Dodaj do ulubionych

Narodowcy chcą modlić się za Śląsk

• adkalin Narodowcy chcą modlić się za Śląsk 14.01.11, 11:01
      0,47% poparcia. Latający potwór spaghetti ma większe.
      • Gość: gosc Re: Narodowcy chcą modlić się za Śląsk IP: *.dip.t-dialin.net 14.01.11, 13:11
        Ten smieszny rozleklamowany RAS ma niewiele wieksze poparcie. A na tych RASistowskich Parademarszach ludzi co kot naplakal, tylko na forum wszedzie, chyba jakas nowa slaska tradycja , powiedzialbym SEKTA:
        • wilhelm4 Re: Narodowcy chcą modlić się za Śląsk 14.01.11, 19:38
          To se powiedz. A przy okazji powies. A nom juz tyroski "wisi", co smolisz.
    • Gość: AnihilatorKretynów Narodowcy chcą modlić się za Śląsk IP: 188.33.26.* 14.01.11, 11:34

To pewnie <wasser_manie..> wiesz, kto finansuje Polaków na ...Litwie,Białorusi.....pewnie tzw. Inne Szatany?
      Gość: JancioWodnik 14.01.11, 10:37 napsiał
      Dla mnie jest czytelne, że Ruch Autonomii Śląska może być finansowany ze źródeł niemieckich
      • wilhelm4 Re: Narodowcy chcą modlić się za Śląsk 14.01.11, 19:39
        Kaczka1: "Jak ja bym byl premierem, to by samolot z Kaczka2 nie spadl." :)
    • Gość: Finrod Felagund Bratři Slezané, vydržte!! IP: *.in-addr.btopenworld.com 14.01.11, 11:45
      Plně vás podporuji, odtrhněte se! Těšíme se na to, mít jako souseda milý, jen málo katolický stát, který umí víc, než se jen modlit a brát do rukou zbraně. Vydržte!

SVOBODA SLEZSKU - SCHLESIEN FREI! :)
    • Gość: Emeryt Narodowcy chcą modlić się za Śląsk IP: *.183.230.157.dsl.dynamic.eranet.pl 14.01.11, 11:49
      Wpisy"Ślązaków" świsdczą że czas najwyśzy na takie marsze i odpór dla V Kolumny...
      • Gość: jo emerycie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.11, 12:14
        Wróć tam skąd na Śląsk przyjechałeś za robotą zabierz całą to nalotową emigrację - płakać nie będziemy
        • Gość: Emeryt Re: emerycie IP: *.183.229.133.dsl.dynamic.eranet.pl 14.01.11, 16:28
          Porazajaca ślepota i głupota i ta nadzieja ze Polacy nie znają Historii...
          • wilhelm4 Re: emerycie 14.01.11, 19:42
            Nawet swojej nie znaja.

Niedawno dyskutowalem i sie musialem klocic z takimi "wyksztalciuchami" polakowskimi:
            ze Matejko to pepik, ze Koppernick ze Slaska, ze gen.Anders i gen.Haller to Niemcy, ze "Pan Twardowski" to Durus/Hartmann, ze Wierzynek to Wirsing(=brukselka), ze Sienkiewicz to Tatar (jak Lenin), przypominac, ze Jagiello i Pilsudski to Litwini itd.
            • citizenpoland Re: emerycie 17.01.11, 17:43
              Nie jest tak do końca prawdą to co napisałeś o pochodzeniu tych wybitnych postaci, ale dla ułatwienia dyskusji ( w dużym uproszczeniu) można tak przyjąć. Faktem niezaprzeczalnym jest to, że w większości ci ludzie uważali się za Polaków i jako tacy żyli i umarli, natomiast problem jest z tzw. narodem śląskim... bo go nikt nigdy i nigdzie nie widział :)
              • rico-chorzow Re: emerycie 17.01.11, 20:17
                citizenpoland napisał:

> Nie jest tak do końca prawdą to co napisałeś o pochodzeniu tych wybitnych posta
                > ci, ale dla ułatwienia dyskusji ( w dużym uproszczeniu) można tak przyjąć. Fak
                > tem niezaprzeczalnym jest to, że w większości ci ludzie uważali się za Polaków
                > i jako tacy żyli i umarli, natomiast problem jest z tzw. narodem śląskim... bo
                > go nikt nigdy i nigdzie nie widział :)

Jak pan jest nikim?
    • Gość: Hanys Polscy neofaszyści przyjeżdżają na Śląsk IP: *.biz 14.01.11, 13:32
      No to teraz daliście mi powód, żeby wybrać się na kolejny (dla mnie pierwszy:) Marsz Autonomii. Zobaczymy kogo będzie więcej:)
    • pit-zeolit Tu sie nie ma co modlić. 14.01.11, 13:37
      Rozpieprzyc te RAS-ie, unie wolnosc odsunąc od władzy w Polsce agenturę ościennych państw i wszystko będzie sztymować.
      • Gość: Hanys-ka Re: Tu sie nie ma co modlić. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.11, 14:09
        www.abaton-med.info/ to powinno pomóc
        www.erekcja24.com/impotencja-potencja-problemy-z-impotencj%C4%85-impotencja.html to chyba tez się przyda
      • Gość: Hanys-ka Nic tak nie przeraża mężczyzny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.11, 14:15
        jak wizja niesprawnego członka. Perspektywa rozczarowania partnerki, niemożność spełnienia, brak potwierdzenia swojej wartości.. Na szczęście w większości wypadków zaburzenia erekcji można wyleczyć
    • veneciano A ja sie pomodle za rozum dla narodowców :) 14.01.11, 13:52
      azrael.jogger.pl/files/onr-salut.jpg
      • Gość: veran Re: A ja sie pomodle za rozum IP: *.aster.pl 06.02.11, 22:03
        Totalny idioto, na zdjeciu przestaw mlodziencow a wstaw dzieci . sam dzierzyj kalasznikowa i pros Boga o przebaczenie
    • Gość: Polak 50 frustratów idzie na spacer IP: 178.159.161.* 14.01.11, 14:01
      i to ma być news?
    • Gość: jorg Nakopac jym do ksynofobicznych rzici! IP: *.39.160.4.46.clients.your-server.de 14.01.11, 14:06
      Moj starzik walczol we gornoslonski wojnie domowy o autonomia w ramach RP! Jakim prawym te naziole wyciyrajom swoje pyski ofiarami tamtyj wojny?!
    • Gość: Obiektywny Polak Narodowcy chcą modlić się za Śląsk IP: *.centertel.pl 14.01.11, 14:33
      Ten marsz jest głupotą,nie z powodu dla którego ma się odbyć,ale organizatorów,którzy przynoszą wstyd Polsce i sobie samym.Polskość na Śląsku jest zagrożona przez ruchy ślązakowskie ,które są bardzo wrogo nastawione do Polski i regularnie starają się zafałszować historię Polski jak i tego regionu ;w myśl zasady że kłamstwo powtórzone wiele razy staję się prawdą. RAŚ nie reprezentuje całego Śląska a tylko garstkę ksenofobów,którzy o wszystkie swoje niepowodzenia winią Polaków.To forum jest opanowane przez zwolenników RAŚ i sieje nienawiść do Polski.Polacy to nie tylko przesiedleńcy ze wschody,którzy mogli cywilizacyjnie nieco odstawać od ludności innych regionów Polski ,w tym i od Ślązaków.Ślązacy to Polacy za wyjątkiem małej grupki niezadowolonych ludzi,którzy mienią się narodem śląskim.Mowa śląska jest dialektem języka polskiego o czym wielokrotnie wspominał profesor Miodek.Natomiast nie mam nic przeciwko ,aby gwara śląska miała status pomocniczy do literackiej polszczyzny w gminach w których jest takie zapotrzebowanie społeczne(podobnie jest np. w Niemczech w Saksonii).
      • Gość: Heel Re: Narodowcy chcą modlić się za Śląsk IP: *.static.qsc.de 14.01.11, 14:57
        GOROLE NA POLE...................
      • Gość: olo Re: Narodowcy chcą modlić się za Śląsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.11, 18:36
        """".Ślązacy to Polacy za wyjątkiem małej grupki niezadowolonych ludzi,którzy mienią się narodem śląskim."""" garstka frustratow ktorym sie nie powiodlo w zyciu mieni sie narodem slaskim?????? :):) Kolejny ktory jeczy i sie pociesza:) Ale tak na serio!!!! niezadowoleni ludzie to Slazacy natomiast zadowoleni to Polacy! Brawo!! Mysle ze po spisie powszechnym opadnie ci szczeka!!!:)
      • wilhelm4 Re: Narodowcy chcą modlić się za Śląsk 14.01.11, 19:44
        > Obiektywny Polak
        Przypominam: slowo "obiektywny" tez nie jest polskie. :)
      • wilhelm4 Re: Narodowcy chcą modlić się za Śląsk 14.01.11, 19:46
        Ci dobrzy i ci prawdziwi.
        Ci ghrzeczni i ci niegrzeczni.
        Ci zadowoleni i ci sfrustrowani.
        itd.itp.

Zazdroszcze Ci tej prostej perspektywy na swiat i zycie. :)

A jak to bylo z Bolkiem i Lolkiem, he ?
    • pogodny100 Narodowcy chcą modlić się za Śląsk 14.01.11, 17:29
      Jak sie Narodowcy skoncza modlic, to nie bedzie Katowice ino KATTOWITZ ale tak jest ladni i " Po Slunsku" pra chopcy?
    • Gość: Ayers Narodowcy chcą modlić się za Śląsk IP: *.sti.net.pl 14.01.11, 18:28
      No, nie... To nawet nie jest zabawne.

I dlaczego w Katowicach? Toć za miedzą Małopolska jest, skąd pomysł, że tutaj polskość jest zagrożona? Czemu nie pojadą w głąb Górnego Śląska? Może by tak pojechali do dawnej stolicy górnośląskiej - Opola? Bo czemu by nie?

Szkoda mi takich ludzi, jak oni. Wypaczają znacznie takich słów, jak: naród, czy patriotyzm. Zamiast jednoczyć - dzielą. Czy tak trudno zrozumieć, że można kochać równocześnie region, z którego się pochodzi i państwo, w którego częścią jest ów region? Po co od razu krzyczeć, że cokolwiek jest zagrożone?

Ech, szkoda gadać, a nawet - godać.

Pozdrawiam,
      Ślązaczka po kądzieli, Polka po mieczu.
      Jestem dumna, że jestem z Górnego Śląska; ale to nie znaczy, że nie jestem Polką.
      • wilhelm4 Re: Narodowcy chcą modlić się za Śląsk 14.01.11, 19:48
        Ale gdybys nie byla (czula sie) Polka, to tez by nie bylo nic zlego.
        Zadnego zagrozenia nima.

A tzw. polskosc (w sensie tych polakowców) to musi byc naturalna,
        organiczna, no i atrakcjyna i przekonujaca sprawa. A nie haja, szowinizm, nienawisc.

Byc pro, nie znaczy contra, ze tak powiem.
        • Gość: olo Re: Narodowcy chcą modlić się za Śląsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.11, 20:09
          A tzw. polskosc (w sensie tych polakowców) to musi byc naturalna, TO JEST TAKA POLSKOSC aryjska:):)
        • art.usa Re: Wilhelm ty módl się za Śląsk, ciebie ten un posłucha 14.01.11, 22:08
          wilhelm4 napisał:

> Ale gdybys nie byla (czula sie) Polka, to tez by nie bylo nic zlego.
          > Zadnego zagrozenia nima.
          >
          > A tzw. polskosc (w sensie tych polakowców) to musi byc naturalna,
          > organiczna, no i atrakcjyna i przekonujaca sprawa. A nie haja, szowinizm, niena
          > wisc.
          >
          > Byc pro, nie znaczy contra, ze tak powiem.

Niby wielkie słowa Polskiego mędrcy z Gdańska; jestem "za" i w zasadzie "przeciw".
    • Gość: Paulinger Narodowcy chcą modlić się za Śląsk IP: *.adsl.inetia.pl 14.01.11, 18:32
      ... ostatnio byłem na Dolnym Śląsku w jednej z wiosek. Widać na każdym dosłownie kroku ... Polskę. Szczegóły Czytelnikom podaruję. Taaak, tu jest Polska, nie mam najmniejszej wątpliwości. Polska.
      • Gość: rozbawiony Re: Narodowcy chcą modlić się za Śląsk IP: *.dip.t-dialin.net 14.01.11, 20:19
        A ja bylem na czystym i zadbanym Slasku, ostatnio w Zabrzu , nikt by nie uwierzyl ze to Slask, haha .
        • Gość: hailili Re: Narodowcy chcą modlić się za Śląsk IP: *.dynamic.chello.pl 14.01.11, 20:41
          Przysłały nam skażone dioksyniami świnie z miemiec na Ślonsk (38 sztuk +kokoty)
          ciekaaaawe kogo miały na uwadze bo lakom to sie nie skończy
          pozdrowienia znad grobu

www.tvn24.pl/0,1689472,0,1,swinie-z-dioksynami-na-slasku,wiadomosc.html
          jeszcze pore wiepszkuf i po ptokach gorolach i szlonskih pieronach
        • Gość: rozbawiony Kto zezre niemieckie mieso ... jasne Slonzoki IP: *.dip.t-dialin.net 14.01.11, 21:48
          Niemcy swinie Slazakon zawsze podstawiali, ale oni w tej chorej milosci do nich to stare zepsute mieso zezra, im nawet gowno smakuje jak na etykiecie "Made in Germanija" stoi.
          • Gość: kolos Re: Kto zezre niemieckie mieso ... jasne Slonzoki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.11, 23:05
            Cosik mi się zdaje, że sprzymierze z hitlerkiem niczego ich nie nauczyło.
            Wynika z tego że historia nie uczy polskiego folksdojcza na Slunsku tylko się powtarza. "mi się" to sa w ZOO:)
            • Gość: Ayers Re: Kto zezre niemieckie mieso ... jasne Slonzoki IP: *.sti.net.pl 15.01.11, 21:00
              Na Śląsku ludzie się nie wpisywali na Volksliste, tylko byli wpisywani. Tylko w Generalnej Guberni i w pasie wschodnich ziem przyłączonych do Rzeszy (taki ślizik ziemi na wschód od Śląska, Wielkopolski i Pomorza) Volkslista była kwestią wyboru; natomiast na Śląsku, w Wielkopolsce i na Pomorzu wpis na listę był OBOWIĄZKOWY. Człowiek nie miał wyboru - tzn. miał, jak odmówił to mógł się z życiem pożegnać.

Pozdrawiam.
              • Gość: olo Re: Kto zezre niemieckie mieso ... jasne Slonzoki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.11, 22:20
                A jakie to ma dzisiaj znaczenie! jest 2011rok i bardziej mnie interesuje kurs euro,cena surowcow niz jakies Volkslisty Kolego tlumacza sie winni a winy w swoich przodkach nie widze. . Mlodzi ludzie opuszczaja Polske bo nie maja mieszkan,godziwej pracy, emeryci majacy problemy ze zdrowiem maja utrudniony doostep do lekarza itp.itd. o historii nalezy pamietac ,ale nie nia zyc!!! Taplanie sie w martynologii stalo sie dla politykow roznych opcji tematem "tz zamkniecia ryja" na brak argumentow ryj przeciwnikowi mozna zamknac bohaterstwem polskiego oreza,udowodnieniem ze "nasz patryjotyzm jest wiekszy niz ich" itp.itd. mnie interesuje jutro!!! Slask jest najcudowniejszym miejscem na ziemi i to jest nasze jutro Slazakow i mieszkancow Slaska!!!( taka mam nadzieje)
                • Gość: Ayers Re: Kto zezre niemieckie mieso ... jasne Slonzoki IP: *.sti.net.pl 15.01.11, 23:00
                  Ja nie tłumaczę moich przodków, tylko nienawidzę ludzi, którzy przeinaczają historię. I dla mnie to ma znaczenie, bo wyzywając Ślązaków sprzed 50 lat od volksdojczów ktoś w taki sposób obraża mojego śp. dziadka. Bo z nim to ten problem, że się urodził jak jeszcze Polski nie było. I tyle.

No, a jutro to ważna rzecz. I choć Polska to mocno pofyrtany kraj, to ja się stąd nie ruszę.

Pozdrawiam.
                  • Gość: olo Re: Kto zezre niemieckie mieso ... jasne Slonzoki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.11, 12:41

"Ja nie tłumaczę moich przodków, tylko nienawidzę ludzi, którzy przeinaczają historię" To zwykle ci ktorzy nie potrafia sie uporac z wlasna!:) Nie ma sie czym przejmowac:) Polecam IM ostatnie opracowania naukowe Barbara Engelking ..........
                  • Gość: kupamięci Re: Kto zezre niemieckie mieso ... jasne Slonzoki IP: *.dynamic.chello.pl 16.01.11, 21:08
                    Czy czujesz się obrażony gdy powiem , że mój ojciec był w dupe kopany i bity stylem od łopaty w 1942 r w obozie Oświęcim przez Ślązaków , którzy jako 2 języczni byli kapami i oberkapami??
                    Mówił też , że Niemcy bronili niejednokrotnie więźniów przed nadgorliwymi w swej powinności kapami.
                    To , że tych kapów potem skoncetrowali to jedyna satysfakcja bitych i poniewieranych.
                    Taka prawda , ale jakaż w tym twoja czy innych wnuków wina?
                    Nie ma się czym chwalić i nie ma powodów do dumy poprostu każdy wówczas żył jak mógł i za wszelką cenę.
                    do miłego....
                    • Gość: olo Re: Kto zezre niemieckie mieso ... jasne Slonzoki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.11, 16:56
                      Czy czujesz się obrażony gdy powiem , że mój ojciec był w dupe kopany i bity stylem od łopaty w 1942 r w obozie Oświęcim przez Ślązaków , którzy jako 2 języczni byli kapami i oberkapami?? -Kapami i oberkapami byli wiezniowie, czy sie myle|????????
                      • Gość: kupamięci Re: Kto zezre niemieckie mieso ... jasne Slonzoki IP: *.dynamic.chello.pl 17.01.11, 22:25
                        Mogli to być przestępcy kryminalni raczej , a nie polityczni bo tacy mają inne wartości i mentalność inną.
                        Nie mam jak dopytać bo ojciec już 25 lat temu zmarł .
                        Godka bywa piękna , bywa i zdradliwa

• Gość: gaalar Re: Kto zezre niemieckie mieso ... jasne Slonzoki IP: *.aster.pl 06.02.11, 23:21
                  IDZ DO PRZODU olo ale bardzo czesto OGLADAJ sie DO TYLU. Marsz naprzod z glowa w kuble jest wyznacznikiem tepoty.
              • rico-chorzow Re: Kto zezre niemieckie mieso ... jasne Slonzoki 17.01.11, 19:56
                Gość portalu: Ayers napisał(a):

> Na Śląsku ludzie się nie wpisywali na Volksliste, tylko byli wpisywani. Tylko w
                > Generalnej Guberni i w pasie wschodnich ziem przyłączonych do Rzeszy (taki śli
                > zik ziemi na wschód od Śląska, Wielkopolski i Pomorza) Volkslista była kwestią
                > wyboru; natomiast na Śląsku, w Wielkopolsce i na Pomorzu wpis na listę był OBOW
                > IĄZKOWY. Człowiek nie miał wyboru - tzn. miał, jak odmówił to mógł się z życiem
                > pożegnać.

To jest nieprawdą,dostał mniejszą rację żywnościową,jak i w Polsce Slązak był III-... kategorią
    • polonski Czym większą barierę niamcy stawiają.. 14.01.11, 22:15
      w uzyskaniu duldungu i dostępu do socjalamtu tym bardziej ślunscy niedoszli folksdojcze nasilają ruchy "wyzwoleńcze".
      Cosik mi się zdaje, że sprzymierze z hitlerkiem niczego ich nie nauczyło.
      Wynika z tego że historia nie uczy polskiego folksdojcza na Slunsku tylko się powtarza.
      • Gość: akuku Re: Czym większą barierę niamcy stawiają.. IP: *.dip.t-dialin.net 14.01.11, 22:53
        Tylko ze Polacy w D klamki kradna.
        • art.usa Re: Czym większą barierę niamcy stawiają.. 14.01.11, 23:56
          Gość portalu: akuku napisał(a):

> Tylko ze Polacy w D klamki kradna.
          Bez klamek na h.j zamek.
      • art.usa Re:Licha grypa ze świni cię już myśla lekko chyta? 14.01.11, 23:53
        polonski napisał:

> w uzyskaniu duldungu i dostępu do socjalamtu tym bardziej ślunscy niedoszli fol
        > ksdojcze nasilają ruchy "wyzwoleńcze".
        > Cosik mi się zdaje, że sprzymierze z hitlerkiem niczego ich nie nauczyło.
        > Wynika z tego że historia nie uczy polskiego folksdojcza na Slunsku tylko się
        > powtarza.

Dostałeś trypla bydlęcego i ten ów ci mózg pożera, temuś coraz głupszy,
        abyś tylko po tych niemniackich świniach nie dostał "ostatniej grypy"
        (a to niby ostatnia msza Jezusa) po nij jeno pogrzeb.
        Pogrzeb w Reichu to twe dziecka pujdą z torbami, poniżej 6.000 Euro to cie nawet nie spalo.
        "Pyro Poznańska" twój, mój heimat przegrał wysoko z Warszawą,
        A ty Pyro co na to? Tłuczesz się w Vaterlandzie na robotach u bauera,
        albo wozisz wyrzucone pludry do heimatu, a Polskie robactwo ci mi nam...........
        a to boli, przyznaj.
    • wilhelm4 Narodowcy chcą modlić się za Śląsk 15.01.11, 14:02
      www.dziennikzachodni.pl/fakty24/357162,czy-rasmistrzowie-zbalamuca-lud,id,t.html?cookie=1#pzw_79381
      • Gość: olo Re: Narodowcy chcą modlić się za Śląsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.11, 15:27
        Dla mnie jest czytelne, że GUS może być finansowany ze źródeł niemieckich, więc nawet nie chodzi o zagrożenie antypolskością, tylko świadomym i wyrachowanym działaniem jakichś grup, w których interesie jest autonomia. I na pewno nie chodzi o idee, tylko czysty biznes. Polskość jest zagrożona. :):):):)
        • Gość: blahahfhafdhbla Re: Narodowcy chcą modlić się za Śląsk IP: *.dip.t-dialin.net 15.01.11, 17:33
          GUS, ZUS czy KRUSS ? A moze za tym stoi Zeromski, Sienkiewicz albo Prusssss ? :)
          • Gość: rozbawiony Re: Narodowcy chcą modlić się za Śląsk IP: *.dip.t-dialin.net 15.01.11, 19:40
            A ciebie nikt nie ostrzegl zeby nie zrec miesa z etykieta "Made in Germanija" a moze za ta afera stoi sam kanzler Gerhard co to mieso pod Baltykiem ta przyjacielska rura z przeciekiem(!!!) na Slask exportuje.
    • amoremio Gott mit uns :) 16.01.11, 20:50
      Palikot nobiscum :

www.dziennikzachodni.pl/slask/rybnik/357433,palikot-slask-powinien-miec-autonomie,id,t.html
    • amoremio pietra majom, haha 18.01.11, 17:19
      " Marsz 'Polskosci' " odwolany :

www.fuckpc.com/index.php?option=com_content&view=article&id=212%3Azapraszamy-na-marsz-polskoci-w-katowicach&catid=1%3Alatest-news&Itemid=54
      Szkoda, juz trenowalem.....................

---------------------------------------------------
      "Czuję się Ślązakiem, to moja narodowość,
      to moja religia." Horst Eckert (Janosch)
      • Gość: anton Re: pietra majom, haha IP: 66.230.230.* 18.01.11, 22:35
        buahaha:D
      • Gość: cycata landryna Re: pietra majom, haha IP: *.dip0.t-ipconnect.de 19.01.11, 01:07
        > Na prośbę mieszkańców Śląska
        Podpada sformulowanie: mieszkanców. D
        Czyli boja sie napisac "Slazaków", unikaja slowa.
        Zreszta, moze byc prawda - na prosbe polskich imigrantów.
    • wilhelm4 Narodowcy chcą modlić się za Śląsk 19.01.11, 02:01
      www.dziennikzachodni.pl/slask/358097,w-sobote-odwolany-marsz-nacjonalistow-w-katowicach,id,t.html#pz_589165
    • wilhelm4 Narodowcy chcą modlić się za Śląsk 19.01.11, 05:53
      Kocham mój Gurny Slonsk, kocham, kocham i pszaja Mu :
      www.youtube.com/watch?v=15w5eslCPcE
      www.youtube.com/watch?v=89TtNtVzVhk
      I niy dom sie sam panoszyc tym polakowskim smieciom !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• wilhelm4 Re: Narodowcy chcą modlić się za Śląsk 19.01.11, 06:00
        Ino Silesia, ino !
        www.youtube.com/watch?v=kA7HDrxbFTw&feature=related
    • fyrlok Narodowcy chcą modlić się za Śląsk 07.02.11, 13:13
      Aktualny artykul w "Polityce" nt. ONRu przed wojna,
      radze poczytac, co to byly za chore szowinistyczne glowy:
      www.polityka.pl/historia/1510656,1,narodowa-falanga.read
    • fyrlok Gorzelika podstepne plany w Szczecinie !!!! 07.02.11, 19:40
      Uwaga, Gorzelik chce poglebic Odre w Szczecinie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :
      nonkonformista1935.salon24.pl/276234,ogladalem-w-tv-program-p-poszpieszalskiego-warto-rozmawiac

DDDDDDDD
      • fyrlok pardon 07.02.11, 19:42
        Pardon: chce zdobyc najpierw Polske, nastepnie Europe, a zaraz potem caly swiat !!!!!!!!!!! :)))))))))))))))))
    • palec1 Narodowcy chcą modlić się za Śląsk 10.02.11, 21:25
      Czytejcie "belkot" barana, szowinisty, podpalacza :

niezalezna.pl/5584-belkot-kutza-i-klamstwa-ras
    • Gość: SZWORNO HYJDLA Narodowcy chcą modlić się za Śląsk IP: *.dip0.t-ipconnect.de 08.07.11, 17:11
      Jan Pospieszalski (program "Warto rozmawiac") :

wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80271,9912919,Wybory_2011__Ruchy_powstale_po_smierci_Lecha_Kaczynskiego.html
      ufffff, ojejjjjjjjjjjj
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka