Dodaj do ulubionych

zakupy przez internet

IP: *.rev.netart.pl 09.12.13, 23:21
Od niedawna jestem mamą i zajmuję się moją córeczką. Mieszkam w niewielkiej wsi i niestety nie mam czasu na zakupy bezpośrednie, dlatego coraz częściej wybieram zakupy przez Internet. od niedawna kupuję w sieci odzież, elementy dekoracyjne do domu, a nawet wina włoskie i bułgarskie , które ciężko dostać w naszym kraju. A wy często robicie zakupy za pośrednictwem Internetu? co kupujecie najczęściej? Czy mieliście niemiłe przygody z zakupami w sieci?
    • Gość: Kasior1 Re: zakupy przez internet IP: *.warszawa.vectranet.pl 16.12.13, 16:40
      ja przeważnie korzystam z allegro (kosmetyki, ciuchy), ibutik (wymiana ciuchów), c-you (soczewki kontaktowe), szafa (też ciuchy) i pakamera (rękodzięło). Wygodne, bo szybciej i nie trzeba z domu wychodzić szczególnie zimą :)
    • Gość: Ann Re: zakupy przez internet IP: *.ip.netia.com.pl 18.12.13, 11:23
      Ja to już chyba prawie wszystko miałam okazję kupować przez internet. Zawsze jednak staram się sprawdzać nowy sklep w internecie - albo wyszukuję opinii w google, albo na ceneo, opineo itp. Nigdy jakoś poważniej się nie nadziałam w sklepach internetowych. Z Allegro bywa z tym różnie - tutaj bez poczytania komentarzy ani rusz.

Od niedawna kupuję też jedzenie. Na allegro da się dostać w niezłej cenie dobre kawy, herbaty. Zwykłe zakupy spożywcze robię online w Tesco - zawsze wszystko dobierają idealnie i dostaje się świeżutkie produkty, najczęściej z zaplecza, nie z półek. Nie miałam jeszcze żadnych problemów. Próbowałam też w Almie ale się zraziłam - tu nie ma tego, tu tamtego, tu coś nieświeże... Tesco lepiej się spisało:)
    • emilia3113 Re: zakupy przez internet 06.08.14, 11:17
      Ja zrobiłam niedawno zakupy w internetowym sklepie www.leclerc24.pl Robialam zakupy spozywcze, a także dla jedzenia dla mojego psa :) Polecam takie zakupy ze wzgledu na komfor i wygode zwlaszcza dla zapracowanych osob :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka