Dodaj do ulubionych

Niech księża potępią stroik

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.11, 19:34
"I jeszcze a propos pogaństwa - czy aby te gałązki, tak jak bożonarodzeniowa choinka, nie wywodzą się z czasów przedchrześcijańskich?" - może. Tylko co to ma do tematu? Żeby komuś dowalić? A może autorka chciała się pochwalić podstawową wiedzą?
Obserwuj wątek
    • Gość: lulaaa Re: Niech księża potępią stroik IP: *.dynamic.chello.pl 31.10.11, 20:42
      heh... co tu napisać, jak nie ma o czym pisać to piszą o pierdołach, już dawno nie czytałam bardziej jałowego artykuliku, bo artykułem nazwać tego nie mogę, po prostu pierdołowate tekścidło
      • jazmig Co konkretnie księża mają potępiać? 31.10.11, 20:50
        Skoro sprzedawcy pod cmentarzem sprzedają gałęzie jodły, to mają je legalnie, bo tylko idiota będzie się narażał na karę za lewe gałęzie. Sprzedawców kontroluje policja i straż miejska.

Ponieważ gałęzie są legalne, to nie są okupione śmiercią drzewa, ponieważ leśnicy wiedzą, jak pozyskiwać gałęzie bez szkody dla drzew, albo po prostu są to gałęzie z drzewa już ściętego.
    • Gość: OBSERWATOR Niech księża potępią stroik IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 31.10.11, 23:12
      Ogarnij się autorko. Trzeba byc nieźle zamulonym żeby cos takiego napisać. Ty... podaj adres lekarza który ci podaje takie leki. Zobacz lepiej ile drzew ginie żebyś miała na czym pisać lub żeby taki chłam jak wyprodukowałaś wydrukować. Ehhhh, dziennikarstwo schodzi na psy.
    • Gość: Olaf Re: Niech księża potępią stroik IP: *.dynamic.chello.pl 01.11.11, 20:49
      niech Małgorzata nie pisze głupot, a Wyborcza niech tego nie wykorzystuje!
      żenua, tragedia!
      • Gość: Do Gosi Re: Niech księża potępią stroik IP: *.dynamic.chello.pl 01.11.11, 20:56
        drzewa "zabijamy" od tysięcy lat z wielu innych powodów (m.in żeby było nam ciepło, żeby coś upiec, coś zbudować, napisać, wydrukować gazetę, czy książkę, pupę wytrzeć, założyć pampersa lub podpaskę, itd) i jakoś nikt nie wylewa nad nimi aż tylu krokodylich łez, niż w tym przypadku! a uważam, że jak już rozpaczamy, to powniniśmy pochylić się nad innymi przypadkami "zabijania" drzew, a może nawet krzewów!
        Gosiu nie płacz, kupię ci chechłacz! Niech się ktoś za Ciebie pomodli (może nawet być ksiądz), bo coś z tobą jest kiepsko!
    • kelderek Ale ja nie kumam 02.11.11, 09:42
      o co chodzi w tym artykule, czy to pochwała igliwia czy co...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka