Dodaj do ulubionych

"Mieszkanie z widokiem na Sosnowiec? Biorę!". C...

11.06.13, 21:57
Wow, kolejny artykuł mający podsycić animozje na linii górny śląsk - zagłębie. Dawno nie było tych artykułów i już miałem nadzieję, że "ambitna" gazeta.katowice dała sobie spokój, ale płonne nadzieje.
Tym razem na tapecie strona stworzona przez gó...arzy pewnie z myślą o gó...arzach, w sam raz żeby umieścić na głównej stronie gazeta.pl. Teraz tylko oczekiwać na szambo, które się będzie wylewać w komentarzach...
Obserwuj wątek
    • bonczu Autor artykułu wziął pieniądze za to co napisał? 11.06.13, 22:15
      Bruk, dno.
      Proszę dopisać że ja nigdy nie powiem że GW jest szanującą się gazetą jeśli publikuje takie gnioty.
    • Gość: anihilatorTrolli Uwaga: nie karmić trolla-prowokatora. IP: *.opera-mini.net 11.06.13, 22:15
      emter...masz rację,to jest chamsks prowokacja.
    • Gość: Julek Re: "Mieszkanie z widokiem na Sosnowiec? Biorę!". IP: *.dynamic.chello.pl 11.06.13, 22:16
      Żenujące, że prawie każdy pierd z fb wcześniej czy później trafia na katowice.gazeta.pl. Miałem kiedyś nadzieję, że będziecie lekiem na bezmyślność, ale wy wolicie być trendy. Powodzenia
      • Gość: Adam Re: "Mieszkanie z widokiem na Sosnowiec? Biorę!". IP: *.welnowiec.net 11.06.13, 22:23
        Żenujące, że prawie każdy pierd z fb wcześniej czy później trafia na katowice.gazeta.pl

Niestety taki poziom dziennikarzy chyba. Ambitnych i ciekawych tematów w regionie brakuje ale o wiele łatwiej zrobić artykuł o debilnej stronie z facebook'a
    • Gość: Dąbrowiak Re: "Mieszkanie z widokiem na Sosnowiec? Biorę!". IP: *.intersat.net.pl 11.06.13, 22:22
      Żałosny artykuł. GW - już od jakiegoś czasu nie ma o czym pisać.. Tylko takimi pierdami się zajmują. To jest gazeta opiniotwórcza czy gow... no w klozecie?
    • amadeus99 "Mieszkanie z widokiem na Sosnowiec? Biorę!". C... 11.06.13, 22:28
      Ja nigdy nie powiem: "Katowicka Gazeta Wyborcza jest coraz ciekawsza"....
      • Gość: Adam Re: "Mieszkanie z widokiem na Sosnowiec? Biorę!". IP: *.welnowiec.net 11.06.13, 22:34
        Ja nigdy nie powiem: "Katowicka Gazeta Wyborcza jest coraz ciekawsza"..

I like it :)

• Gość: dqa smola te wasze pierdy IP: *.mikolow.multimetro.pl 11.06.13, 23:26
          derubary, kupy na chodnikach, sranie na kościół, mariacką, scc, pseudo artystów, raś i inne durne podsycające do złości teksty, mame madzi, chwasty na torowiskach, ostatni raz wszedłem na tą stronę, zachecam innych do tego samego, może wtedy poziom dziennikarstwa wzrośnie., pozdrawiam i bez odbioru
        • Gość: ska Re: "Mieszkanie z widokiem na Sosnowiec? Biorę!". IP: *.gdynia.asseco.pl 12.06.13, 08:43
          Świetne!
          Redaktorzyna podpisany pod artykułem (bed) powinien rzucić prace w cholerę - pewnie debiut a jaki marny!
    • Gość: Ślonzok Gorole do szole a lina użnońć... IP: *.toya.net.pl 11.06.13, 23:04
      Zagłebie to kongresówka...dawno zapmniano czesc małopolski...
      Górny Ślask -Opole-Katowice dwie stolice!!!!!!!!
      A zagłebie i Czestochowa wynocha do innego województwa...Kielce albo Kraków
      • Gość: Franek Re: Gorole do szole a lina użnońć... IP: *.ds7-k.us.edu.pl 12.06.13, 00:02
        Ktoś znów ma gorszy dzień.
    • Gość: bellers Re: "Mieszkanie z widokiem na Sosnowiec? Biorę!". IP: *.toya.net.pl 12.06.13, 00:06
      Zwróć uwagę, że podsycanie animozji śląsko-zagłębiowskich to chyba jedyna dostępna metoda ponownego wypromowania komediowej trupy autonomistów po kompletnej kompromomitacji u boku lokalnych donkomatołów.
      W myśl zasady "dziel i rządź", czekamy na antygorolską nagonkę.
    • felucjan Nie powiem: To jest świetny artykuł. 12.06.13, 01:37
      Powiem natomiast, że nie ma w sobie nic z prawdziwego artykułu poza tym, że wkurza.
    • Gość: piknie jest Re: "Mieszkanie z widokiem na Sosnowiec? Biorę!". IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.13, 05:25
      Zagłębiacy dla Ślązaków to coś jak Żydzi dla antysemitów. Nienawiść wysysana z mlekiem matek.
    • Gość: Janusz Maszczyk Re: "Mieszkanie z widokiem na Sosnowiec? Biorę!". IP: *.dynamic.chello.pl 12.06.13, 07:13
      Jest mi bardzo przykro jako mieszkańcowi Katowic, że Pan Redaktor z czasopisma, które lubię czytać podsyca animozje. To nie powinno mieć miejsca przynajmniej w środowisku inteligencko – kulturalnym.
      Serdecznie pozdrawiam.
    • Gość: fezoj Re: "Mieszkanie z widokiem na Sosnowiec? Biorę!". IP: *.e-siemianowice.pl 12.06.13, 08:10
      Zgadzam się że to co napisała GW Katowice to gniot, ale w jednym chcę, czy nie muszę się zgodzić. Hasło z Sosnowcem w tle jest trafne. Możecie pisać co chcecie. Znam kilka osób mieszkających w Sosnowcu i nic do nich nie mam, są super, ale oni sami potwierdzają fakt, iż stosunek ludzi do ludzi jest inny na Górnym Śląsku, a inny w Zagłębiu , szczególnie tyczy się to osób 50 + oczywiście na korzyść Śląska.
      Hanysy Gorole trzymajcie się ciepło dużo słoneczka.
    • goffer_pl Zagadka: 12.06.13, 08:57
      Dlaczego mieszkania w Gwiazdach od 10 piętra są tańsze?
      Bo widać z nich Sosnowiec.

Nie lubię klusek śląskich i modrej kapusty. Po prostu stają mi w gardle.
    • uberfluber "Mieszkanie z widokiem na Sosnowiec? Biorę!". C... 12.06.13, 10:16
      odkąd Michalina B. [bed] przeniosła się do gazety, poziom eMeMSilesia poszedł w górę.
      czytam te pseudodziennikarskie ekskrementy i widzę że twórcze wyżyny [bed] mamy już za sobą.

dno. a nawet słychać pukanie od dołu. tak, to [bed] publikuje kolejny tekst.

brawo gazeta !
    • Gość: miłośnikBliźniego Karmienie trolli i prowokatorów...c.d. IP: 93.154.189.* 12.06.13, 10:51
      Podjudzanie i szerzenie nienawiści
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka