Gość: emil IP: 81.210.100.* 08.07.04, 23:07 Dobrze ze są te kątrole paliw. Lejemy do samochodów paliwo a to sie okazuje ze to jest mazut, silniki padają a my nie wiemy od czego a tak panuje pożądek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Herman Kontrola stacji benzynowych IP: *.tsi.tychy.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.04, 23:08 Nikt jeszcze nie słyszał o ukaraniu jakiejś stacji paliw ani o jej zamknięciu? Bujda na resorach / Gangi paliwowe mają się dobrze (Łódź) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naczelny ehh redaktorzyno ... http://www.uokik.gov.pl/ :/ IP: *.hell.net.pl / *.hell.net.pl 09.07.04, 06:59 naucz sie pisac a potem pchaj sie na afisz ale przynajmiej brawa za podjecie tematu tylko jeszcze lista tych stacji by sie przydala :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: świetlik Re: Kontrola stacji benzynowych IP: 213.186.95.* 09.07.04, 07:49 brawo brawo tylko co nam ztego że właściciele dostaną mandaty?? Wydaje mi się że najlepsza karą będzie wyszczególnienie tych stacji , pozbędą się klientów i mam nadzieję że splajtują a wtedy i owa grzywna będzie bardziej dotkliwsza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ostrożny Stacja JET w Zabrzu -> Centrum, nie tankuj !!!! IP: *.org 09.07.04, 11:21 ja juz raz naprawiałem po zatankowaniu u nich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p_samochodzik Re: Stacja JET w Zabrzu -> Centrum, nie tankuj IP: *.zabrze.net.pl 09.07.04, 14:19 czy tam nadal stosuja te same ceny 95 i 98 ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toomm Re: Stacja JET w Zabrzu -> Centrum, nie tankuj IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.04, 10:42 Ech, ja nie narzekam, maluszek nawet rope przetrawi bez wiekszych szkod... sprawdzałem ;) Ale na słowacji wciaz sprzedają paliwo 91 !!! A u nas narzekają jak ma 92 oktany.... Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: Kontrola stacji benzynowych 11.07.04, 13:22 Gdzie jest lista tych złych stacji ? Odpowiedz Link Zgłoś