tak słabych umysłów, dostrzeżenie w blogu kategorii nie powinno przekraczać możliwości intelektu. Dzięki za poranne rozweselenie, you've made my day:)
            • Gość: znaneIP Re: Witaj! IP: *.c201.msk.pl 03.11.10, 11:53
              Synu, czy wszyscy ci mówią, że jesteś narcyzem czy tylko ja jestem tak bezczelny? Nie zapomnij o pampersie i przy okazji wymień swojemu synkowi.
              • bartoszcze Re: Witaj! 03.11.10, 12:13
                > Nie zapomnij o pampersie i przy okazji wymień swojemu synkowi.

W odróżnieniu od Ciebie wiemy o istnieniiu ubikacji i potrafimy z niej skorzystać.
                • Gość: znaneIP Re: Witaj! IP: *.c201.msk.pl 03.11.10, 14:31
                  Riposta w stylu Ojciec, a ja dzisiaj widziałem sarenki!- A gdzie?- A niedaleko od miejsca, gdzie Pies zwykle robi kupę.., zwłaszcza w kotekście własnego narcyzmu.
                  • bartoszcze Re: Witaj! 03.11.10, 14:50
                    Ucz się pilnie, a osiągniesz choćby ten poziom pięciolatka.
                    • Gość: znanyIP Re: Witaj! IP: *.c201.msk.pl 03.11.10, 21:26
                      Synu, jeśli jesteś tak marnym prawnikiem jak dyskutantem to kariery zawodowej na pewno nie zrobisz. Jednak źle zrobiłeś rezygnując ze stolarki. Przekazałbyś przyzwoity zawód swojemu synowi.
              • chrisraf Re: znaneIP 03.11.10, 14:24
                "Synu, czy wszyscy ci mówią, że jesteś narcyzem czy tylko ja jestem tak bezczelny? "

Nie, ja tez bylem tak "bezczelny" i mu to dawno napisalem. Jednak nic nie zrozumial. :(

Glückauf!
                • Gość: znaneIP Re: znaneIP IP: *.c201.msk.pl 03.11.10, 14:37
                  Synek popadł w samouwielbienie, gdy dostał się na prawo. A, gdy je skończył to stwierdził, że zjadł już wszystkie rozumy i zabrał się do "ustawiania" wszystkich w realu i internecie. I mu się udało, gdy powił rudawego chłopczyka obecnie już eł_geniusza a ma dopiero 5 lat.
                  • chrisraf Re: znaneIP 03.11.10, 19:02
                    Gdy kilka lat temu zaczalem pisac na forach GW rzucilo mi sie w oczy, ze bez wzgledu na zagadnienie - wszedzie wiedzial wszystko lepiej. Gdy cos jednak nie odpowiadalo jego spojrzeniu, szukal nie rozwiazania merytorycznego, lecz jak na "prawnika" przystalo, bledu w lancuchu argumentacyjnym.
                    W pewnych dyskusjach odpuscilem sobie dalszej rozmowy z nim, gdy zrozumialem, ze nie maja one najmniejszego sensu.
                    Gdy podawalem mu zrodla, byl w stanie je ignorowac, udawajac, ze n.p. nie mogl sobie ich "zalatwic". W innym przypadku tak odrwacal kota ogonem, ze ten, gdyby byl zywy, na koniec stwierdzil, ze jest kangurem.
                    Na pewien psychologiczny problem, zwrocilem mu uwage kilka lat temu. Zamiast nad nim pracowac, raczej "upewnilo" go to swoim postepowaniu, co mozna bylo ogladac na wzmozonej prac autorskiej na tutejszych forach.
                    Gdy kiedys traktowalem te osobe z szacunkiem, dzisiaj po licznych epitetach, ktore nie raz godzily w dobra osobiste i sa powodem, by te osobe jak najbardziej zaskarzyc do sadu, traktuje ja jako stosunkowo malo niebezpiecznego osobnika ze sporym deficytem umiejetnosci oceny sytuacji i wydarzen z punktu socjologicznego.
                    Jego silna strona jest umiejetnosc manipulacji wypowiedzi. No coz, o kocie juz pisalem... ;)

Krotko godajoonc, synkowu uodbijo szajba i to srogo. Do tygo couki czos uon joom jyszcze durch glancuje, co by wsziscy widzieli, ze uon mo...najpikniyjszo!!!

Pewne afganskie przyslowie powiada:"Matka glupich jest zawsze w ciazy..."

Glückauf!
                    • bartoszcze Re: znaneIP 03.11.10, 19:59
                      chrisraf napisał:

> Gdy kilka lat temu zaczalem pisac na forach GW rzucilo mi sie w oczy

Gdy kilka lat temu zaczął Pan pisać na forach Gazeta.pl, rzucił sie Pan w oczy nazywając wzmocnienie polskiej załogi na Westerplatte "polskim desantem". Do dzisiaj nie jest jasne, czy pisał Pan o czymś, o czym nie miał pojęcia, czy po prostu manipulował.

> wszedzie wiedzial wszystko lepiej

Przykro mi niezmiernie, że - jak w powyższym przykładzie - czasem wiedziałem lepiej od Pana i potrafiłem wychwycić błąd/manipulację. Choć słowo "zazwyczaj" byłoby pewnie bardziej adekwatne od "czasem".

> W pewnych dyskusjach odpuscilem sobie dalszej rozmowy z nim, gdy zrozumialem,
                      > ze nie maja one najmniejszego sensu.

Istotnie, nie poddawałem się Pańskim manipulacjom. To faktycznie poważna wada z Pana punktu widzenia, Herr Offizier.

> Gdy podawalem mu zrodla, byl w stanie je ignorowac, udawajac, ze n.p. nie mogl
                      > sobie ich "zalatwic".

Jak zwykle szybko zaczyna Pan kłamać. Podawał Pan źródło w postaci archiwalnego numeru czasopisma, które podobno miał Pan dostępne, i oczekiwał, że dyskutant specjalnie dla Pana będzie próbował je gdzieś kupić.
                      A jak tam Pańskie źródła na temat choćby polskich jednostek w Wieluniu, bo już chyba ponad trzy lata na nie czekam?

> Gdy kiedys traktowalem te osobe z szacunkiem, dzisiaj po licznych epitetach, kt
                      > ore nie raz godzily w dobra osobiste i sa powodem, by te osobe jak najbardziej
                      > zaskarzyc do sadu,

Ależ proszę się nie krępować - kiedy już Pan mnie pozwie, przedstawię sądowi odpowiednie dossier Pańskich kłamstw, półprawd i manipulacji. Epitetów zresztą też.
                      • chrisraf Re: bartoszcze 03.11.10, 22:07
                        tutaj cos z dedykacja

www.wgrane.pl/film/f25307e0893b0fb877878eb25d295b45
                    • Gość: znaneIP Re: znaneIP IP: *.c201.msk.pl 03.11.10, 21:15
                      chrisraf napisał: Gdy kilka lat temu zaczalem pisac na forach GW rzucilo mi sie w oczy, ze bez wzgledu na zagadnienie - wszedzie wiedzial wszystko lepiej. Gdy cos jednak nie odpowiadalo jego spojrzeniu, szukal nie rozwiazania merytorycznego, lecz jak na " prawnika" przystalo, bledu w lancuchu argumentacyjnym......W innym przypadku tak odrwacal kota ogonem, ze ten, gdyby byl zywy, na koniec stwierdzil, ze jest kangurem. Diagnoza na 200%. Mogę to samo stwierdzić na podstawie choćby tego jednego wątku plus kilku przemyśleń na jego blogu. On nie potrafi dyskutować na argumenty tylko jak większość "prawników" chce manipulować. Ciekawe czy jak wprowadzą w jego branży kasy fiskalne nadal będzie tak cwaniakował ;))) Najważniejsze jednak jest to, że kocha siebie i chce wszystkich zmienić na swoje podobieństwo. Jakby nie było w rodzinie stolarza był najmądrzejszy i zrobił karierę. Ale musi jeszcze pożyć z 25-30 lat żeby zdobyć trochę doświadczenia życiowego, które niejednokrotnie jest ważniejsze niż ukończenie studiów prawniczych.
                      • Gość: peacemaker Przestańcie już p*lić IP: 46.112.78.* 03.11.10, 21:59
                        Skorzystajcie z poczty elektronicznej.
    • Gość: Lalunie i Ryl Re: Zauważyliście, że braineater i settembrini IP: 212.59.228.* 03.11.10, 22:47
      Są ludzie, którzy by się cieszyli nawet z końca świata, gdyby go przepowiedzieli.....
      Panowie, pzrestańcie, bo .....przykro patrzeć !
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka