wilym 28.09.04, 14:48 Robisz wiecej szkody niz przynosisz pozytku. Podjudzasz, obrazasz i znizasz sie do poziomu tych, do ktorych pijesz. Daj sobie na wstrzymanie chlopie, a wszystkim nam bedzie lepiej! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elver.b Re: Elver spasuj 28.09.04, 14:51 Przejdzmy na maile, tak jak podczas zabaw z ... wiesz kim. Wyjasnie ci to i owo. Odpowiedz Link Zgłoś
wilym Re: Elver spasuj 28.09.04, 14:53 ok, ale ja bede wolny dopiero za mniej wiecej godzine. na razie Odpowiedz Link Zgłoś
gorol7 Re: Elver spasuj 28.09.04, 15:12 Elwer uwazaj ,bo koledzy z RAS dadza Ci nagane ,a moze nawet wyrzuca z organizacji:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
elver.b Re: Elver spasuj 28.09.04, 15:15 Odpowiem ci kulturalnie: nie jestem w RAS, z przyczyn o ktorych juz kiedys pisalem. Nagany RASiowcow mnie nie interesuja, natomiast przyzwoitosc nakazuje mi dotrzymac danego slowa. Odpowiedz Link Zgłoś
hierowski Re: Elver spasuj 28.09.04, 16:29 elvrze a myślałem że z Ciebie takie miłe chłopczę, a tu proszę jakieś wulgaryzmy, pogróżki - nieładnie :( Odpowiedz Link Zgłoś
elver.b Re: Elver spasuj 28.09.04, 16:33 Bo ze mnie jest bardzo mily czlowiek, tylko jak mi ktos nastapi na odcisk to wtedy daje czadu! Odpowiedz Link Zgłoś
builder Re: Elver spasuj 29.09.04, 02:17 elver.b napisał: > Bo ze mnie jest bardzo mily czlowiek, tylko jak mi ktos nastapi na odcisk to > wtedy daje czadu! bieresz maryche we stodole?, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: harc mistrz Re: Elver spasuj IP: 62.233.241.* 28.09.04, 23:16 Wilym, masz rację, należy się Waszemu koledze Elvrowi.b solidny wpier...wszym rzędzie wypoczynek i jakaś skuteczna chemioterapia oraz konsultacje psychoterapeutyczne. Może ta tyska piramida z bioenergoterapeutycznym czakramem byłaby dobra? No i jakieś zioła... (HKP) ... CZUWAJ NAD KOLEGĄ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gebels_88 Elver spasuj nie pasuj!!!!! wir musen zurik fharen 29.09.04, 10:08 Deutschland kaput!!! Reichdeutsche , Volksdeutsche jest nas uber drei milionen, musimy ratować niemcy jeszcze tu wrócmy, aber jetz wir musen Deutschland reten!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aqua Re: Elver spasuj 29.09.04, 10:19 elwrze nie pasuj, nie rób dobrze wilymowi. Odpowiedz Link Zgłoś