Dodaj do ulubionych

Ciężarna Romka wróżyła kobietom. A te chuchały ...

01.10.12, 10:27
Skoro nawet Cyganka nazywa się Cyganką to po ki czort brniecie w te absurdy poprawności politycznej i nazywacie ją Romką?

Już abstrahując od naiwności kobiet. Zazwyczaj ludzie szerokim łukiem omijają Cyganów, bo nic dobrego z ich strony nikogo nie spotka. Taka prawda, żaden rasizm. Sami sobie na opinię skutecznie zapracowali.
Obserwuj wątek
    • Gość: gościu Re: Ciężarna Romka wróżyła kobietom. A te chuchał IP: 178.73.49.* 01.10.12, 11:54
      kuhwa, prędzej uwierzyłbym donaldowi tuskowi albo amber gold niż cygance, co ci ludzie mają w głowach ?
      • Gość: el_fuego Re: Ciężarna Romka wróżyła kobietom. A te chuchał IP: *.dynamic.chello.pl 01.10.12, 12:38
        "Daj mi pierścionek, jak chuchniesz w rękę za pół godziny, to pojawi się w niej z powrotem".. Jak tępym trzeba być?

Przypomina mi się stary cytat skądś tam, że oszuści nie są źli, bo ofiarami oszustw padają tylko głupi, a głupi pieniędzy nie potrzebują.
        • Gość: Es Re: Ciężarna Romka wróżyła kobietom. A te chuchał IP: *.play-internet.pl 01.10.12, 14:40
          A ofiary były... studentkami! Całe szczęście że mam już swoje lata i szansę zejść z tego świata zanim taka "inteligencja" dojdzie na nim do decydującego głosu.
          • morane Re: Ciężarna Romka wróżyła kobietom. A te chuchał 03.10.12, 12:13
            "Studiuje masa ludzi, którzy nie powinni oglądać uniwersytetu nawet na wycieczkach szkolnych" jak powiedział prof. Roman Kuźniar.
            Już za moich uniwersyteckich czasów zastanawiałem się, jak niektóre osoby dostały się na studia. Za czasów moich rodziców było to nie do pomyślenia. Tak więc fakt bycia studentem/studentką nie świadczy o inteligencji. Tyle że takie osoby po zakończeniu studiowania ( celowo nie piszę ukończeniu studiów ) raczej zasilą szeregi pracowników MPO lub innej pożytecznej instytucji nie wymagającej od szeregowych pracowników jakichś specjalnych kwalifikacji.
    • Gość: sdajgvfhedvfhfh Re: Ciężarna Romka wróżyła kobietom. A te chuchał IP: 213.139.155.* 01.10.12, 15:09
      To mi przypomina "dobrowolne 'leczenie seksualne' pcejentek ginekologii za pomoca c i u l i k a
      przez polsko-nibyszwajcarskiego 'doktora-hrabiego'", niedawno, we wschodniej Polsce.

Za takie cos nie powinno byc kar. Tylko "ofiary" powinne oddac kase za prace policjantów.
      • Gość: Pijany jak Polak Re: Ciężarna Romka wróżyła kobietom. A te chuchał IP: *.versanet.de 01.10.12, 18:40
        Tu nie ma co sie z tego smiac, czy kpic!
        To po prostu poziom cywilizacji spoleczenstwa polskiego anno domini 2012!
        I wy chcecie by was zaliczano do Europy? najpierw musicie dogonic Czarny Lad, potem cyganki, Romka i Atomka!
        • pit-zeolit Durch uozarty jak szlyzjer 01.10.12, 20:04
          Gość portalu: Pijany jak Polak napisał(a):

> Tu nie ma co sie z tego smiac, czy kpic!
          > To po prostu poziom cywilizacji spoleczenstwa polskiego anno domini 2012!
          > I wy chcecie by was zaliczano do Europy? najpierw musicie dogonic Czarny Lad, p
          > otem cyganki, Romka i Atomka!

Wsadź se w rzić ta swoja ojropa wasserpolaku jedyn.Won do rajchu skąd szrajbujesch i nie sr..j tutej swym brunatnym szajsem.
    • ali32 Ciężarna Romka wróżyła kobietom. A te chuchały ... 24.10.12, 07:58

"biżuterię, która pół godziny po wróżbie i chuchnięciu w dłoń miała wrócić do właścicielek.-"
      nie, nie wierze. tak glupich ludzi nie ma. to jakas podpucha. nagonka na wyksztalciuchow.
      na wszelki wypadek, gdyby to jednak byla prawda nie dziwie sie juz nazewnictwu przypisywanemu studentom; strach sie przyznac bedzie niedlugo, ze sie skonczylo studia. i nie ze skoku wzyz na AWF-ie-
      :)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka