Gość: maciek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 00:59 A mnie wypowiedź Zapały się podoba; powiedział to, co myłśi większość mieszkańców Śląska.Brawo Liga! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Linke Re: Kontrowersje wokół wypowiedzi lidera LPR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 01:41 Maciuś skąd wiesz co myśli większość mieszkanców Górnego Śląska ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katowiczanin Re: Kontrowersje wokół wypowiedzi lidera LPR IP: 68.184.13.* 26.08.04, 06:00 dej se pokoj synek. chciales powiedziec wojewodztwa tzw slaskiego ale nie slaska Odpowiedz Link Zgłoś
arkan7 Nadejdzie dzien rozprawy z folksdojczami 26.08.04, 10:17 Ja wiem co mysli wiekszosc goroli zyjacych na Slasku!!!!! Znajdzie sie kij na hanyski ryj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
arkan7 Ten fragment jest najlepszy 26.08.04, 10:21 Również Dietmar Brehmer, wiceprzewodniczący Rady Głównej Niemców Górnośląskich, podkreśla lojalność Niemców wobec Polski. - Zawsze byliśmy lojalni wobec państwa, w którym żyjemy. Nie znam ani jednego przypadku, żeby było inaczej. Co więcej, każdy z nas ma niemiecki paszport i mógłby wyjechać z Polski i żyć trochę lepiej w Niemczech. Nie robimy tego, bo jesteśmy polskim patriotami - mówi Brehmer. Zarzut, że Niemcom nie można ufać, traktuje jako informację nie z tego świata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Nieradzik Re: Kontrowersje wokół wypowiedzi lidera LPR IP: 62.148.88.* 26.08.04, 10:32 Moim zdaniem, największym problemem Polski jest nacjonalizm - rosnące poparcie dla Ligi Polskich Rodzin i różne nawiedzone typy pokrzywdzone przez los nieleczoną chorobą umysłu. Pierdzieli człowieczyna od rzeczy, zamiast wziąć sie za to co najbardziej istotne - spacyfikowanie nierobów i złodziei. Jako Ślązak chcę pracować uczciwie i żyć godziwie - a nie wysłuchiwać bredzeń jakiegoś oszołoma o separatyźmie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Else Nie strasz ośle Ślązaków Niemcami IP: 62.148.88.* 26.08.04, 10:37 Nie strasz ośle Ślązaków Niemcami. Przybłąkał sie jakiś cycuś-picuś nie wiadomo skąd i jakby sie rozejrzał, zobaczyłby że cały Śląsk to było dzieło Ślązaków - nieważne czy Polaków, czy Niemców. A teraz mamy tylko burdel i ruiny. Do roboty, matole, do roboty - weź, kup sie kielnia i muruj, albo kup sie łopata i kop, albo kup sie młotek i sie palnij w łeb. Nie mam zamiaru czytać o oszolomach na łamach tej waszej gazety. Nie publikować tego! Po co to komu! Nie ufa Niemcom - jego sprawa. Ja nie ufam "Polakom" podkreślającym swoją polskość krawacikiem. Prawdziwy Polak nie musi miec naklejki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zeke Re: Kontrowersje wokół wypowiedzi lidera LPR IP: 62.148.88.* 26.08.04, 10:42 "Zapała nie zraża się opiniami Gorzelika i Brehmera. - Obserwuję to co się dzieje i twierdzę, że RAŚ dystansuje się od reszty Polski. Również mniejszość niemiecka jest ruchem odśrodkowym - mówi. - Potwierdza również swoją opinię, że Niemcom nie można ufać" To tylko twoja opinia, Zapało. Gdybyś miał więcej oleju w głowie, doszedłbys może do wniosku że to Polska porusza się w złym kierunku, a ruchy które nazywasz odśrodkowymi próbują się zachowac na właściwym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WojtekA a co w tym kontrowersyjnego? IP: *.vic.bigpond.net.au 26.08.04, 11:07 wiekszosc ludzi widzi to golym okiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katt Re: a co w tym kontrowersyjnego? IP: 195.126.232.* 26.08.04, 11:11 Bieda idzie. Odpowiedz Link Zgłoś
marcin841 Re: a co w tym kontrowersyjnego? 26.08.04, 11:21 No to dobrze pokombinować i jakos sie oskarży tych złych Niemców o ta biede, bo to całe klepanie o separatyźmie i zagrożeniu ze strony Niemiec powoli staje sie nudne . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: my robotny lud Re: a co w tym kontrowersyjnego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 11:30 Bieda jest nie naszą winą. Odpowiedz Link Zgłoś
elver.b Re: Kontrowersje wokół wypowiedzi lidera LPR 26.08.04, 11:20 A mnie sie podoba wypowiedz tego socjologa. W kulturalny sposob wyrazil to, co mysli pewnie wiekszosc czytelnikow - panie Zapala, jest pan idiota i nieukiem. I znowu polakowcy zbieraja baty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TWS LPR ma rację! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 11:39 Żadania tzw. wypędzonych, działalność Pruskiego Towarzystwa Powierniczego, wypowiedzi politykó niemieckich, roszczenia względem ziem polskich i majątku, konstytucyjny zapis o granicy z 1937 r., wybryki mniejszości niemieckiej na Śląsku, działalność fuhrerka z RAŚ - wszystko to wskazuje, że dzieją się rzeczy niedobre. Liga zwraca uwagę na te fakty. I bardzo dobrze! Głosuję na LPR. Odpowiedz Link Zgłoś
elver.b Re: LPR ma rację! 26.08.04, 11:42 To jestes juz jeden choc imion masz wiele. Typowe rozszczepienie osobowosci potwierdzajace teze ze na LPR glosowac moga tylko przyglupy i chorzy psychicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TWA Re: LPR ma rację! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 11:46 A co z twoją tolerancją?! czyżbyś chorych psychicznie chciał unieszkodliwiać jak wielki Niemiec Hitler?:))))Widzę, że masz germańskie ciągoty! Ligi i żywiołu polskiego nie powstrzymają ostatnie niedobitki śmiesznych folksdojczów! Odpowiedz Link Zgłoś
elver.b Re: LPR ma rację! 26.08.04, 11:49 Unieszkodliwiac? Przeciez wy jestescie nieszkodliwi. Hitler byl Austriakiem, slyszales o tym? Powinienes bo ta twoja liga to taka karykatura NSDAP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Niemcy to naród idiotów i morderców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 12:16 NSDAP to istota duszy niemieckiej w całej swej nagości. Hitler otrzymał obywatelstwo niemieckie w trzydziestych latach w przeciwnym wypadku nie mógłby zostać kanclerzem Rzeszy germańskiej, kmiocie i folksdojczu! największym wrogiem Polaków są niemiaszki, podłe szczury i mordercy. Odpowiedz Link Zgłoś
elver.b Re: Niemcy to naród idiotów i morderców 26.08.04, 13:17 Za to Polacy to narod wielkich inetelektualistow. Najwieksi sa ci z LPR. Gdyby nie zbawiali Polski to mieliby Nobla w dowolnej dziedzinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerzy K. Panie Zapała ma Pan mój głos w wyborach do Senatu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 11:43 Gorzelik i inne sługusy niemieckie - wasze miejsce jest w skansenie politycznym! Śląsk jest i będzie polski! Odpowiedz Link Zgłoś
elver.b Re: Panie Zapała ma Pan mój głos w wyborach do Se 26.08.04, 11:50 Jasne! LPR to symbol nowoczesnosci. Zgadzam sie tez ze Slask jest polski. Widac to po stanie drog, walacych sie domach, wszechobecnym brudzie, bezrobociu, chamstwie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konrad W Jak ci się nie podoba na polskim Śląsku zjeżdżaj! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 12:18 Nikt cię tu nie trzyma folksdojczu! Granica otwarta - jedź, będziesz lizał d....ska szpetenym Niemkom albo zmieniał im pampersy!:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
elver.b Re: Jak ci się nie podoba na polskim Śląsku zjeżd 26.08.04, 13:19 Nie no co ty. Caly czas czekam az Polska sie stanie druga Japonia. Nie moglbym przegapic tego cudu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ace of spades Re: Jak ci się nie podoba na polskim Śląsku zjeżd IP: *.mtvk.pl 30.08.04, 12:51 Ten ciemny LPRowski Taliban zrobi nam tu drugą Japonię. Taliban jest w otwarty sposób wrogi wobec Śląska i nie wyobrażam sobie, żeby slązacy na tych postendeckich slązakożerców zagłosowali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katt Chore gupole IP: 195.126.232.* 26.08.04, 11:51 A jo wom padom ino, bieda idzie. Dyc ludzie na wos patrzom, nie ma wom wstyt? Odpowiedz Link Zgłoś
karlik26 Dziękuję bardzo 26.08.04, 18:11 Panie Zapała chciałem zagłosować na LPR lecz teraz już nie zagłosuję i będę robił taką reklamę żeby nie głosowano na was ze swoimi uprzedzeniami nie piszcie iż jesteście katolikami,zresztą krytykujecie nawet księży których uważcie za zdrajców bo odprawiają mszę po niemiecku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marekjc1@interia.p LPR ma słuszność IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 12:24 Niemcy są ohydni - głośno mówią, bekają, chodzą w sandałach i skarpetkach, są po prostu obrzydliwi.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ozarc Czego pan Zapała nie wyduka dla taniego poklasku! IP: 213.227.80.* 26.08.04, 12:41 Najpierw chciał likwidować reklamy agencji towarzyskich, teraz straszy Ślązaków Niemcem... Czas się poddać leczeniu z fobii, najwyraźniej wyniesionych z trudnego dzieciństwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erazmzrotterdamu Bo k..wa i Niemiec to prawie to samo!:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 13:14 Brawo LPR.Widać, że wiecie jak prowadzić kampanię wyborczą:))Głosuje na Was. Odpowiedz Link Zgłoś
elver.b Re: Bo k..wa i Niemiec to prawie to samo!:) 26.08.04, 13:21 Wstydzilbys sie. Erazm z Rotteradamu do podle germanskie nasienie. Czy brakuje wspanialych polskich myslicieli? Podpisz sie nastepnym razem Henryk Jankowski albo Ojciec Rydzyk - to postaci ktorym ten karzel z Rotterdamu do piet nie dorasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polski Ciul Re: Bo k..wa i Niemiec to prawie to samo!:) IP: 195.126.232.* 26.08.04, 14:13 a co qrwa, elwrze POLSKA ci sie nie podoba. My tu stoimy, tak nam dopomoz Bog. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szwab Jestem Niemcem IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 26.08.04, 16:27 Tyle złego ile mój naród wyrządził Europie nikt inny nie byłby w stanie.... przepraszam wszystkich Polaków za swoich głupich rodaków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ozarc Re: Bo k..wa i Niemiec to prawie to samo!:) IP: 213.227.80.* 27.08.04, 12:28 Nie brykaj chłopaczku, bo przyjdzie babcia, da po pupci i zabierze neostradkę. Zacznij ostrzyć kredki, szkoła już za tydzień. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariusz Re: Kontrowersje wokół wypowiedzi lidera LPR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.04, 09:59 BRAWO DLA PANA ZAPAŁY !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paneuropean Re: Kontrowersje wokół wypowiedzi lidera LPR IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 30.08.04, 12:59 Dobra nasza! Jeszcze pare takich wypowiedzi i LPR nie przekroczy progu wyborczego. :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karlik Re: Kontrowersje wokół wypowiedzi lidera LPR IP: *.187.48.122.porchlight.ca 31.08.04, 04:02 a ja glosuje na Slask i autonomie tzn;na Gorzelika i na wszystko co pomoze Slazakom,na Polske nie ma co liczyc,nie sa zainteresowani co tu sie dzieje,a dzisiejsi tzw;dzialacze Slascy to pupety na sznurkach Warszawy,wszystko zrobia byle byc przy korycie,a Slask biednieje,staje sie regionem nedzy i rozpaczy,spada jego znaczenie i sila ekonomiczna,Slazacy musza zaczac sie organizowac,i dzialac ,mamy zdolnego lidera,ktory ma wizje i plan na Slask,Gorzelik to nowy ambitny dzialacz ,ktory wymyka sie generalizowaniu o Slazakach ,czas krupniokow i rolad ze zolzom sie skonczyl,trza sie brac do roboty i to pieronsko,ratujmy nasz Slask przed totalna kleska,popierajmy RAS i jej liderow,a takze wszystkich tych ktorzy faktycznie chca cos robic,a tych starych wyjadaczy trzeba poprostu wykopac do Warszawki,pyrsk. Odpowiedz Link Zgłoś
grba Re: Kontrowersje wokół wypowiedzi lidera LPR 31.08.04, 08:50 Nie ma żadnych kontrowersji wokół wypowiedzi lidera LPR. Wypowiedział się jasno, prosto, bez owijania w bawełnę. Należą mu się podziękowania, szczere gratulacje. Jako wyborca mogę oświadczyć, że mojego głosu nigdy nie dostaną. Odpowiedz Link Zgłoś
grba Ludzie Pozbawieni Rozumu 31.08.04, 08:58 mówią: wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,2259135.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: desmo Macie swojego Zapałę IP: *.zabrze.net.pl 31.08.04, 13:12 zabrze.naszemiasto.pl/wydarzenia/396828.html Odpowiedz Link Zgłoś
arnold7 Re: Macie swojego Zapałę 31.08.04, 16:23 Niezla banda kretaczy ten caly LPR. Odpowiedz Link Zgłoś
grba Re: Macie swojego Zapałę 31.08.04, 19:12 arnold7 napisał: > Niezla banda kretaczy ten caly LPR. RAŚ to taki śląski LPR ;) Odpowiedz Link Zgłoś
elver.b Re: Macie swojego Zapałę 01.09.04, 15:44 Ciekawe na czym mialoby polegac podobienstwo. Mnie RAS bardziej kojarzy sie z PO. Tak samo miekki. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius Re: Kontrowersje wokół wypowiedzi lidera LPR 31.08.04, 20:17 " - A jak było przed II wojną światową? Były pakty o nieagresji, a co Hitler zrobił? Jak więc można im wierzyć? - pyta." Hitler pakt o nieagresji wypowiedzial formalnie w kwietniu 1939 roku. Co w tym niewiarygodnego, ciekaw jestem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obyw. Re: Zapała naczytał się opinii arnolda7.... IP: *.crowley.pl 01.09.04, 20:26 ....i innych forumowych znawców Górnego Śląska i STĄD TAKA JEGO OPINIA. Odpowiedz Link Zgłoś