aqua 21.09.04, 10:32 już się wyspali? Tak jakby nikogo nie widzę:) Wczoraj to wszyscy mówili że idą spać. A jak jesteśmy przy śnie, to małe pytanko, co wam się śniło? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kelo Re: Czy wszyscy 21.09.04, 11:05 Dzisiaj, wyjątkowo, nic. Okocim bywa dobrym środkiem nasennym Odpowiedz Link Zgłoś
aqua Re: Czy wszyscy 21.09.04, 12:22 A jeśli nie nadużywasz "środków nasennych", to co ci się śni, Kelo,) kelo napisał: > Dzisiaj, wyjątkowo, nic. Okocim bywa dobrym środkiem nasennym Odpowiedz Link Zgłoś
kelo Re: Czy wszyscy 21.09.04, 12:26 Ostatnio pytałem się o drogę głowy. Tak, drogą szła sobie sama głowa z jednym okiem, obleczona niebieskim czymś. Taka animowana. Ten sen też był po Okocimku. (nie nadużytym) Odpowiedz Link Zgłoś
aqua Re: Czy wszyscy 21.09.04, 12:47 To musiał być straszny sen, a dokąd ta twoja droga, Kelo? Można wiedzieć:) Odpowiedz Link Zgłoś
kelo Re: Czy wszyscy 21.09.04, 12:53 Jakaś droga przy działkach, nawet nie było strasznie. POtraktowałem tę głowę tak normalnie, jakby to było normalne, że tam takie głowy chodzą. Szukałem właściciela działki. Odpowiedz Link Zgłoś
aqua Re: Czy wszyscy 21.09.04, 12:57 Ach rozumiem, wszystko można sobie dopowiedzieć, ale.... to forum, tu nic o polityce, jak mniemam:) Odpowiedz Link Zgłoś
kelo Re: Czy wszyscy 21.09.04, 13:09 Ten sen nie miał nic wspólnego z polityką. Jak śpię to nie zajmuję się pierdołami. Chciałem tylko umyć auto u kumpla na działce. MOże to jakaś ekologiczna głowa była? Odpowiedz Link Zgłoś
aqua Re: Czy wszyscy 21.09.04, 14:49 Ekologia to też polityka, ale twój przypadek to rzeczywiście mało polityczny:) Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Czy wszyscy 21.09.04, 15:29 Aqua, mnie sie bardzo rzadko cos śni. Jeśli już, to jakieś koszmary :( Na szczęście udaje mi się wtedy obudzić i dopiero jak mam świadomość, że to był tylko sen...idę spać dalej. Chociaż raz zdażyło mi się budzić w trakcie takiego koszmaru, pogadać ze sobą /że to tylko sen/ i niestety śniło mi się nadal. To dopiero był koszmar !!! Odpowiedz Link Zgłoś
aqua Re: Czy wszyscy 21.09.04, 15:37 o qurde, Carrambo, czasami nieźle cierpisz:)) Mnie też zdarza się mieć taki sen, zwiewam przed jakimś podworem, coraz mniej sił, już mnie dopada, wtedy się budzę i z ulgą przekonuje się, że to nie Arnold:)) Odpowiedz Link Zgłoś
arnold7 Re: Czy wszyscy 21.09.04, 15:59 aqua napisał: > o qurde, Carrambo, czasami nieźle cierpisz:)) > > Mnie też zdarza się mieć taki sen, zwiewam przed jakimś podworem, coraz mniej > sił, już mnie dopada, wtedy się budzę i z ulgą przekonuje się, że to nie > Arnold:)) Hehhe:) Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Czy wszyscy 21.09.04, 16:09 aqua napisał: > o qurde, Carrambo, czasami nieźle cierpisz:)) > > Mnie też zdarza się mieć taki sen, zwiewam przed jakimś podworem, coraz mniej > sił, już mnie dopada, wtedy się budzę i z ulgą przekonuje się, że to nie > Arnold:)) POczekaj Aqua, aż Cię dopadnie i dopiero wtedy się obudź:)) To może być ARnold- Konspirator :) Odpowiedz Link Zgłoś
aqua Re: Czy wszyscy 21.09.04, 16:22 Trzeba wiedzieć, kiedy się budzić:) nigdy nie pójdę na takie ryzyko:)) carrramba napisał: > aqua napisał: > > > o qurde, Carrambo, czasami nieźle cierpisz:)) > > > > Mnie też zdarza się mieć taki sen, zwiewam przed jakimś podworem, coraz m > niej > > sił, już mnie dopada, wtedy się budzę i z ulgą przekonuje się, że to nie > > Arnold:)) > POczekaj Aqua, aż Cię dopadnie i dopiero wtedy się obudź:)) To może być ARnold- > Konspirator :) Odpowiedz Link Zgłoś
somepoint210 Re: Czy wszyscy 21.09.04, 16:28 Mnie sie snia tylko panie z playboya, gonia mnie nago i nigdy nie chce sie obudzic, ale jak na zlosc...zona wtedy krzyczy "wstawaj". A zaraz potem pyta "dlaczego jestes tak zlany potem?" Odpowiadam, "uciekalem przed potworami":))) Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
aqua Re: Czy wszyscy 21.09.04, 16:33 Widzisz, nic złego Cię nie spotka, żona czuwa:) Nie chcę nawet myśleć jakby Ciebie takie cztery naraz dorwały:))) Odpowiedz Link Zgłoś
somepoint210 Re: Czy wszyscy 21.09.04, 16:36 Ja tez nawet o tym nie chce myslec...ale chcialbym, zeby mnie dorwaly:))) Odpowiedz Link Zgłoś
aqua Re: Czy wszyscy 21.09.04, 16:38 No jednak będę uważał, że w realu, nie we śnie:)) Jakby to było we śnie to byś chyba jednak dostał:))) Odpowiedz Link Zgłoś
somepoint210 Re: Czy wszyscy 21.09.04, 16:42 Najlepsza jest sceneria tej pogoni. Pokoj z wielkim lozem i baldachimem, nawet, jakbym sie bardzo staral, i tak nie mam gdzie uciec:) Tylko ta pobudka.... Odpowiedz Link Zgłoś
arnold7 Re: Czy wszyscy 21.09.04, 16:45 somepoint210 napisał: > Najlepsza jest sceneria tej pogoni. Pokoj z wielkim lozem i baldachimem, nawet, > jakbym sie bardzo staral, i tak nie mam gdzie uciec:) Tylko ta pobudka.... W koncu ktoregos dnia zona zaspi:)) Albo najda ja podobne sny, oczywiscie w odwrotnej konfiguracji, i oboje bedziecie spac i snic.... Odpowiedz Link Zgłoś
somepoint210 Re: Czy wszyscy 21.09.04, 16:49 O cholera, o tym nie pomyslalem:) No to lepiej niech budzi. Musze tez przyjrzec sie jej podczas snu:))) Odpowiedz Link Zgłoś
aqua Re: Czy wszyscy 21.09.04, 16:52 Wychodzi na to, że Ciebie "goni" żona, a gdy już nie może to woła <wstawaj>:)) Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Czy wszyscy 21.09.04, 16:33 somepoint210 napisał: > Mnie sie snia tylko panie z playboya, gonia mnie nago i nigdy nie chce sie > obudzic, ale jak na zlosc...zona wtedy krzyczy "wstawaj". A zaraz potem pyta > "dlaczego jestes tak zlany potem?" Odpowiadam, "uciekalem przed potworami":))) > Pozdr. Somepoint ? a dlaczego Ty przed nimi uciekasz ? Nie rozumiem..... pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
somepoint210 Re: Czy wszyscy 21.09.04, 16:39 carrramba napisał: > somepoint210 napisał: > > > Mnie sie snia tylko panie z playboya, gonia mnie nago i nigdy nie chce si > e > > obudzic, ale jak na zlosc...zona wtedy krzyczy "wstawaj". A zaraz potem p > yta > > "dlaczego jestes tak zlany potem?" Odpowiadam, "uciekalem przed potworami > ":))) > > Pozdr. > Somepoint ? a dlaczego Ty przed nimi uciekasz ? Nie rozumiem..... > pozdr. Tylko udaje, ze uciekam, przebieram nogami na niby...i juz kiedy mnie maja...zona krzyczy "wstawac" i do tego po niemiecku:) Sam juz nie wiem, czy jestem zlany potem z tej niby ucieczki, czy z gardlowego "aufwachen":))) Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Czy wszyscy 21.09.04, 16:41 To trzeba było tak od razu mówić:) nie uciekasz, tylko markujesz ucieczke:) Teraz rozumiem:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kelo Gdybym opowiedział... 21.09.04, 16:51 sny, któr miałem przez lat kilka (3-4) po rzuceniu palenia (po 17 latach). To dopiero dziwactwa. Nie wiadomo czy się śni czy jawa, ale odpał... Odpowiedz Link Zgłoś
somepoint210 Re: Gdybym opowiedział... 21.09.04, 17:00 Najbardziej odjazdowy sen mialem po przeczytaniu ksiazki Philipa Rotha "Piersi", bedacej aluzja do Kafkowego "Metamorphosis", to bylo jak "halucynogeny":))) Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
kelo Re: Gdybym opowiedział... 21.09.04, 17:14 Odjazdowy sny to miałem, po drukowaniu na igłówce, na papierze kredowym pracy magisterskiej mojej małżonki (93r). Potrójny przejazd igłami, wiersz dzielony na trzy przejazdy, czyli dziewięć przejazdów na wiersz i ja w tym czasie zasypiałem. Budziła mnie cisza. Już po wydrukowaniu, miałem sen, że kończy się trrrrrrrrrrrr.trrrrrrrrrrrrrrrr,trrrrrrrrrrrrr i budziłem się żeby zmienić kartkę, albo usunąć zacięcie papieru. Jakaż ulga była, gdy się okazało, że nie muszę Odpowiedz Link Zgłoś
diablo1987 Re: Gdybym opowiedział... 22.09.04, 20:49 Ja znałem pewnego gostka co palił fajke!!! kelo napisał: > sny, któr miałem przez lat kilka (3-4) po rzuceniu palenia (po 17 latach). To > dopiero dziwactwa. Nie wiadomo czy się śni czy jawa, ale odpał... Odpowiedz Link Zgłoś