aqua 04.08.04, 09:23 Dzisiaj zapowiada się ładny dzień. W Katowicach świeci słońce, temperatura wzrasta. Sercowych uprasza się o niewychodzenie z domów, nie zasiadanie za komputerami. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pit Re: prognoza pogody IP: 150.254.85.* 04.08.04, 10:43 aqua napisał: > Dzisiaj zapowiada się ładny dzień. W Katowicach świeci słońce, temperatura > wzrasta. Sercowych uprasza się o niewychodzenie z domów, nie zasiadanie za > komputerami. Tak masz racje Wodzianie, sercowi powinni uwazac czytajac niektore posty. Odpowiedz Link Zgłoś
aqua Re: prognoza pogody 04.08.04, 10:55 Ucywilizowany pit się odezwał, uważaj picie na swoje seruszko, pika i nie pita. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pit Re: prognoza pogody IP: 150.254.85.* 04.08.04, 10:58 Mam arytmie ale ch..j z tym. Raz sie zyje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pit Re: prognoza pogody IP: 150.254.85.* 04.08.04, 11:03 A co tam, lepiej wypic dobry beer. A tak na marginesie Tyskie jest the best. Lech zszedl na psy. Odpowiedz Link Zgłoś
aqua Re: prognoza pogody 04.08.04, 11:07 Tylko tyskie, czasami żywca, lecha to jakoś u nas nie widzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pit Re: prognoza pogody IP: 150.254.85.* 04.08.04, 11:09 Ze Lecha nie widzisz to sie nie dziwie. Kto by ten syf na Slasku kupowal. Nie wiem czemu w Poznaniu to pija ? Chociaz z kazdym rokiem mniej. Odpowiedz Link Zgłoś
aqua Re: prognoza pogody 04.08.04, 11:23 Kiedyś pijałem również tatrę, nie wiem czy takie piwo jest u was, bo była promocja i dostawało się kapelusiki góralskie na breloczku:) Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: prognoza pogody 04.08.04, 11:25 Wszędzie chyba jest to piwo, Aqua. Nie oszukuj, ze tylko o breloczki Ci chodziło:) Odpowiedz Link Zgłoś
aqua Re: prognoza pogody 04.08.04, 11:31 Breloczki dawały pretekst do kupienia piwa:) to jest przecież zrozumiałe. Tak że przez pewien czas rozsmakowałem się w tatrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pit Re: prognoza pogody IP: 150.254.85.* 04.08.04, 11:34 Nigdy Tatry nie pilem, chociaz duzo jest tego w Poznaniu. Jest dosc tanie. Odpowiedz Link Zgłoś
aqua Re: prognoza pogody 04.08.04, 11:39 A wiesz jak to załatwiają piwowary? Tatrę produkuje, nie jestem pewien, np. browar żywiecki, ale nie ma mocy przerobowych, więc zleca produkcje do browaru brzeskiego i ten produkuje piwo pod tą marką. Tak więc nigdy nie masz pewności co pijesz. Takie jest życie:) Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: prognoza pogody 04.08.04, 11:35 Zastanawiam się, jak mozna lubić piwo ? Dla mnie, każde jest paskudne:( Jeszcze obleci na gorąco, ale tylko w zimie. Odpowiedz Link Zgłoś
aqua Re: prognoza pogody 04.08.04, 11:41 Możesz jeszcze pić z soczkiem malinowym, ale wtedy nie jesteś trendy. Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: prognoza pogody 04.08.04, 11:43 aqua napisał: > Możesz jeszcze pić z soczkiem malinowym, ale wtedy nie jesteś trendy. Tak jak pisałem: piwo to dla mnie kara. I nigdy nie pojmę, co w nim jest dobrego? I chyba toaleta musi być blisko ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pit Re: prognoza pogody IP: 150.254.85.* 04.08.04, 11:44 aqua napisał: > Możesz jeszcze pić z soczkiem malinowym, ale wtedy nie jesteś trendy. W mojej knajpce ( piwko 4 zl ) -podaja z sokiem imbirowym. Naprawde dobre. Chlopaki, tak na marginesie, co sie dzieje z GKS ? Dlaczego tak slabo gra ? Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: prognoza pogody 04.08.04, 11:49 Gość portalu: Pit napisał(a): > aqua napisał: > > > Możesz jeszcze pić z soczkiem malinowym, ale wtedy nie jesteś trendy. > W mojej knajpce ( piwko 4 zl ) -podaja z sokiem imbirowym. Naprawde dobre. > > Chlopaki, tak na marginesie, co sie dzieje z GKS ? Dlaczego tak slabo gra ? Aqua! Odpowiadaj:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pit Re: prognoza pogody IP: 150.254.85.* 04.08.04, 11:51 Moje pytanie nie bylo zlosliwe. Lubie GKS. Byl przeciez b. dobra druzyna. Odpowiedz Link Zgłoś
aqua Re: prognoza pogody 04.08.04, 11:53 Gieksa cienko przędzie bo ma marną kasę, problemy ze stadionem i pewno mnóstwo innych kłopotów. Ktoś tu na forum określał się jako kibic gieksy, nie był to przypadkiem pniok? Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: prognoza pogody 04.08.04, 11:55 Ależ Pit, moja odpowiedź też nie była złośliwa:) Jestem ignorantem w tej materii! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pit Re: prognoza pogody IP: 150.254.85.* 04.08.04, 12:01 Wiem ze nie byla. W Lechu tez nie jest dobrze, choc moim zdaniem w tej marnej polskiej lidze te pijoki i tak zarabiaja za duzo. Gdzie by na swiecie dali im taka kasa jak nie w Polsce? Ostatnie wisty z liga w PZPN stawiaja dalsze kroki na drodze korupcji. Przeciez to cale lajno z PZPN musi z czegos zyc na ojropejskim poziomie. Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: prognoza pogody 04.08.04, 12:06 Gość portalu: Pit napisał(a): > Wiem ze nie byla. W Lechu tez nie jest dobrze, choc moim zdaniem w tej marnej > polskiej lidze te pijoki i tak zarabiaja za duzo. Gdzie by na swiecie dali im > taka kasa jak nie w Polsce? Ostatnie wisty z liga w PZPN stawiaja dalsze kroki > na drodze korupcji. Przeciez to cale lajno z PZPN musi z czegos zyc na > ojropejskim poziomie. Coś tam słyszalem, że jakas drużyna z Ukrainy czy Białorusi ma grać w Polskiej lidze? Bo tam kiepsko płacą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pit Re: prognoza pogody IP: 150.254.85.* 04.08.04, 12:11 No wlasnie, w GKS nie bedzie chlopakow z Katowic w Lechu z Poznania, beda grali Ukraincy lub Nigeryjczycy. Jest to zalosne jak cala polska pilka. Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: prognoza pogody 04.08.04, 12:12 Gość portalu: Pit napisał(a): > No wlasnie, w GKS nie bedzie chlopakow z Katowic w Lechu z Poznania, beda grali > > Ukraincy lub Nigeryjczycy. Jest to zalosne jak cala polska pilka. No przecież w każdej lidze tak jest ! a ilu masz Francuzów w lidze francuskiej ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pit Re: prognoza pogody IP: 150.254.85.* 04.08.04, 12:13 I wlasnie o to chodzi. To juz nie sa druzyny francuskie czy angielskie. W tych krajach maja one tylko swoje stadiony. Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: prognoza pogody 04.08.04, 12:17 Bo w sporcie, już chodzi tylko o kasę. Kiedyś słyszałem w radio, że Gerard Cieślik za jakis bardzo wązny międzynarodowy mecz otrzymał w nagrodę...........garnitur!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dobre, co ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pit Re: prognoza pogody IP: 150.254.85.* 04.08.04, 12:21 carrramba napisała: > Bo w sporcie, już chodzi tylko o kasę. Kiedyś słyszałem w radio, że Gerard > Cieślik za jakis bardzo wązny międzynarodowy mecz otrzymał w > nagrodę...........garnitur!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dobre, co ? No wlasnie Carrambo, kasa ( wariacka ) moze zniszczyc wszystko co najpiekniejsze w sporcie i nie tylko tam. Takich sportowcow jak Janusz Sidlo czy Gerard Cieslik juz nie ma. To sa wymarle okazy. Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: prognoza pogody 04.08.04, 12:28 Sidło miał klasę. Oddał swój oszczep innemu zawodnikowi, na którejś olimpiadzie. No i ten zawodnik wygrał z Sidłą:( Odpowiedz Link Zgłoś