Dodaj do ulubionych

Kontrowersje wokół wypowiedzi lidera LPR

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 00:59
A mnie wypowiedź Zapały się podoba; powiedział to, co myłśi większość
mieszkańców Śląska.Brawo Liga!
Obserwuj wątek
    • Gość: Linke Re: Kontrowersje wokół wypowiedzi lidera LPR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 01:41
      Maciuś skąd wiesz co myśli większość mieszkanców Górnego Śląska ???
    • Gość: katowiczanin Re: Kontrowersje wokół wypowiedzi lidera LPR IP: 68.184.13.* 26.08.04, 06:00
      dej se pokoj synek. chciales powiedziec wojewodztwa tzw slaskiego ale nie slaska
      • arkan7 Nadejdzie dzien rozprawy z folksdojczami 26.08.04, 10:17
        Ja wiem co mysli wiekszosc goroli zyjacych na Slasku!!!!!
        Znajdzie sie kij na hanyski ryj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • arkan7 Ten fragment jest najlepszy 26.08.04, 10:21
      Również Dietmar Brehmer, wiceprzewodniczący Rady Głównej Niemców Górnośląskich,
      podkreśla lojalność Niemców wobec Polski.

- Zawsze byliśmy lojalni wobec państwa, w którym żyjemy. Nie znam ani jednego
      przypadku, żeby było inaczej. Co więcej, każdy z nas ma niemiecki paszport i
      mógłby wyjechać z Polski i żyć trochę lepiej w Niemczech. Nie robimy tego, bo
      jesteśmy polskim patriotami - mówi Brehmer. Zarzut, że Niemcom nie można ufać,
      traktuje jako informację nie z tego świata.

• Gość: Jan Nieradzik Re: Kontrowersje wokół wypowiedzi lidera LPR IP: 62.148.88.* 26.08.04, 10:32
      Moim zdaniem, największym problemem Polski jest nacjonalizm - rosnące poparcie
      dla Ligi Polskich Rodzin i różne nawiedzone typy pokrzywdzone przez los
      nieleczoną chorobą umysłu. Pierdzieli człowieczyna od rzeczy, zamiast wziąć sie
      za to co najbardziej istotne - spacyfikowanie nierobów i złodziei. Jako Ślązak
      chcę pracować uczciwie i żyć godziwie - a nie wysłuchiwać bredzeń jakiegoś
      oszołoma o separatyźmie.
    • Gość: Else Nie strasz ośle Ślązaków Niemcami IP: 62.148.88.* 26.08.04, 10:37
      Nie strasz ośle Ślązaków Niemcami. Przybłąkał sie jakiś cycuś-picuś nie wiadomo
      skąd i jakby sie rozejrzał, zobaczyłby że cały Śląsk to było dzieło Ślązaków -
      nieważne czy Polaków, czy Niemców. A teraz mamy tylko burdel i ruiny. Do
      roboty, matole, do roboty - weź, kup sie kielnia i muruj, albo kup sie łopata i
      kop, albo kup sie młotek i sie palnij w łeb.
      Nie mam zamiaru czytać o oszolomach na łamach tej waszej gazety. Nie publikować
      tego! Po co to komu! Nie ufa Niemcom - jego sprawa. Ja nie ufam "Polakom"
      podkreślającym swoją polskość krawacikiem. Prawdziwy Polak nie musi miec
      naklejki.
    • Gość: Zeke Re: Kontrowersje wokół wypowiedzi lidera LPR IP: 62.148.88.* 26.08.04, 10:42
      "Zapała nie zraża się opiniami Gorzelika i Brehmera. - Obserwuję to co się
      dzieje i twierdzę, że RAŚ dystansuje się od reszty Polski. Również mniejszość
      niemiecka jest ruchem odśrodkowym - mówi. - Potwierdza również swoją opinię, że
      Niemcom nie można ufać"

To tylko twoja opinia, Zapało. Gdybyś miał więcej oleju w głowie, doszedłbys
      może do wniosku że to Polska porusza się w złym kierunku, a ruchy które
      nazywasz odśrodkowymi próbują się zachowac na właściwym.
    • Gość: WojtekA a co w tym kontrowersyjnego? IP: *.vic.bigpond.net.au 26.08.04, 11:07
      wiekszosc ludzi widzi to golym okiem.
      • marcin841 Re: a co w tym kontrowersyjnego? 26.08.04, 11:09
        Co widzi?
        • Gość: katt Re: a co w tym kontrowersyjnego? IP: 195.126.232.* 26.08.04, 11:11
          Bieda idzie.
          • marcin841 Re: a co w tym kontrowersyjnego? 26.08.04, 11:21
            No to dobrze pokombinować i jakos sie oskarży tych złych Niemców o ta biede, bo
            to całe klepanie o separatyźmie i zagrożeniu ze strony Niemiec powoli staje sie
            nudne .
            • Gość: my robotny lud Re: a co w tym kontrowersyjnego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 11:30
              Bieda jest nie naszą winą.
    • elver.b Re: Kontrowersje wokół wypowiedzi lidera LPR 26.08.04, 11:20
      A mnie sie podoba wypowiedz tego socjologa. W kulturalny sposob wyrazil to, co
      mysli pewnie wiekszosc czytelnikow - panie Zapala, jest pan idiota i nieukiem.
      I znowu polakowcy zbieraja baty.
    • Gość: TWS LPR ma rację! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 11:39
      Żadania tzw. wypędzonych, działalność Pruskiego Towarzystwa Powierniczego,
      wypowiedzi politykó niemieckich, roszczenia względem ziem polskich i majątku,
      konstytucyjny zapis o granicy z 1937 r., wybryki mniejszości niemieckiej na
      Śląsku, działalność fuhrerka z RAŚ - wszystko to wskazuje, że dzieją się rzeczy
      niedobre. Liga zwraca uwagę na te fakty. I bardzo dobrze! Głosuję na LPR.
      • elver.b Re: LPR ma rację! 26.08.04, 11:42
        To jestes juz jeden choc imion masz wiele. Typowe rozszczepienie osobowosci
        potwierdzajace teze ze na LPR glosowac moga tylko przyglupy i chorzy
        psychicznie.
        • Gość: TWA Re: LPR ma rację! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 11:46
          A co z twoją tolerancją?! czyżbyś chorych psychicznie chciał unieszkodliwiać
          jak wielki Niemiec Hitler?:))))Widzę, że masz germańskie ciągoty! Ligi i
          żywiołu polskiego nie powstrzymają ostatnie niedobitki śmiesznych folksdojczów!
          • elver.b Re: LPR ma rację! 26.08.04, 11:49
            Unieszkodliwiac? Przeciez wy jestescie nieszkodliwi. Hitler byl Austriakiem,
            slyszales o tym? Powinienes bo ta twoja liga to taka karykatura NSDAP.
            • Gość: Robert Niemcy to naród idiotów i morderców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 12:16
              NSDAP to istota duszy niemieckiej w całej swej nagości. Hitler otrzymał
              obywatelstwo niemieckie w trzydziestych latach w przeciwnym wypadku nie mógłby
              zostać kanclerzem Rzeszy germańskiej, kmiocie i folksdojczu! największym
              wrogiem Polaków są niemiaszki, podłe szczury i mordercy.
              • elver.b Re: Niemcy to naród idiotów i morderców 26.08.04, 13:17
                Za to Polacy to narod wielkich inetelektualistow. Najwieksi sa ci z LPR. Gdyby
                nie zbawiali Polski to mieliby Nobla w dowolnej dziedzinie.
    • Gość: Jerzy K. Panie Zapała ma Pan mój głos w wyborach do Senatu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 11:43
      Gorzelik i inne sługusy niemieckie - wasze miejsce jest w skansenie
      politycznym! Śląsk jest i będzie polski!
      • elver.b Re: Panie Zapała ma Pan mój głos w wyborach do Se 26.08.04, 11:50
        Jasne! LPR to symbol nowoczesnosci. Zgadzam sie tez ze Slask jest polski. Widac
        to po stanie drog, walacych sie domach, wszechobecnym brudzie, bezrobociu,
        chamstwie.
        • Gość: Konrad W Jak ci się nie podoba na polskim Śląsku zjeżdżaj! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 12:18
          Nikt cię tu nie trzyma folksdojczu! Granica otwarta - jedź, będziesz lizał
          d....ska szpetenym Niemkom albo zmieniał im pampersy!:)))))
          • elver.b Re: Jak ci się nie podoba na polskim Śląsku zjeżd 26.08.04, 13:19
            Nie no co ty. Caly czas czekam az Polska sie stanie druga Japonia. Nie moglbym
            przegapic tego cudu.
            • Gość: ace of spades Re: Jak ci się nie podoba na polskim Śląsku zjeżd IP: *.mtvk.pl 30.08.04, 12:51
              Ten ciemny LPRowski Taliban zrobi nam tu drugą Japonię.
              Taliban jest w otwarty sposób wrogi wobec Śląska i nie wyobrażam sobie, żeby
              slązacy na tych postendeckich slązakożerców zagłosowali.
      • Gość: katt Chore gupole IP: 195.126.232.* 26.08.04, 11:51
        A jo wom padom ino, bieda idzie.
        Dyc ludzie na wos patrzom, nie ma wom wstyt?
        • karlik26 Dziękuję bardzo 26.08.04, 18:11
          Panie Zapała chciałem zagłosować na LPR lecz teraz już nie zagłosuję i będę
          robił taką reklamę żeby nie głosowano na was ze swoimi uprzedzeniami nie
          piszcie iż jesteście katolikami,zresztą krytykujecie nawet księży których
          uważcie za zdrajców bo odprawiają mszę po niemiecku
    • Gość: marekjc1@interia.p LPR ma słuszność IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 12:24
      Niemcy są ohydni - głośno mówią, bekają, chodzą w sandałach i skarpetkach, są
      po prostu obrzydliwi....
    • Gość: ozarc Czego pan Zapała nie wyduka dla taniego poklasku! IP: 213.227.80.* 26.08.04, 12:41
      Najpierw chciał likwidować reklamy agencji towarzyskich,
      teraz straszy Ślązaków Niemcem... Czas się poddać leczeniu
      z fobii, najwyraźniej wyniesionych z trudnego dzieciństwa.
      • Gość: erazmzrotterdamu Bo k..wa i Niemiec to prawie to samo!:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 13:14
        Brawo LPR.Widać, że wiecie jak prowadzić kampanię wyborczą:))Głosuje na Was.
        • elver.b Re: Bo k..wa i Niemiec to prawie to samo!:) 26.08.04, 13:21
          Wstydzilbys sie. Erazm z Rotteradamu do podle germanskie nasienie. Czy brakuje
          wspanialych polskich myslicieli? Podpisz sie nastepnym razem Henryk Jankowski
          albo Ojciec Rydzyk - to postaci ktorym ten karzel z Rotterdamu do piet nie
          dorasta.
          • Gość: polski Ciul Re: Bo k..wa i Niemiec to prawie to samo!:) IP: 195.126.232.* 26.08.04, 14:13
            a co qrwa, elwrze POLSKA ci sie nie podoba. My tu stoimy, tak nam dopomoz Bog.
          • Gość: Szwab Jestem Niemcem IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 26.08.04, 16:27
            Tyle złego ile mój naród wyrządził Europie nikt inny nie byłby w stanie....
            przepraszam wszystkich Polaków za swoich głupich rodaków.
        • Gość: ozarc Re: Bo k..wa i Niemiec to prawie to samo!:) IP: 213.227.80.* 27.08.04, 12:28
          Nie brykaj chłopaczku, bo przyjdzie babcia, da po pupci
          i zabierze neostradkę. Zacznij ostrzyć kredki, szkoła już
          za tydzień.
    • Gość: mariusz Re: Kontrowersje wokół wypowiedzi lidera LPR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.04, 09:59
      BRAWO DLA PANA ZAPAŁY !!!
    • Gość: paneuropean Re: Kontrowersje wokół wypowiedzi lidera LPR IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 30.08.04, 12:59
      Dobra nasza! Jeszcze pare takich wypowiedzi i LPR nie przekroczy progu
      wyborczego. :))))
      • Gość: karlik Re: Kontrowersje wokół wypowiedzi lidera LPR IP: *.187.48.122.porchlight.ca 31.08.04, 04:02
        a ja glosuje na Slask i autonomie tzn;na Gorzelika i na wszystko co pomoze
        Slazakom,na Polske nie ma co liczyc,nie sa zainteresowani co tu sie dzieje,a
        dzisiejsi tzw;dzialacze Slascy to pupety na sznurkach Warszawy,wszystko zrobia
        byle byc przy korycie,a Slask biednieje,staje sie regionem nedzy i
        rozpaczy,spada jego znaczenie i sila ekonomiczna,Slazacy musza zaczac sie
        organizowac,i dzialac ,mamy zdolnego lidera,ktory ma wizje i plan na
        Slask,Gorzelik to nowy ambitny dzialacz ,ktory wymyka sie generalizowaniu o
        Slazakach ,czas krupniokow i rolad ze zolzom sie skonczyl,trza sie brac do
        roboty i to pieronsko,ratujmy nasz Slask przed totalna kleska,popierajmy RAS i
        jej liderow,a takze wszystkich tych ktorzy faktycznie chca cos robic,a tych
        starych wyjadaczy trzeba poprostu wykopac do Warszawki,pyrsk.
    • grba Re: Kontrowersje wokół wypowiedzi lidera LPR 31.08.04, 08:50
      Nie ma żadnych kontrowersji wokół wypowiedzi lidera LPR.
      Wypowiedział się jasno, prosto, bez owijania w bawełnę.
      Należą mu się podziękowania, szczere gratulacje.
      Jako wyborca mogę oświadczyć, że mojego głosu nigdy nie dostaną.
      • grba Ludzie Pozbawieni Rozumu 31.08.04, 08:58
        mówią:

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,2259135.html
    • Gość: desmo Macie swojego Zapałę IP: *.zabrze.net.pl 31.08.04, 13:12
      zabrze.naszemiasto.pl/wydarzenia/396828.html
      • arnold7 Re: Macie swojego Zapałę 31.08.04, 16:23
        Niezla banda kretaczy ten caly LPR.
        • grba Re: Macie swojego Zapałę 31.08.04, 19:12
          arnold7 napisał:

> Niezla banda kretaczy ten caly LPR.

RAŚ to taki śląski LPR ;)
          • elver.b Re: Macie swojego Zapałę 01.09.04, 15:44
            Ciekawe na czym mialoby polegac podobienstwo. Mnie RAS bardziej kojarzy sie z
            PO. Tak samo miekki.
    • silesius Re: Kontrowersje wokół wypowiedzi lidera LPR 31.08.04, 20:17
      " - A jak było przed II wojną światową? Były pakty o nieagresji, a co Hitler
      zrobił? Jak więc można im wierzyć? - pyta."

Hitler pakt o nieagresji wypowiedzial formalnie w kwietniu 1939 roku. Co w tym
      niewiarygodnego, ciekaw jestem?

• Gość: obyw. Re: Zapała naczytał się opinii arnolda7.... IP: *.crowley.pl 01.09.04, 20:26
      ....i innych forumowych znawców Górnego Śląska i STĄD TAKA JEGO OPINIA.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka