Dodaj do ulubionych

Krzysztof Rutkowski. Gołąb, który okazał się żmiją

• Gość: Andy Krzysztof Rutkowski. Gołąb, który okazał się żmiją IP: *.brnscmta01.basnmo.lr.dh.suddenlink.net 04.02.12, 14:29
      Dlaczego Gazeta jest ciagle przeciwko Rutkowskiemu ??????
      Facet zrobil dobra robote.Skupcie sie dziennikarze na tym jakie byly faktycznie przyczyny powstalej tragedii ??Zapytajcie siebie dziennikarze od siedmiu bolesci dlaczego ta mala bezbronna istota musiala zginac ???
    • Gość: 234 Krzysztof Rutkowski. Gołąb, który okazał się żmiją IP: *.slupsk.vectranet.pl 04.02.12, 14:32
      cel uświęca środki
    • Gość: marciar Krzysztof Rutkowski. Gołąb, który okazał się żmiją IP: *.dynamic.chello.pl 04.02.12, 14:35
      Wściekli się z tą Madzią?! Oczywiście, to straszna tragedia i w ogóle, ale takie rzeczy się niestety zdarzają dość często. Chora psychicznie matka zabija (świadomie lub nie) dziecko. To okropne, ale nie jest żadną sensacją... A od kilku dni nie można włączyć tv, co 5 minut najnowsze rewelacje: znaleziono kurtkę, to nie była kurtka Madzi, mama się nie przyznała, mama się przyznała... Z niusika, który powinien trafić do kroniki policyjnej, zrobiono niusa miesiąca, przyćmił nawet śmierć Szymborskiej... O co tu chodzi?
    • Gość: Juri czyli wg gw matka jest ok a rutkowski zły IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.12, 14:36
      czy o co chodzi bo już gubię się... co tam że zakopała własne dziecko że zabiła tak de facto a on działał profesjonalnie i odkrył to..
    • numerusn1939 Krzysztof Rutkowski. Gołąb, który okazał się żmiją 04.02.12, 14:37
      Czytam i nie wierzę. Panie Witku, dzięki Panu więcej GW do ręki nie wezmę, budzi we mnie obrzydzenie.
    • Gość: Gość Krzysztof Rutkowski. Gołąb, który okazał się żmiją IP: *.dynamic.chello.pl 04.02.12, 14:37
      Gdyby to był wypadek to każda normalna matka wezwałaby pogotowie a nie pozorowała porwanie płacząc do kamer jak to by chciała żeby Madzińka wróciła cała i zdrowa do domu wiedząc że jej dziecko nie żyje.No ale czego się spodziewać po Sosnowcu...lubią tam zamieszanie wokół siebie robić!
    • Gość: nn Krzysztof Rutkowski. Gołąb, który okazał się żmiją IP: *.zabrze.vectranet.pl 04.02.12, 14:37
      brawo Rutkowski .jest pan bohaterem niech sie pan nie przejmuje sponsorowanymi przez policje artykułami w tej pozal sie Boze gazetce
    • artur701 Krzysztof Rutkowski. Gołąb, który okazał się żmiją 04.02.12, 14:38
      "Krytykowany na konferencji prasowej za szorstkość i że nie obchodzi go zdrowie psychiczne matki, odpowiedział: - Ja jeszcze wczoraj widziałem ją w doskonałym zdrowiu! Była butna i bardzo pewna siebie, że uniknęła wariografu!"

ja tez wcale jej nie zaluje
      Kiedy na konferencji prasowej, oznajmiala ze miala kobieca intuicje, kiedy rzekomy sprawca porwania interesowal sie nia a nie dzieckiem, wtedy przez glowe przeleciala mi mysl
      "...a moja meska intuicja podpowiada mi ze klamiesz i bajki mi tu opowidasz"

pozdrawiam
    • Gość: Jaskółka Piękna deliberacja IP: *.aster.pl 04.02.12, 14:39
      No i mamy piękną polską deliberację nt. tego: I kto tu pierwszy miał rację? Policja, media, czy Rutkowski? Wszyscy od początku wiedzieli, że matka kłamie, czyżby zatem ze społeczeństwa, które tłumnie zaangażowało się w akcję poszukiwania dziecka zwyczajnie zakpiono? Z tekstów nt. całej tragicznej sprawy dość klarownie widać żenującą żądzę sławy (żeby nie powiedzieć "auri sacra fames"). "Dzień świra" w czystej postaci ("To jest moja racja, tylko moja racja", "Moje jest mojsze niż twojsze") :)) Aż dziw bierze, ile nienawiści do Rutkowskiego, który - jakkolwiek kontrowersyjną postacią by nie był - jako pierwszy rozwiązał zagadkę i dostarczył niezbitych dowodów na jej poparcie. Owszem, może organom ścigania również udałoby się tę sprawę niebawem rozwikłać. Tylko kiedy? I czy w ogóle? I co by było, gdyby jednak zwłoki dziecka znaleziono przed wstrząsającym wyznaniem matki???... Może jednak, zamiast rzucać w Rutkowskiego kamieniami ze wszech stron, warto mu choć odrobinę mu pogratulować.

• Gość: ontos2 Chyba młodej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.12, 14:50
        doopy z zakonu. Po co tracisz energię na tak nierzetelny wpis? Czy naprawdę nie rozumiesz kim jest Rutkowski? To chociaż wiedz , że on sam nie ma licencji detektywa.

Medialne dzieci.....a kto zapłaci alimenty?
    • Gość: zzz Krzysztof Rutkowski. Gołąb, który okazał się żmiją IP: *.tktelekom.pl 04.02.12, 14:40
      Ale chamstwo, kobietę zmanipulował, zmusił do przyznania się do czynu którego zapewne nie popełniła( tylko jej konkubent) i coś czuję, że to on też maczał w tym palce- ten cały test kłamstw.., a Rutkowski do paki, za znęcanie się psychiczne nad matką i wymuszenie przynanie się do czyny niepopełnionego(- panie Rutkowski, nasz wielki," deTetywie "-to chyba też przestęptwo.)co straciła dziecko, głupie media zrobiły z tego aferę( pewnie tam też ma chody) a kobieta straciła zdrowie, reputację itp. Ja tam wierze, że Ci co zawinili dostanę za swoje, jak nie w ten to inny sposób, zło wraca.
    • pm76 Brawo !!! Detektyw Rutkowski ... 04.02.12, 14:40
      ...Czy on Gołąb, czy on Żmija, "mi to lata koło kija".
      Pan Rutkowski, człek w swym fachu wyuczony wszedł do akcji, zebrał plony.
      Dzięki jego doświadczeniu koniec hucpy, po zdarzeniu .....

Brawo Panie Krzysztofie za szybką i skuteczną akcję, chciałbym, aby równie szybko i skutecznie nasza Policja łapała przestępców.

Piotr

• jamagducha Re: Krzysztof Rutkowski. Gołąb, który okazał się 04.02.12, 14:47
      Dajcie już spokój temu facetowi, przecież on taki był zawsze. Nie ma w Polsce człowieka, który by nigdy nie słyszał o detektywie Rutkowskim.
      Nie byłoby całej tej afery, gdyby matka dziecka zadzwoniła zwyczajnie po pogotowie. Nawet jeśli stwierdzonoby zgon dziecka, o sprawie nie usłyszałaby cała Polska i rodzina nie zostałaby tak wystawiona na widok (i obstrzał) publiczny.
    • witkowski.architekt pozwał bym o odszkodowania wszystkich na jej miejs 04.02.12, 14:47
      Ja bym na miejscu tej kobiety pozwał do sądu Rutkowskiego i wszelkie media, które wyemitowały nielegalne nagranie jej rozmowy. Przy okazji, każdy pomawiający komentarz medialny pozwałbym do sądu. Miałaby mnóstwo pieniędzy dla rodziny na ich utrzymanie...
    • Gość: ad rem Gołąb nie może być żmiją ;) Zdecydujcie się! IP: *.dynamic.chello.pl 04.02.12, 14:48
      Sprawa rozwiązana - prasa nie ma o czym pisać, więc dobierzmy się Rutkowskiemu do skóry! Byle było o czym pisać. Skandal goni skandal! Tak jak ktoś napisał show must go on!
    • donaldwielki Krzysztof Rutkowski. Gołąb, który okazał się żmiją 04.02.12, 14:48
      I po co tyle szumu o Rutkowskiego.Zrobił dobrze i tyle....a że "ptasim móżdżkom" się nie udało,toż to przecież nie pierwszyzna.Pewnie dupcyli by się do teraz,pełni taktu i kultury w stosunku do winnych,angażując w to społeczeństwo i dodatkowe środki.W Stanach za takie działania policji dawno poleciałyby głowy...
    • Gość: monia8654 Krzysztof Rutkowski. Gołąb, który okazał się żmiją IP: *.dynamic.chello.pl 04.02.12, 14:49
      Ten Pan ma cofnietą licencje detektywa , więc niestety metody które stosuje nie mogą byc zgodne z prawem.Swoją drogą to zastanawiam sie czy jakaś kara nie powinna być mu wymierzona za działania bez licencji
    • Gość: kyniu Krzysztof Rutkowski. Gołąb, który okazał się żmiją IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.12, 14:50
      bardzo dobrze zrobil bo policja to sie nadaje jak sie idzie do nich z problemem to rozkladaja rece i nie sa w stanie nic zrobic Rutkowski mial plan zrealizowal a to ze sie troche promuje taka ma branze ze musi a policjia co nie promuje sie robi to tak samo tylko ze na kim na ludziach co przekrocza predkosc bo nikogo wiecej nie sa w stanie zlapac
    • mariakp1 Krzysztof Rutkowski. Gołąb, który okazał się żmiją 04.02.12, 14:50
      Panie Gałązka - to się nazywa nagonka, to co pan robi. Zwykła, populistyczna nagonka. Pragnę przypomnieć panu, że zanim matka Magdy przyznała się w rozmowie z Rutkowskim, że jej dziecko nie żyje, już była podejrzewana przez znaczną część społeczeństwa, przez policję, przez detektywów o to,że kłamie. Bo, faktycznie, robiła to źle. Rutkowski zdjął z niej ciężar łgarstwa.
    • prawdziwy-moher Do postu cos nie dodalem...... 04.02.12, 14:52
      Byl Zomowcem, byl milicjantem.Nie moja bajka.
      Ale przechytrzyl Policje i byl lepszy.W ciagu kilku dni wyjasnil sprawe.Co do Gazety.Prawie dwa lata szuka dowodow ze Prezydent Kaczynski prowadzil Tupolewa.
      Tylko przestepcom zalezy na dlugotrwalym sledztwie.Maja-kawa na lawe.A wypisujac bajki o zmiji, bronicie przestepcow.Taka praca z przestepcami, wazne ze skuteczna.
    • Gość: HisV Krzysztof Rutkowski. Gołąb, który okazał się żmiją IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.12, 14:56
      Dziewczynka, której pomógł uciec z Norwegi do dzisiaj by tam siedziała i byłaby przesiedlana z miejsca na miejsce po całej Norwegi - Polska policja i służby administracyjne się tylko przyglądały - dlaczego o tym nie wspominają w żadnych mediach - to było już tak dawno, że wszyscy zapomnieli. Tak właśnie pracuje Polska policja ten Sosnowiec to powinni przeczesać metr po metrze a cała sprawa rozwiązała się 2-4 km od domu matki - śmiechu warte.
    • Gość: strom Nudna i zdarta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.12, 14:59
      gra "autorów" Gazety W.
    • wlodzimierz.ilicz Łajdacy z GW organizują nagonkę na Rutkowskiego 04.02.12, 14:59
      Bo po ustawie refundacyjnej i podpisaniu ACTA to już trzecia z kolei kompromitacja organów rządu Donalda Tuska.
      To się już staje "zbyt niebezpieczne".
    • Gość: lisica.pl Krzysztof Rutkowski. Gołąb, który okazał się żmiją IP: *.adsl.inetia.pl 04.02.12, 15:09
      Jak bardzo silną psychike musi miec matka,ukrywajac tyle dni to co zrobila. Przeciez jesli nawet to dziecko wypadlo jej z rak ,to pierwsza reakcja czlowieka krzyk i wezwanie pogotowia(ja bym pomyslala ,ze dziecko stracilo przytomnosc).A co chodzi o Pana Rutkowskiego? Owszem ,jest to czlowiek medialny ale gdyby nie On,to policja jeszcze by ganiala po krzaczkach a my placilibysmy za te ganiania i moze kiedys by sprawa sie wyjasnila gdyby laskawie matka zechciala to wyjawic gdzie jest dziecko. Niestety autor tego artykulu jest nieobiektwnyy zupelnie. Policja zostala z deczka osmieszona przez Pana Rutkowskiego bo przeciez czlowiek medialny musi sie pochwalic ,ze zrobil cos czego policja nie potrafila zrobic.
    • Gość: rafal2308 Krzysztof Rutkowski. Gołąb, który okazał się żmiją IP: *.pool.mediaWays.net 04.02.12, 15:13
      Ciekawi mnie dlaczego kazdy z policji krytykuje Rutkowskiego a sami nie rozwiazali tej sprawy i pewnie to by im zajelo jeszcze ze 2 tygodnie. Tutaj nie powinno sie osadzac czy postapil moralnie czy nie, bo jednak matka tego dziecka jest przestepca. Mam tylko nadzieje ze sie jeszcze nie okaze ze zabila umyslnie to dziecko a mam przeczucie ze tak moze byc (chociaz wszystko moze sie zdarzyc). Mysle ze Rutkowski postapil prawidlowo bo byl wynajety aby rozwiazac ta sprawe i wiadomym tez jest ze on moze pewne rzeczy robic szybciej niz policja, tylko dziwi mnie ta nienawisc i mowienie ze przeszkadzal w sledztwie. Bym troche pokory proponowal policji.
    • Gość: Breslauer Krzysztof Rutkowski. Gołąb, który okazał się żmiją IP: *.superkabel.de 04.02.12, 15:14
      Możecie go zwać burakiem plebejusze, ale on jest prawdziwym PROFI! W interesie publicznym zagiął parol na kogoś, kto póki co ma zarzut nieumyślnego zabójstwa, a co będzie dalej pokażą wyniki sekcji zwłok i intensywne przesłuchania podejrzanej. Większość narzeka na Rutkowskiego, że szum robi, że coś tam. Gość robi co do niego należy, w USA nikt by się nie dziwił, ale wyleniałe społeczeństwo polskie o socjalistycznej mentalności jest zawistne każdemu kto ma talent, jest bogaty, obrotny i zrobi trochę show. Panie Rutkowski - SZACUN za robotę i zdemaskowanie osoby, która jeszcze w bezczelny sposób wystawiła ludzką chęć niesienie pomocy!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka