IP: *.dip0.t-ipconnect.de 15.06.04, 21:34
Der Deutsche Panzer rollt!

----
Ob's stürmt oder schneit,
Ob die Sonne uns lacht,
Der Tag glühend heiß
Oder eiskalt die Nacht.
Bestaubt sind die Gesichter,
Doch froh ist unser Sinn,
Ist unser Sinn;
Es braust unser Panzer
Im Sturmwind dahin.

2. Mit donnernden Motoren,
Geschwind wie der Blitz,
Dem Feinde entgegen,
Im Panzer geschützt.
Voraus den Kameraden,
Im Kampf steh'n wir allein,
Steh'n wir allein,
So stoßen wir tief
In die feindlichen Reihn.

3. Wenn vor uns ein feindliches
Heer dann erscheint,
Wird Vollgas gegeben
Und ran an den Feind!
Was gilt denn unser Leben
Für unsres Reiches Heer?
Ja Reiches Heer?
Für Deutschland zu sterben
Ist uns höchste Ehr.
Obserwuj wątek
    • koczisss Re: 1:0 15.06.04, 21:39

• slezan Re: 1:0 15.06.04, 21:48
        Oni mają przynajmniej dokąd się udać, dla Ciebie trudno byłoby znaleźć jakieś
        stosowne miejsce. Miłosierdzie nie pozwala obarczyć któregokolwiek z ludów
        Ziemi Twoim towarzystwem.
        • koczisss Re: 1:0 15.06.04, 21:50
          Ja nie muszę nigdzie się udawać, jestem u siebie u tu pozostanę!!!
          • slezan Re: 1:0 15.06.04, 21:51
            Nie rób nam tego!
            • koczisss Re: 1:0 15.06.04, 21:53
              A jednak zrobię!
              • slezan Re: 1:0 15.06.04, 21:54
                Nie wiem czy będziemy Ci w stanie zapewnić odpowiednią opiekę.
                • koczisss Re: 1:0 15.06.04, 21:55
                  Opiekę? To was trzeba pozamykać w psychiatrykach!!!
                  • slezan Re: 1:0 15.06.04, 21:56
                    Znamy to, znamy. Towarzysze towarzysza usiłowali już pozamykać takich jak my w
                    psychuszce.
                    • carrramba Re: 1:0 15.06.04, 21:58
                      slezan napisał:

> Znamy to, znamy. Towarzysze towarzysza usiłowali już pozamykać takich jak my
                      w
                      > psychuszce.
                      Slezan, dlaczego Ty mówisz w liczbie mnogiej ? Czy Was jest dwóch ?
                      • laband Re: 1:0 15.06.04, 22:01
                        niy nos je na zicher wiyncyj jak 173 000
                        • koczisss Re: 1:0 15.06.04, 22:02
                          Witam witam następny popapraniec!!!
                          • laband Re: 1:0 15.06.04, 22:03
                            ja mosz recht, prawiech sie pokidou polskim bigosym po brodzie
                            • carrramba Re: 1:0 15.06.04, 22:05
                              Nie wiem co to znaczy "pokidol" ale jak ja czegoś nie lubię, to nie jem:)
                              • laband Re: 1:0 15.06.04, 22:06
                                a jo wia ize polsko szlachta kidaua sie bigosym downo tymu po brodzie
                                • carrramba Re: 1:0 15.06.04, 22:08
                                  laband napisał:

> a jo wia ize polsko szlachta kidaua sie bigosym downo tymu po brodzie
                                  Laband, wynik 1:O to nie jest powód do dumy i oblewania:)
                                  • laband Re: 1:0 15.06.04, 22:11
                                    Pyrsk!!!
                            • koczisss Re: 1:0 15.06.04, 22:06
                              Z łaski swojej mów normalnie a nie bołboczesz!!!
                              • carrramba Re: 1:1 15.06.04, 22:36
                                I co, dalej tak wesoło ? 1:1 hahahahahahahahahaha
                                • laband Re: 1:1 15.06.04, 22:36
                                  niy ha,ha!, ino rymis pamponiu
                                • slezan Re: 1:1 15.06.04, 22:37
                                  Niemcy pokazali klasę. Głupio stracona bramka, ale dzięki temu będzie ciekawiej
                                  w grupie. Największy przegrany meczu to Szpakowski. Skąd oni wyciagnęli tę
                                  miernotę?
                                  • koczisss Re: 1:1 15.06.04, 22:41
                                    Kolego, jak Ci się nie podoba Szpakowski to se włącz swą ukochaną niemiecką telewizję i tam se słuchaj jakiegoś Helmuta, nikt Ci nie każe oglądać polskiej telewizji!!!
                                    • slezan Re: 1:1 15.06.04, 22:42
                                      Nie lubię takich bufonów z Wraszawy. Rozumiem jednak, że poziom komentarzy
                                      Szpakowskiego jest kompatybilny z Twoim poziomem intelektualnym. Sprawność
                                      językowa też podobna.
                                      • carrramba Re: 1:1 15.06.04, 22:45
                                        slezan napisał:

> Nie lubię takich bufonów z Wraszawy. Rozumiem jednak, że poziom komentarzy
                                        > Szpakowskiego jest kompatybilny z Twoim poziomem intelektualnym. Sprawność
                                        > językowa też podobna.
                                        Slezanie, teraz to dałeś plamę. Bufonów nie należy lubić czy to z Warszawy czy
                                        Katowic:)
                                        • slezan Re: 1:1 15.06.04, 22:46
                                          Za tych z Katowic się wstydzę, a tych z Warszawy nie lubię;-)
                                          • Gość: go Re: 1:1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.04, 11:11
                                            Jak to było ? Przyganiał kocioł garnkowi ?
                                      • koczisss Re: 1:1 15.06.04, 22:46
                                        slezan napisał:

> Nie lubię takich bufonów z Wraszawy. Rozumiem jednak, że poziom komentarzy
                                        > Szpakowskiego jest kompatybilny z Twoim poziomem intelektualnym. Sprawność
                                        > językowa też podobna.

Jeszcze raz powtarzam z Berlina nadaje też telewizja, więc przełącz się na nią, tam nie ma bufonów, a i komentarze są bardziej inteligentne, dostosowane do odbiorcy, czyli Ciebie!!!
                                        • slezan Re: 1:1 15.06.04, 22:48
                                          RFN to taki normalny kraj, w którym większość kanałów TV,w tym oba państwowe,
                                          ma centrale poza Berlinem. Projekcja Twych sowieckich doświadczeń jest więc
                                          poważnym błędem. Ucz się, chłopcze, świat jest taki różnorodny.
                                          • koczisss Re: 1:1 15.06.04, 22:51
                                            Mniejsza o to skąd nadają te kanały, ale przełącz się na nie, będziesz miał spokuj, po co masz się denerwować i innych przy okazji!!!!
                                            Dobrze, że chociaż Ty nie wychowałeś się w komunie, jeden z nas przynajmniej nie miał takich przykrych doświadczeń:))))))))))))))))
                                            • slezan Re: 1:1 15.06.04, 22:53
                                              Będę miał "spokuj" powiadasz? Ależ ja jestem spokojny. A wychowałem się,
                                              faktycznie, w normalnej rodzinie. Twoi starzy byli hipisami?
                                              • koczisss Re: 1:1 15.06.04, 22:54
                                                Skąd wiedziałeś?? Cpali od rana do nocy i od nocy do rana:))))
                                                • slezan Re: 1:1 15.06.04, 22:55
                                                  To się nazywa iść z postępem.
                                                  • koczisss Re: 1:1 15.06.04, 22:57
                                                    jak to jest, najpierw wyzywasz od komunistów, a później od hipisów???
                                                  • slezan Re: 1:1 15.06.04, 23:00
                                                    A hipis nie może być komunistą?
                                                  • laband Re: 1:1 15.06.04, 23:01
                                                    a moge byc polski komunista hipisym?
                                                  • koczisss Re: 1:1 15.06.04, 23:05
                                                    Tak się składa, że nie jestem hipisowskim komunistą, bądź komunistycznym hipisem. Jeśli chcesz wiedzieć, to głosowałem na PO!!! A to nie jest komunistyczna partia.
                                                  • slezan Re: 1:1 15.06.04, 23:07
                                                    Jak będzie trzeba to komunista zagłosuje i na LPR. Najważniejsza jest
                                                    dyscyplina;-)
                                                  • koczisss Re: 1:1 15.06.04, 23:12
                                                    Oj chyba Ty jesteś wypaczony przez system komunistyczny, cały czas ta sama śpiewka.
                                                  • slezan Re: 1:1 15.06.04, 23:14
                                                    Czasy się zmieniają, ale Ty, kocziss, jakoś nie;-)
                                                  • koczisss Re: 1:1 15.06.04, 23:33
                                                    O sobie mówisz???
                                                  • slezan Re: 1:1 15.06.04, 23:39
                                                    Kiedy mówię o sobie, używam z reguły osoby pierwszej. Wiesz na czym to polega?
                                                  • koczisss Re: 1:1 15.06.04, 23:49
                                                    Dzięki łaskawco, że mi to wytłumaczyłeś, bo inaczej bym żył w nieświadomości do końca mych dni.
                                                  • slezan Re: 1:1 15.06.04, 23:50
                                                    Tego się obawiam.
                                                  • koczisss Re: 1:1 15.06.04, 23:52
                                                    Powiedz coś jeszcze, może czegoś nowego się nauczę.
                                                  • slezan Re: 1:1 16.06.04, 00:00
                                                    Na początek naucz się milczeć.
                                                  • koczisss Re: 1:1 16.06.04, 00:03
                                                    To zamilczę, bo idę spać, gdyż rano muszę wstać i do roboty się brać!!!
                                                  • arnold7 Re: 1:1 16.06.04, 00:04
                                                    Za to Czechy majom taki fajny czorny oreuek we godle:))
                                                    Trzimia za nich!

Pyrsk!
                                                  • laband Re: 1:1 15.06.04, 23:07
                                                    powaznie???!!!
                                                  • koczisss Re: 1:1 15.06.04, 23:10
                                                    NOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!
                                            • laband Re: 1:1 15.06.04, 22:53
                                              Tys ale cosik po tych suawetnych polskich komunistach na zicher erbnou - choby
                                              tak do przikuadu tyn dopisek na twoim zadku, he,he!
                        • Gość: save your kisses Re: 1:0 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.04, 11:07
                          Podobno Buzek dostał 173 tysiące
    • Gość: Spieler Re: 1:0 IP: *.dip0.t-ipconnect.de 15.06.04, 22:39
      kleines Unentschieden. Aber der Kampf geht weiter. Der Panzer rollt vorwärts!!!

Vorwärts! Vorwärts!
      Schmettern die hellen Fanfaren,
      Vorwärts! Vorwärts!
      Jugend kennt keine Gefahren.
      Deutschland, du wirst leuchtend stehn
      Mögen wir auch untergehn.
      Vorwärts! Vorwärts!
      Schmettern die hellen Fanfaren,
      Vorwärts! Vorwärts!
      Jugend kennt keine Gefahren.
      Ist das Ziel auch noch so hoch,
      Jugend zwingt es doch.

• slezan Re: 1:0 15.06.04, 22:40
        A ja myślałem, że Niemcy grają w piłkę, a Holendrzy toczą wojnę.
        • reden6 Re: 1:1 15.06.04, 22:46
          Szpakowski durch godo: Schweinstei(N)ger. Skond tyn gizd te "N" tam wyczas?
          • marcin841 Re: 1:1 16.06.04, 02:24
            jesli chodzi o nazwiska to to on bardzo lubi być oryginalny:)
    • grba Ruud redt Oranje 15.06.04, 23:01

www.telegraaf.nl
      • slezan Re: Ruud redt Oranje 15.06.04, 23:03
        Zwracam uwagę na skandaliczne zachowanie pseudokibiców z Holandii, gwiżdżących
        podczas hymnu niemieckiego. To wyjątkowe chamy - w Polsce nie spotkałem się z
        czymś takim.
        • grba Re: Ruud redt Oranje 15.06.04, 23:08
          slezan napisał:

> Zwracam uwagę na skandaliczne zachowanie pseudokibiców z Holandii,
          gwiżdżących
          > podczas hymnu niemieckiego. To wyjątkowe chamy - w Polsce nie spotkałem się z
          > czymś takim.

W Polsce, mój Slezanie, na meczach polskiej reprezentacji polscy kibice leją
          się między sobą.
          • slezan Re: Ruud redt Oranje 15.06.04, 23:09
            Ale hymn gości uszanują;-)
            • grba Re: Ruud redt Oranje 15.06.04, 23:14
              slezan napisał:

> Ale hymn gości uszanują;-)

Eee tam szanują.
              Jest taka kategoria bydła zbydlęconego, którzm hymn cudzy, hymn własny,
              reprezentacja, stadion, piłka nożna itd. nie jest potrzebna.
              Pytałem kiedyś takiego pierwotniaka, po co przyszedł na mecz, grzecznie
              odpowiedział, by się napierdalać.
              • slezan Re: Ruud redt Oranje 15.06.04, 23:19
                No to dobrze, że jestem kibicem tylko "telewizyjnym" i to od okazji do okazji.
                • marcin841 Re: Ruud redt Oranje 16.06.04, 02:28
                  to jednak nie to samo co na stadionie, a awantury to zjawisko zdecydowanie
                  przebarwione przez media.

Dobrze że za 2 lata mistrzostwa w Niemczech bedzie można sie wybrać i poczuć
                  atmosferke:)
              • grba Przed meczem 15.06.04, 23:21
                Pojechaliśmy z kolegą na mecz reprezentacji. Przed meczem przed stadionem
                podchodzi do nas młodzieniec i pyta:
                - Przepraszam pana bardzo, czy ma pan pasek do spodni pozyczyć.
                - Niestety nie posiadam - grzecznie odpowiedziałem.
                Kolega spytał:
                - Brzytwę chcesz naostrzyć?
                Nie odpowiedział, pobiegł.
                Po chwili sprawa się wyjaśniła. Zobaczyliśmy grupę młodzieńców biegnących w
                naszą stronę wywijających pasami na głowami. Klamry ładnie w słońcu błyszczały.
        • marcin841 Re: Ruud redt Oranje 16.06.04, 02:34
          Niemieccy kibice zachowali sie podobnie, z tymze nie było to az tak słyszalne,a
          pseudokibiców tam raczej nie ma.
    • Gość: builder Re: 1:0 IP: *.cable.ubr02.hari.blueyonder.co.uk 16.06.04, 00:18
      bylo! do przerwy,
      a koniec byl na 1:1,
      dlaczego sie tak spieszysz???,
      uwielbiarz Niemco`w?!,
      to co robisz na Go`rnos`loonskim Forum steward?
      • Gość: katt Do mrW IP: *.dip0.t-ipconnect.de 16.06.04, 08:55
        builder jak tam ta zaloba na wyspie, co ?
        • Gość: Britney Re: Do mrW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.04, 11:17
          RFN to taki normalny kraj, w którym większość kanałów TV,w tym oba państwowe,
          ma centrale poza Berlinem. Projekcja Twych sowieckich doświadczeń jest więc
          poważnym błędem. Ucz się, chłopcze, świat jest taki różnorodny.

Zdaje się, to wynika z tego, ze Berlin od niedawna jest stolica RFN ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka