umaa 22.06.06, 00:35 tiny.pl/twkk ciekawe czy cos z tego wyjdzie.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zwykladziewczyna5 Re: madonna i H&M 22.06.06, 00:39 Mnie smieszy gdy znane i bardzo bogate osoby reklamuja tanie ciuchy i kosmetyki. Wiadomo, ze same takich ciuchow nie zaloza i ze stac ich na drogie kosmetyki. z Wiekszy sens ma reklama perfum Chanel z Nicole Kidman. Wyobrazacie sobie Kidman w niskiej jakosci ciuchach H&M? Przeciez ona, jak sama pisze, nosi Haute Couture, co kosztuje tysiace dolarow. Odpowiedz Link Zgłoś
kate-gun Re: madonna i H&M 22.06.06, 12:26 wiadomo, podobnie jak to, ze Claudia Schiffer uzywa jakiegos zwyklego kremu L'oreala Odpowiedz Link Zgłoś
keepersmaid Re: madonna i H&M 22.06.06, 12:42 Mnie jeszcze bardziej bawi, kiedy projektant pokazuje kolekcje z piorami, koronkami, w 1000 kolorow i z diabli wiedza czym, a na koniec wychodzi sie uklonic i jest caly/a ubrany/a w gladka czern... (OK, John Galliano i Vivienne Westwood to wyjatki) Odpowiedz Link Zgłoś
jaleo Re: madonna i H&M 23.06.06, 10:39 zwykladziewczyna5 napisała: > Mnie smieszy gdy znane i bardzo bogate osoby reklamuja tanie ciuchy i kosmetyki > . > Wiadomo, ze same takich ciuchow nie zaloza i ze stac ich na drogie kosmetyki. Wyjatkiem jest brytyjski TopShop - Kate Moss, SJ Parker i pare innych "celebrities" uchodzacych za awangarde mody sa fotografowane na ulicy ubrane w rzeczy z TopShopu albo wychodzace z niego z siatami (a nota bene zadna z nich nie reklamuje tej marki). Chociaz Madonna do nich nie nalezy, a moze by jej sie przydalo, bo czasami rzeczywiscie wyglada jak fashion victim ubrana od stop do glow w rozpoznawalne charakterystyczne ubrania z kolekcji Gucci albo Cavallego. A postawowa zasada szanujacej sie fashionisty to "never look like you've tried too hard" :-) ------ I'm just trying to be a better person. My name is Earl. Odpowiedz Link Zgłoś
edavenpo Re: madonna i H&M 23.06.06, 11:01 jaleo napisała: A postawowa zasada szanujacej sie fashionisty to "never look like > you've tried too hard" :-) ___ Dokladnie! Tak na marginesie, to jest wlasnie problem Victorii Beckham... Wyglada zawsze tak nieskazitelnie ze widac po prostu te godziny wlozone w ten wyglad. Plus jej uwielbienie Cavalliego nie wychodzi jej na zdrowie. Ostanio jak wyszla w krociutkich szortach i szpilkach Gucciego, nogi miodzio a na gorze fatalny sweterek rozowy Cavalliego i caly efekt do kosza... Taka Kate Moss wrzuci na grzbiet vintage z Topshopem i Chanel, wlos rozwiany, makijazu prawie nic i zawsze wyglada dobrze! Gwyneth Paltrow kiedys zlapali paparazzi z siatami z H&M ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
jaleo Re: madonna i H&M 23.06.06, 19:36 edavenpo napisała: > Tak na marginesie, to jest wlasnie problem Victorii Beckham... > Wyglada zawsze tak nieskazitelnie ze widac po prostu te godziny wlozone w ten > wyglad. Plus jej uwielbienie Cavalliego nie wychodzi jej na zdrowie. Ostanio ja > k > wyszla w krociutkich szortach i szpilkach Gucciego, nogi miodzio a na gorze > fatalny sweterek rozowy Cavalliego i caly efekt do kosza... Heh, widzialam to zdjecie na oklatce jakiegos czasopisma - rzeczywiscie kiepsko sie popisala, a zaloze sie, ze planowala te garderobe na Mistrzostwa Swiata tygodniami. W ogole Victoria z fizjonomii coraz bardziej przypomina Joan Rivers - ja nie wiem, co ona ze soba i swoja twarza robi, a nawet ladna dziewczyna z niej byla kiedys. Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: madonna i H&M 22.06.06, 12:40 pamietam jak kl zaprojektowal tania kolekcje, co sie wtedy na forum dzialo, panienki sikaly po nmogach zeby cos kupic a jak sie potem chwalily co upolowaly... oj gawiedzi, gawiedzi... na grzedzie zawsze jak w ulu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
maggi9 Re: madonna i H&M 22.06.06, 12:48 Właściwie mi to zwisa czy h&m będzie reklamować madonna czy ktokolwiek inny. Mam tylko nadzieje, że z tego powodu nie wzrosna ceny Odpowiedz Link Zgłoś
threadless Re: madonna i H&M 23.06.06, 15:07 pamietam jak reklamowala GAPa, ale nie wiem, czy wzrosla im od tego sprzedaz. u mnie Madonna nie powoduje ekscytacji, nie to pokolenie, nie ta muzyka, nie ta moda;) ale np. kampania MANGO z Claudia Schiffer bardzo mi sie podobala. Choc i tak nie sklonila mnie do zadnego zakupu:) Odpowiedz Link Zgłoś