Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

madonna i H&M

22.06.06, 00:35
    tiny.pl/twkk
    ciekawe czy cos z tego wyjdzie....
    Obserwuj wątek
      • zwykladziewczyna5 Re: madonna i H&M 22.06.06, 00:39
        Mnie smieszy gdy znane i bardzo bogate osoby reklamuja tanie ciuchy i kosmetyki.
        Wiadomo, ze same takich ciuchow nie zaloza i ze stac ich na drogie kosmetyki. z
        Wiekszy sens ma reklama perfum Chanel z Nicole Kidman. Wyobrazacie sobie Kidman
        w niskiej jakosci ciuchach H&M? Przeciez ona, jak sama pisze, nosi Haute
        Couture, co kosztuje tysiace dolarow.
        • kate-gun Re: madonna i H&M 22.06.06, 12:26
          wiadomo, podobnie jak to, ze Claudia Schiffer uzywa jakiegos zwyklego kremu
          L'oreala
        • keepersmaid Re: madonna i H&M 22.06.06, 12:42
          Mnie jeszcze bardziej bawi, kiedy projektant pokazuje kolekcje z piorami,
          koronkami, w 1000 kolorow i z diabli wiedza czym, a na koniec wychodzi sie
          uklonic i jest caly/a ubrany/a w gladka czern...

(OK, John Galliano i Vivienne Westwood to wyjatki)
        • jaleo Re: madonna i H&M 23.06.06, 10:39
          zwykladziewczyna5 napisała:

> Mnie smieszy gdy znane i bardzo bogate osoby reklamuja tanie ciuchy i
          kosmetyki
          > .
          > Wiadomo, ze same takich ciuchow nie zaloza i ze stac ich na drogie kosmetyki.

Wyjatkiem jest brytyjski TopShop - Kate Moss, SJ Parker i pare
          innych "celebrities" uchodzacych za awangarde mody sa fotografowane na ulicy
          ubrane w rzeczy z TopShopu albo wychodzace z niego z siatami (a nota bene zadna
          z nich nie reklamuje tej marki). Chociaz Madonna do nich nie nalezy, a moze by
          jej sie przydalo, bo czasami rzeczywiscie wyglada jak fashion victim ubrana od
          stop do glow w rozpoznawalne charakterystyczne ubrania z kolekcji Gucci albo
          Cavallego. A postawowa zasada szanujacej sie fashionisty to "never look like
          you've tried too hard" :-)

------
          I'm just trying to be a better person. My name is Earl.
          • edavenpo Re: madonna i H&M 23.06.06, 11:01
            jaleo napisała:
            A postawowa zasada szanujacej sie fashionisty to "never look like
            > you've tried too hard" :-)
            ___

Dokladnie! Tak na marginesie, to jest wlasnie problem Victorii Beckham...
            Wyglada zawsze tak nieskazitelnie ze widac po prostu te godziny wlozone w ten
            wyglad. Plus jej uwielbienie Cavalliego nie wychodzi jej na zdrowie. Ostanio jak
            wyszla w krociutkich szortach i szpilkach Gucciego, nogi miodzio a na gorze
            fatalny sweterek rozowy Cavalliego i caly efekt do kosza...

Taka Kate Moss wrzuci na grzbiet vintage z Topshopem i Chanel, wlos rozwiany,
            makijazu prawie nic i zawsze wyglada dobrze!

Gwyneth Paltrow kiedys zlapali paparazzi z siatami z H&M ;-)
            • jaleo Re: madonna i H&M 23.06.06, 19:36
              edavenpo napisała:

> Tak na marginesie, to jest wlasnie problem Victorii Beckham...
              > Wyglada zawsze tak nieskazitelnie ze widac po prostu te godziny wlozone w ten
              > wyglad. Plus jej uwielbienie Cavalliego nie wychodzi jej na zdrowie. Ostanio
              ja
              > k
              > wyszla w krociutkich szortach i szpilkach Gucciego, nogi miodzio a na gorze
              > fatalny sweterek rozowy Cavalliego i caly efekt do kosza...

Heh, widzialam to zdjecie na oklatce jakiegos czasopisma - rzeczywiscie kiepsko
              sie popisala, a zaloze sie, ze planowala te garderobe na Mistrzostwa Swiata
              tygodniami. W ogole Victoria z fizjonomii coraz bardziej przypomina Joan
              Rivers - ja nie wiem, co ona ze soba i swoja twarza robi, a nawet ladna
              dziewczyna z niej byla kiedys.
      • papryczka_ag Re: madonna i H&M 22.06.06, 12:38
        JAKIE TO MA NIBY ZNACZENIE?
      • tralalumpek Re: madonna i H&M 22.06.06, 12:40
        pamietam jak kl zaprojektowal tania kolekcje, co sie wtedy na forum dzialo,
        panienki sikaly po nmogach zeby cos kupic a jak sie potem chwalily co
        upolowaly...
        oj gawiedzi, gawiedzi... na grzedzie zawsze jak w ulu ;)
      • maggi9 Re: madonna i H&M 22.06.06, 12:48
        Właściwie mi to zwisa czy h&m będzie reklamować madonna czy ktokolwiek inny.
        Mam tylko nadzieje, że z tego powodu nie wzrosna ceny
      • threadless Re: madonna i H&M 23.06.06, 15:07
        pamietam jak reklamowala GAPa, ale nie wiem, czy wzrosla im od tego sprzedaz. u
        mnie Madonna nie powoduje ekscytacji, nie to pokolenie, nie ta muzyka, nie ta moda;)
        ale np. kampania MANGO z Claudia Schiffer bardzo mi sie podobala. Choc i tak nie
        sklonila mnie do zadnego zakupu:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka