wlodki 17.07.04, 10:06 Czy ktos moglby mi poradzic, czy warto pojechac na targi staroci w Dabrowie Gorniczej? I w jakich godzinach ewentualnie warto? Chcialabym sie na nie jutro wybrac z Krakowa. Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arnold7 Re: targi staroci 17.07.04, 10:09 wlodki napisał: > Czy ktos moglby mi poradzic, czy warto pojechac na targi staroci w Dabrowie > Gorniczej? I w jakich godzinach ewentualnie warto? Chcialabym sie na nie > jutro wybrac z Krakowa. Pozdrawiam serdecznie Dabrowa jest w Malopolsce, a Ty szukasz informacji na slaskim forum?:) Osobiscie nie wiem nic na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
wlodki Re: targi staroci 17.07.04, 10:39 arnold7 napisał: > wlodki napisał: > > > Czy ktos moglby mi poradzic, czy warto pojechac na targi staroci w Dabrow > ie > > Gorniczej? I w jakich godzinach ewentualnie warto? Chcialabym sie na nie > > jutro wybrac z Krakowa. Pozdrawiam serdecznie > > Dabrowa jest w Malopolsce, a Ty szukasz informacji na slaskim forum?:) > Osobiscie nie wiem nic na ten temat. Proponuję, żebyś nieco uzupełnił swoją wiedzę, Arnoldzie - Dąbrowa Górnicza jest w województwie ŚLĄSKIM > Odpowiedz Link Zgłoś
arnold7 Re: targi staroci 17.07.04, 10:41 wlodki napisał: > arnold7 napisał: > > > wlodki napisał: > > > > > Czy ktos moglby mi poradzic, czy warto pojechac na targi staroci w > Dabrow > > ie > > > Gorniczej? I w jakich godzinach ewentualnie warto? Chcialabym sie n > a nie > > > jutro wybrac z Krakowa. Pozdrawiam serdecznie > > > > Dabrowa jest w Malopolsce, a Ty szukasz informacji na slaskim forum?:) > > Osobiscie nie wiem nic na ten temat. > > Proponuję, żebyś nieco uzupełnił swoją wiedzę, Arnoldzie - Dąbrowa Górnicza > jest w województwie ŚLĄSKIM > > Woj. slaskie tylko w polowie lezy na Slasku. Czyzby braki w wiedzy? Odpowiedz Link Zgłoś