Dodaj do ulubionych

do kierowców autobusów KZKGOP

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.11, 09:30
Jechalam dzisiaj pieknym, czystym wręcz pachnącym Mercedesem- autobusem linii 657, niestety ten sielankowy obrazek zakłocił chamski kierowca i czar prysł. Otóż Bogu ducha winna dziewczyna usiadla z przodu i otworzyła okno, Pan kierowca zrugał ją po chamsku jak psa, "przecież jest klimatyzacja!!!"- huknął, a skąd ta biedaczka miala wiedzieć, przeciez mozna to powiedziec kulturalnie. Panowie Kierowcy, Pasażerowie nie są dla Was tylko Wy dla Pasażerów. To tak jak klient w sklepie. Życzliwości.
Obserwuj wątek
    • Gość: wszyscy wiedzą Re: do kierowców autobusów KZKGOP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.11, 18:41
      gupia blondyna
      • Gość: pasażerka KZKGOP Re: do kierowców autobusów KZKGOP IP: *.c193.msk.pl 25.08.11, 19:02
        Nie głupia blondyna, bo nie mogła wiedzieć, że jest klima, było rano, autobus prawie pusty, mała różnica między temp na zewnątrz i wewnątrz, a zresztą nawet jakby była głupia, to kierowcy to nie upoważnia do chamskich odzywek. Dzisiaj byłam niestety świadkiem kolejnej niemiłej sytuacji w autobusie 154 kiedy kierowca omało nie zgniótł drzwiami dziewczynko około 4 letniej, bo nie popatrzył czy wszyscy wysiedli. Wiem, że praca kierowcy jest ciężka, odpowiedzialna, wymagająca koncentracji, jest wyjątkowa, a w obecnie panujących upalnych warunkach szczególnie trudna więc trzeba się tym bardziej ostrożnym. Życzę Kierowcom wszystkiego dobrego i miłych pasażerów. ( bo z drugiej strony pasażerowie tez potrafią dopiec)
    • Gość: pasażerka KZKGOP Re: do kierowców autobusów KZKGOP IP: *.c193.msk.pl 25.08.11, 21:47
      rozumiem, że Kierowcy mogą puścić nerwy, nieraz byłam świadkiem sytuacji, w których pasażer zasługiwał żeby dać mu w mordę ale niestety jak się pracuje w usługach to trzeba sie uzbroic w cierpliwość, taka praca
      cierpliwości i powodzenia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka