szwedzinka 16.12.15, 10:06 Witam, poszukuję firmy call center godnej polecenia z okolic Katowic. Chodzi o pomoc w sprzedaży telefonicznej artykułów medycznych. Z góry dziękuję za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
werazu Re: Szukam firmy call center 07.12.16, 12:59 Warto zwrócić uwagę na ofertę firmy CCIG ccig.pl/. Mają zasięg na cały kraj, same rekomendacje,duże doświadczenie w branzy contact centre, bogate portfolio, w ofercie świetne innowacyjne rozwiązania. Mam nadzieje pomogłam Odpowiedz Link Zgłoś
klaudyna773 Re: Szukam firmy call center 21.05.17, 21:55 werazu napisał(a): > Warto zwrócić uwagę na ofertę firmy CCIG ccig.pl/. > Mają zasięg na cały kraj, same rekomendacje,duże doświadczenie w branzy contact > centre, bogate portfolio, w ofercie świetne innowacyjne rozwiązania. Mam nadz > ieje pomogłam Bardzo dobra firma, racja, warto się z nimi skontaktować. Mają ogromne doświadczenie bo są już bardzo długo na rynku :) jedna z najlepszych i największych marek pod tym względem Odpowiedz Link Zgłoś