Dodaj do ulubionych

Rammstein w lutym

IP: *.Zabrze.Net.pl 07.12.04, 15:38
Kurde, długo te 24 godziny trwały :/
Ale lepsze to niz definitywne odwołanie koncertu.
Obserwuj wątek
    • Gość: Junior Re: Rammstein w lutym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 17:49
      Lepszy rydz niż nic! Do końca lutego jeszcze kawał czasu, ale przynajmniej nie
      jesteśmy już zawieszeni w próżni. Zatem wszystkim takim jak ja życzę...
      cierpliwości :)
    • Gość: mk Ramsztajn i Bayer Full... IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.04, 20:08
      ... to ulubione kapele Polaków.
      Cóż, jaki naród, takie gusta...
      • Gość: bart Glupis pseudointelektualisto IP: *.trlabs.ualberta.ca 07.12.04, 20:28
        • Gość: mk Re: Glupis pseudointelektualisto IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.04, 21:23
          do mnie to, ku.., było?
          Co ci sie nie podoba?
          • Gość: bart owszem do ciebie IP: *.trlabs.ualberta.ca 07.12.04, 21:36
            a jaka klase sam prezentujesz widac po poprzednim poscie - klasyczny przyklad
            polaka nizinnego pospolitego. Biedactwu sie Rammstein nie podoba bo pewnie i
            slow i kontekstu kulturowego nie rozumie.
            Etwas Kultur muss sein...
      • mallina Re: Ramsztajn i Bayer Full... 08.12.04, 02:35
        Gość portalu: mk napisał(a):

> ... to ulubione kapele Polaków.
        > Cóż, jaki naród, takie gusta...

a jakiej muzyki Ty sluchasz?
        • Gość: kirk oh ..te wasze polskie gusta..pedalska muzyka IP: *.proxy.aol.com 08.12.04, 02:43
          ......smieszna ta ..europe.....he he..
          • ramm.stein Re: oh ..te wasze polskie gusta..pedalska muzyka 08.12.04, 08:21
            Wszystko super, ale dobiła mnie ta nowa lista rezerwacji - ja za bilet
            zapłaciłam 170 zeta :-(((( A tu będzie można kupić w normalnej cenie, no ale
            kto by przypuszczał!

"Ich habe Pläne, große Pläne
            Ich baue dir ein Haus..."
            • mallina Re: oh ..te wasze polskie gusta..pedalska muzyka 08.12.04, 15:25
              no ale ile moze byc biletow przeznaczonych na ta liste rezerwacji?
              chyba niewiele, przeciez na grudzien wszystkie bilety byly wykupione a Spodek z
              gumy nie jest;-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka