estera-51 28.06.12, 15:10 Do trupa to jej jeszcze daleko i nie rozumiem co ten kierowca miał zrobić-zostawić kierownicę i łapać ją żeby się nie przewróciła mogła się trzymać a nie gadać przez telefon Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ania Re: Pasażerka ranna w autobusie, kierowca nie zar IP: *.c197.msk.pl 28.06.12, 15:20 skąd wiesz że gadała przez telefon? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarzwie Re: Pasażerka ranna w autobusie, kierowca nie zar IP: *.xdsl.centertel.pl 28.06.12, 21:57 Przypomnę fakty z chyba 2003 roku. Kierowca linii 931 mocno zahamował w Lędzinach. Podobno coś zajechało mu drogę, wyskoczyło na drogę... nie pamiętam dokładnie. Paniusia, która była pasażerką rozbiła sobie o rurkę swój nosek. Kierowca, jej zdaniem, nie udzielił jej pomocy. O ile dobrze pamiętam paniusia z psiapsiółką złożyły skargę na kierowcę. Ówczesny prezes PKM Katowice, pan P., zwolnił kierowcę dyscyplinarnie. Facet się załamał, na zajezdni w Mysłowicach-Brzezince podłożył głowę pod koło autubusu, który chyba miał wyjeżdżać na trasę. Rozbity nosek doprowadził do ŚMIERCI porządnego człowieka. Pewnie te dwie idiotki oraz prezes P. będą pamiętali o tym do konca życia. To tak pod rozwagę dla pana przezesa ze Świerklańca. Odpowiedz Link Zgłoś
sk_1982 Pasażerka ranna ,nie prawda!lewa obdukcja! 28.06.12, 15:24 WITAM,BYŁEM SWIADKIEM I MOGE SKLADAC ZEZNANIA,PANI UPADLA RUNELA,KIEROWCA NIE REAGOWAL TO JEST CHAMSTWO ALE ZADNEJ GLOWY PANI NIE ROZBILA BYLO PELNO LUDZI I JA Z DZIEWCZYNA ZADNEJ KRWI NIE BYLO,PANIA ZAMROCZYLO,POTLUKLA SIE CUD ZE NIE ZŁAMAŁA NIC FAKT ALE WSTAŁA I WYSZLA NA SOKOLSKIEJ Z BUSU,CHCE KIEROWCA NR KONTAKTOWY ODPISZE NA POST,MYSLE ZE LEKARZ POWINIEN MIEC SPORE PROBLEMY DAJĄC PRAWDOPODOBNIE PO ZNAJMOŚCI LEWĄ (??)OBDUKCJĘ !!! ZEMSTA JEST SŁODKA ALE NIE W TAKIM STYLU A KIEROWCY BUSA "5" SA WYJATKOWO PECHOWI MNIE CHCIAŁ KIEDYS JEDEN POBIĆ!!!BO CHCIAŁEM ZEBY ZROBIL MIEJSCE NA PRZYSTANKU DLA NADJEZDZAJACEGO 23 KTORYM MIALEM JECHAC ,A ZAGRADZAŁ MU DROGE ,GDY WSIADLEM DO 23,WPADŁ KIEROWCA Z "5" W PRZEDNIM WYJSCIU WYGRAZAJAC MI ZE MAM WYSIADAC I MI POKAZE NA ZEWNATRZ JAK TAKI KOZAK ZE MNIE-CHCIAL MNIE POBIĆ GNOJEK-TAKI MAMY POZIOM W KRAJU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Pasażerka ranna ,nie prawda!lewa obdukcja! IP: *.adsl.inetia.pl 28.06.12, 15:33 Caps-lock Ci się włączył. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: el_fuego Re: Pasażerka ranna ,nie prawda!lewa obdukcja! IP: *.dynamic.chello.pl 28.06.12, 16:29 I słowotok ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anzelm Re: Pasażerka ranna ,nie prawda!lewa obdukcja! IP: *.play-internet.pl 28.06.12, 16:49 celowo dużymi literami napisałem,po to są żeby ich używać,żeby ludzie widzieli jak było i że Pani droga może mieć teraz problemy a nie kierowca,a mam nadzieje że problemy bedzie miał lekarz poświadczając nieprawdę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ar Re: Pasażerka ranna ,nie prawda!lewa obdukcja! IP: *.dynamic.chello.pl 28.06.12, 21:52 Człowieku,m ajk ktoś tu pała checią zemsty, to tylko ty! Przeczytaj sobie co ci odpisał gość w poscie "daruj sobie pisanie, co? - Gość: gosc 28.06.12, 19:16 " Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc daruj sobie pisanie, co? IP: *.dynamic.chello.pl 28.06.12, 19:16 Pomijam nieczytelne pisanie z capslockiem, to piszesz jakbyś sie sie czegos nałykał. Piszesz - "zadnej glowy pani nie rozbila było, krwi nie bylo, pania zamroczylo, potlukla sie cud ze nie złamała", a potem dalej "mysle ze lekarz powinien miec spore problemy dając prawdopodobnie po znajmości lewą (??)obdukcję !!!" - tak nią rzuciło, ze myślałeś, ze sie dziwisz, że nic nie złamała, tak walnęła głową, ze prawie straciła przytomność, ale mówisz, zę to nic, bo krwi nie było, do tego oskarżasz lekarza o lewą obdukcje, bo przecież nioc sie nie stało, ale ty mozesz zenawac, bo kierowca to cham, lekarz oszust, a poturbowana kobieta sie mści. Na zakończenie uprawiasz bełkot z afery postojowej. Jedyna tresć jaka z tego płynie, to taka, ze jesteś idiotą. Powiem ci jeszcze, ze brak krwawiącej rany na głowie nie wyklucza urazu. Przy tak silnym uderzeniu, kiedy doszło do zamroczenia, najprawdopodobniej doszło też do wstrząsu mózgu, to bardzo niebezpieczne urazy, konieczne jest prześwietlenie, żeby wykluczyć powstanie krwiaka pourazowego. Na drugi raz jak będziesz chciał sie wychylić ze swoimi, jakże mądrymi, opiniami, zastanów sie, czy faktycznie warto wkurzać ludzi. Ale co zrobić, jak piszesz "taki mamy poziom w kraju", czego jesteś najlepszym przykładem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Włosi FORZA Re: daruj sobie pisanie, co? IP: *.play-internet.pl 28.06.12, 21:52 po to są duże litery MĄDRALO żeby ich używać,i dlaczego ci capslock przeszkadza?bo co?logiczny argument jakiś?no skoro kobieta twierdzi że krwawiła i rozbiła głowę to kłamie proste bo tak nie było,i myślę że kierowca nie straci pracy,oby.Cham w sensie ze kobieta runeła a ten nie zainteresował się co się stało i tego nie rozumiem,ani przepraszam ani pocałuj...Wg Ciebie MĄDRALO-mam napisać jak?OJ CZCIGODNY PAN BYŁ PEWNIE ZESTRESOWANY I DLATEGÓŻ W SZOKU W WYNIKŁEJ ÓW SYTUACJI NIE SPOSÓB BYŁ ZAREAGOWAĆ?...nie po prostu cham!a pani runeła,a ty jak się przewrócisz gdzieś ośle od razu lecisz do lekarza i po obdukcje?ona wysiadła przystanek dalej i chcac sie zemscic wziela obdukcje,ja tez pojde do biedronki po chleb,upadne, i do lekarza po obdukcje mam isc? i na bIedronke skarge zglaszać pajacu?poza tym kierowca hamował bo ratował autobus przed stŁuczka bo mu ktoś droge zajechał-o tym ktoś pomyslał?jakby nie hamował byłby wypadek MĄDRALE!!!wiec uratował pasażerów od obrażeń i wypadku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ar Re: daruj sobie pisanie, co? IP: *.dynamic.chello.pl 28.06.12, 22:04 Zmiana nicków ci nie nie da, ten bełkot jest nie do porobienia. Człowieku, ty podstawówkę chociaż skończyłeś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pisarz Re: daruj sobie pisanie, co? IP: *.unknown.vectranet.pl 28.06.12, 22:47 dajcie mu już spokój,przecież to jakiś infantylny i zakompleksiony gó...arz,któremu jak włączy się caps lock to ojca woła żeby mu go wyłączył.Jego trzeba leczyć,a nie dołować,bo będzie gorzej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Włosi FORZA Re: daruj sobie pisanie, co? IP: *.play-internet.pl 28.06.12, 23:01 ale z Ciebie kretyn uczepiłeś się caps locka a nie umiesz dać argumentu co za róznica małymi literami czy dużymi pisać,co za as Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rekin Re: daruj sobie pisanie, co? IP: *.unknown.vectranet.pl 28.06.12, 23:15 oj biedactwo,żal mi Cię i twego ojca,że takiego durnia wychował i nie nauczył caps locka wyłanczać Odpowiedz Link Zgłoś
janonet4-4 PKM !~!!!!! 29.06.12, 11:59 PKM ŚWIERKLANIEC to przodujące chamstwie kierowców!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pplkk Re: Pasażerka ranna w autobusie, kierowca nie zar IP: *.183.131.178.dsl.dynamic.t-mobile.pl 28.06.12, 15:53 A gdyby to ciebie spotkało.....?Też tak byś pisała? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Pasażerka ranna w autobusie, kierowca nie zar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.12, 16:07 No następna bezduszna i głupia krowa! Miał zatrzymać autobus i zobaczyć czy nie wezwać pomocy kretynko odmóżdżona!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Racja problem taki, ze IP: *.1000lecie.pl 28.06.12, 17:03 problem jest taki, ze tej pani nic sie nie stalo, wiec... PO CO mial interweniowac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ar Re: problem taki, ze IP: *.dynamic.chello.pl 28.06.12, 21:58 A co, masz rendgen w oczach? Walnęła sie w głowę, zę aż ją zamroczyło, co moze byc konsekwencja wstrzasu mózgu, a ty móiwsz, zę nic. Kiedy byłoby cos, jakby padła nieżywa? Przykro mi, ze nie było krwawego widowiska? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niemcy DO DOMU Re: problem taki, ze IP: *.play-internet.pl 28.06.12, 22:31 nie o to chodzi ze krew musi byc moglo sie stac cos jasne ja tego nie podwazam,chodzi o to pisze juz najprosciej jak sie da!-krew była i pasazerka ranna wg artykułu-nie było krwi,to jest kłamstwo tylko o to mi chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Pasażerka ranna w autobusie, kierowca nie zar IP: *.dynamic.chello.pl 28.06.12, 21:56 Ty człowieku idź sie leczyć, chociaż nie wiem czy medycyna z prymiotywa zrobi człowieka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Włosi FORZA Re: Pasażerka ranna w autobusie, kierowca nie zar IP: *.play-internet.pl 28.06.12, 22:33 Medycyna nie pomoże,ale Telemedycyna tak,wiesz co to jest ?nie?oj boroczku do szkoły idź,pewnie za niemcami byłeś ale przegrali hahahaha! 0-2 0-2 Włosi ole ITALIAAA! Odpowiedz Link Zgłoś
pandzik Pasażerka ranna w autobusie, kierowca nie zarea... 28.06.12, 22:20 "wysiadając z zakrwawioną głową, puściły jej nerwy" Panie Pietraszewski, wróć się pan do podstawówki, bo żal czytać. Odpowiedz Link Zgłoś
1sstefan Re: Pasażerka ranna w autobusie, kierowca nie zar 28.06.12, 22:48 estera-51 napisała: > Do trupa to jej jeszcze daleko i nie rozumiem co ten kierowca miał zrobić-zosta > wić kierownicę i łapać ją żeby się nie przewróciła mogła się trzymać a nie gada > ć przez telefon Jesteś idiotą(ką) estera-51, mam nadzieję, że skręcisz ten jadowity jęzor w autobusie! Odpowiedz Link Zgłoś