Dodaj do ulubionych

Platforma znowu górą na Śląsku

IP: 93.159.164.* 10.10.11, 01:08
Oberschlesien górą! Pierwszy krok do autonomii!
Obserwuj wątek
    • Gość: xyz Re: Platforma znowu górą na Śląsku IP: *.c193.msk.pl 10.10.11, 01:53
      Skoro Jarek chce w Wa-wie robić Budapeszt 1956, to strach pomyśleć co chciałby robić z Górnego Śląska (gdyby wygrał) :D

wybory.gazeta.pl/wyboryparlamentarne/1,118281,10438780,Wybory_2011__Kaczynski__Przyjdzie_taki_dzien__ze_nam.html
      • Gość: petrus Re: Platforma znowu górą na Śląsku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.11, 09:50
        Pewnie by nas wysiedlił w bydlęcych wagonach, albo stworzył obozy pracy.....
    • Gość: Polak i Ślązak Re: Platforma znowu górą na Śląsku IP: *.takihost.net 10.10.11, 03:03
      Zakamuflowana opcja niemiecka wybrała normalność!
      • Gość: Uważny Re: Platforma znowu górą na Śląsku IP: *.omi.pl 10.10.11, 09:31
        Nie cała, o czym może świadczyć przykład 19 latka z Tarnowskich Gór (podpalenie karty do głosowania i podarcie flagi państwowej).
        • Gość: Pudelek Re: Platforma znowu górą na Śląsku IP: *.play-internet.pl 10.10.11, 10:36
          podpalenie flagi okupanta - to jest właśnie normalność, a nie stanie pod nią na baczność
          • Gość: Uważny Re: Platforma znowu górą na Śląsku IP: *.omi.pl 10.10.11, 11:55
            podpalenie flagi okupanta - to jest właśnie normalność, a nie stanie pod nią na baczność

Więcej takich opinii i działań i Jarek zgodnie z tym co wieszczy ma pewne zwycięstwo na śląsku.
            A swoją drogą jak to czytam to przyznaję mu honor ,że miał odwagę nazwać "zakamuflowaną opcję" po imieniu...
            • Gość: Pudelek Re: Platforma znowu górą na Śląsku IP: *.play-internet.pl 10.10.11, 12:28
              zmień prochy. gdyby ludzie zaczęli nagle palić gremialnie flagi okupacyjne to Jarek wygrałby na Śląsku? tak, chyba wśród gasterarbeiterów z dawnej Kongresówki.

Druga sprawa - czy ja wołam o wywieszanie w miejsce polskiej flagi fany niemieckiej? Nie jesteśmy Niemcy, nie jesteśmy, na szczęście, Polacy - tylko Ślązacy. Więc co wspólnego ma z tym zakamuflowana opcja niemiecka?

Tak jak napisałem - zmień prochy albo skończ z tym helem
    • Gość: bergman1 wykopki się udały IP: *.suchanet.3s.pl 10.10.11, 08:51
      brawo!!
    • mirafas Platforma znowu górą na Śląsku 10.10.11, 10:33
      Kaczyński jest typowym spadkobiercą idei zaboru rosyjskiego - władza to trzymanie krótko za mordę, a nie społeczeństwo obywatelskie, a mniejszości narodowe to piąta kolumna, którą należy tępić, a nie wzbogacenie kultury. Dlatego na Śląsku nie miał prawa wygrać, bo tutaj tradycje demokratyczne i mieszanie się kultur jest czymś najzupełniej normalnym.
    • Gość: mario Re: Platforma znowu górą na Śląsku IP: *.static.sitel.net.pl 10.10.11, 12:06
      Znowu same ciepłe kluchy bez własnego zdania...
      Kiedy doczekamy się w końcu silnego polityka ze Śląska ?
    • Gość: kaśka Platforma znowu górą na Śląsku IP: 89.174.61.* 10.10.11, 13:07
      Jestem mieszkanką powiatu wodzisławskiego i wstyd mi że Ślązacy zagłosowali na liberałów.
      Teraz możecie być pewni,że będziecie harować(jak będziecie mieć pracę) za grosze do samej śmierci,bo mało kto do emerytury dożyje.I nie narzekajcie co chcieliście macie.
    • Gość: POLK Platforma znowu górą na Śląsku IP: 89.174.61.* 10.10.11, 13:14
      Ci co zagłosowali na Kluzik to są porąbani.
      Nie było innych kandydatów?Jak już tak bardzo chcieliście kogoś z PO to było wielu innych a Wy na to zero.
      Ta baba dla politycznego koryta sprzedała się.WSTYD!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka