Dodaj do ulubionych

MOD-BUD chce mi wymienic drzwi..

IP: *.cust.tele2.pl 15.07.08, 18:24
Ulotkę zastałam w skrzynce, jak wszyscy inni mieszkańcy bloku, że
atrakcyjne ceny, ze raty itd. A ze akurat faktycznie potrzebuję
wstawic nowe drzwi zobowiązana będę za kilka słów polecam/odradzam
jeśli ktos miał do czynienia z firmą.

dzięki piękne z góry
Obserwuj wątek
    • Gość: anonimka Re: MOD-BUD chce mi wymienic drzwi.. IP: *.proxnet.pl 22.08.08, 16:07
      Nie będę pisała w jakim mieście ale wymieniono mi drzwi poprzez ta firme ,
      pierwsze co to ta firma ma niekompetentnych przedstawicieli którzy mowia ze da
      sie np drzwi wymienic i to czy tamto zrobic a gdy przychodzi co do czego to
      okazuje sie ze np robotnik sie tego nie podejmie, fakt faktem drzwi ładnie
      zrobili i ogolnie wszytsko ok tyle ze sama faktura a raczej jej brak to kolejny
      minus tej firmy , kartka w wydrukowanym oswiadczeniem i wypisanym recznie dla
      kogo i jakie drzwi z jej cena oraz BRAK PIECZĄTKI czyli co ? firma widmo??
      • Gość: Ashanti Re: MOD-BUD chce mi wymienic drzwi.. IP: 193.151.48.* 04.11.08, 18:08
        No ja może i bym była zainteresowana ale przeciez jest wiele firm na naszym
        rynku w tych czasach ale mam pytanie czy faktycznie ten niby bezpłatny pomiar
        jest rzeczywiście bezpłatny???
    • a_rafal_na_to zdecydowanie nie polecam firmy Mont-bud 09.12.08, 12:28
      zdecydowanie nie polecam firmy Mont-Bud Kornalia Niedźwiadek. Wpisz imie i
      nazwisko tej pani w google to poczytasz o niej na jednym z forum Piekar Slaskich.
      A ja Ci tylko wylicze jak mnie naciagneli:
      przedstawiciel powiedzial, ze drzwi beda z progiem i bolcami antywyważeniowymi
      po stronie zawiasow. Futryne chcialem nową, wiec musialem za nia dodatkowo
      zaplacic 60zł. Jak przyjechali montowac okazalo sie, ze o progu nie ma nic na
      umowie i ze moge za niego zaplacic dodatkowo 40zl.
      Na stronie producenta Stolbud drzwi mozna kupić w 4 wariantach. wariant III
      drzwi Dallas z bolcami, progiem i oscieznicą kosztuje 900zł. Ale firma Mont-Bud
      kupuje najtańsze drzwi za 600zł, wiec progu w cenie nie ma, bolcow i oscieznicy
      tez. Za drzwi z wymiana zaplaciclem 1400zł (bez oscieznicy i progu). Wychodzi z
      tego, że za wstawienie drzwi wzieli 800zł! a jeszcze przyjechali i stwierdzili
      ze oscieznica, ktora mam jest dobra i po co wymieniac? To co za 800zł chcieli mi
      przywiezc drzwi i powiesic na zawiasach?! Na dodatek zapomnieli zamontowac
      bolcow, a ja nie sprawdzilem tego dokladnie, bo myslalem ze drzwi maja juz je
      fabrycznie zamontowane. w Castoramie widziałem, że montaz drzwi w żelbetonowej
      scianie kosztuje 300zł. Wychodzi na to, że lepiej poszukać drzwi w jakimś
      hipermarkecie, oni przeciez tez moga zamowic takie jakie sie chce.

• Gość: aninimka Re: zdecydowanie nie polecam firmy Mont-bud IP: *.proxnet.pl 15.12.08, 14:01
        Ale tutaj nie chodzi o firme MONT BUD tylko MOD BUD ja tej drugiej nie polecam
        z wyzej wymienionych powodów.
        • 555a6 Re: zdecydowanie nie polecam firmy Mont-bud 15.10.13, 17:26
          Ja też ostrzegam przed tymi oszustami.Teraz na terenie Świdnicy oszukują, zadatek pewnie nie do odzyskania, szkoda tylko że cierpią starzy naiwni ludzie ale cóż nauka kosztuje.Dowód na to:
          decyzje.uokik.gov.pl/.../Decyzja%20nr%20RPZ-29-2011%20z%2017.1
    • Gość: kiper Re: MOD-BUD chce mi wymienic drzwi.. IP: *.mmj.pl 18.02.09, 17:37
      polecam. dzisiaj wymienili mi drzwi szybko i dokladnie cena
      konkurencyjna w stosunku do innych firm. pozdrawiam
      • Gość: ktoś Re: MOD-BUD chce mi wymienic drzwi.. IP: *.chello.pl 19.02.09, 11:29
        Wymień zamki ,dobrze radzę .
    • j5-2 Re: MOD-BUD chce mi wymienic drzwi.. 14.05.13, 12:29
      Odradzam, firma nierzetelna, właściciel nie odbiera telefonów.
    • olkamhn Re: MOD-BUD chce mi wymienic drzwi.. 27.05.13, 14:49
      firma budowlana Bod - bud kompletna tragedia czekam juz 6 miesięcy żeby dokończyli wymianę drzwi . Tragedia!!!! napoczatku dowoływali przyjazd bo im sie auto zepsuło a potem zamowili drzwi kompletnie inne inz zamawialam
      • j5-2 Re: MOD-BUD chce mi wymienic drzwi.. 29.05.13, 11:53
        JA CZEKAM DOPIERO 2 MIESIĄCE !!!!!!!! NA DOKOŃCZENIE USŁUGI. ZA KTÓRĄ JUŻ ZAPŁACIŁEM !
        I TO BYŁ MÓJ BŁĄD. FIRMA OGŁASZA SIĘ MIĘDZY INNYMI W SOSNOWCU, DĄBROWIE GÓRNICZEJ. NACIĄGA LUDZI NA WYMIANĘ OKIEN, DRZWI ITP. DRZWI KTÓRE ZOSTAŁY WYMIENIONE ŹLE SIĘ ZAMYKAJĄ /WG.UMOWY 2 LATA GWARANCJI/. ALE CÓŻ Z TEGO JAK NIKT NIE ODBIERA TELEFONÓW. KILKA RAZY BYŁEM UMÓWIONY NA PRZYBYCIE MONTAŻYSTÓW, ALE NIKT SIĘ NIE POJAWIŁ, ANI NIE ZADZWONIŁ. NIKT NAWET NIE ZADZWONIŁ, ANI NIE PRZEPROSIŁ
        ZA ZAISTNIAŁĄ SYTUACJĘ. ODRADZAM TĄ FIRMĘ !!!!! SZUKAJCIE INNEJ RZETELNEJ.
    • michal293 Re: MOD-BUD chce mi wymienic drzwi.. 23.10.13, 12:24
      Ja bym unikał wszystkich firm, które zostawiają ulotki w drzwiach...
      • designer890 Re: MOD-BUD chce mi wymienic drzwi.. 23.09.14, 18:47
        Czy ja wiem czy unikać wszystkich firm które zostawiają ulotki... sam dopiero założyłem firmę instalacyjną bo jestem osobą z pasją i zamiłowaniem do szeroko pojętej mechaniki płynów, zostawiam ulotki w drzwiach i musze przyznać że nieraz sam popłynę na kosztach ale klient zawsze musi być zadowolony. Bo niby jak nowe konkurencyjne firmy mają się przebić... te pierwszą grupę klientów jakoś trzeba pozyskać, później już wysoka jakość usług robi resztę
    • 2pompa Re: MOD-BUD chce mi wymienic drzwi.. 28.07.15, 19:35
      Jarosław Modelski i firma mod-bud to ściema !Ludzie nie dajcie się oszukać!!! Facet zabiera zaliczkę i ślad po nim przepada !!! Nie ma mowy o żadnych usługach remontowych czy czymkolwiek, facet nie ma nipu ani nie jest zarejestrowany w izbie rzemieślniczej, to zwykły oszust bez żadnych skrupułów !!! Uważajcie na swoje pieniądze !!!!
    • kocur1000 Re: MOD-BUD chce mi wymienic drzwi.. 30.06.16, 17:44
      FIRMA MODBUD TO NAJWIĘKSZE OSZUSTWO.OD MARCA 2016(TERAZ PRAWIE LIPIEC) NIE MOGĘ DOPROSIĆ SIĘ FAKTURY(CZYLI ROBIĄ NA CZARNO)JAK PO PIENIĄDZE TO PRZYJECHALI OD RAZU DRZWI WSTAWILI,ALE BEZ USZCZELKI,PRACOWNIK POWIEDZIAŁ,ŻE WSTAWIA SZEF(SZEF 1-SZE SŁYSZĘ)KUPIŁEM ZA SWOJE,NIE ZAMYKAŁY MI SIĘ ZAMKI,NIE MOGŁEM SIĘ DOPROSIĆ ŻEBY POSZERZYLI OTWORY(SAM MUSIAŁEM)A TERAZ TA FAKTURA,NIE ODBIERAJĄ TEL.A PISZĄ,ŻE ZAWSZE ODDZWANIAJĄ(KŁAMSTWO !!!!!!)ZGŁOSZĘ ICH DO URZĘDU SKARBOWEGO !!!JEŚLI MOŻECIE TO NAPISZCIE MI ADRES FIRMY,PRAWDOPODOBNIE Z BYTOMIA,ICH NR.TEL.:(32)747-67-46,510-470-372.NIE ZAMAWIAJCIE NIC OD NICH,KŁAMCY I OSZUŚCI!!!!!!PROSZĘ TYLKO O ADRES,POMÓŻCIE!!!
    • slajem89 Re: MOD-BUD chce mi wymienic drzwi.. 13.05.19, 15:32
      Ludzie jak najdalej od takich firm!!! Jestem jednym z oszukanych ludzi przez takie firmy. Ci co robią wszystko to wiadomo, że nic nie robią....... Sprawa się toczy w Katowicach. Niedługo miły Pan wraz z kolegami usłyszy zarzuty i będzie po zabawie! Ja to jeszcze nic ale słyszałem i czytałem jak potrafią " przekręcić " ludzi na ogromne kwoty.... ulotka gdzie nie ma adresu już drodzy Państwo sama w sobie jest podejrzana, stare triki i stare numery. Nie dajcie się oszukać i odrazu zgłaszajcie każde oszustwo na Policję.
      • annissol Re: MOD-BUD chce mi wymienic drzwi.. 06.11.19, 06:49
        Jestem w podobnej do Pana sytuacji. Czy wie Pan coś więcej o tej sprawie, która się toczy przeciwko tej firmie? Pewnie zanim postawią im zarzuty to jeszcze potrwa i zdążą naciągnąć jeszcze wiele ludzi. Zna może ktoś adres tej firmy?
    • Gość: Adriana Re: MOD-BUD chce mi wymienic drzwi.. IP: *.mmj.pl 31.01.20, 10:49
      Odradzam Miałam umówiony montaż drzwi na dziś tj 31 styczeń i Pan monter właśnie zadzwonił z informacją że wczoraj trochę przegioł i dziś nie może Totalnie nie poważna firma Po telefonie że chcę zrezygnować usłyszałam że nie odzyskam zaliczki Przestrzegam Adriana
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka