Gość: voila IP: *.Zabrze.Net.pl 07.12.04, 15:38 Kurde, długo te 24 godziny trwały :/ Ale lepsze to niz definitywne odwołanie koncertu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Junior Re: Rammstein w lutym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 17:49 Lepszy rydz niż nic! Do końca lutego jeszcze kawał czasu, ale przynajmniej nie jesteśmy już zawieszeni w próżni. Zatem wszystkim takim jak ja życzę... cierpliwości :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Ramsztajn i Bayer Full... IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.04, 20:08 ... to ulubione kapele Polaków. Cóż, jaki naród, takie gusta... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bart Glupis pseudointelektualisto IP: *.trlabs.ualberta.ca 07.12.04, 20:28 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: Glupis pseudointelektualisto IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.04, 21:23 do mnie to, ku.., było? Co ci sie nie podoba? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bart owszem do ciebie IP: *.trlabs.ualberta.ca 07.12.04, 21:36 a jaka klase sam prezentujesz widac po poprzednim poscie - klasyczny przyklad polaka nizinnego pospolitego. Biedactwu sie Rammstein nie podoba bo pewnie i slow i kontekstu kulturowego nie rozumie. Etwas Kultur muss sein... Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Ramsztajn i Bayer Full... 08.12.04, 02:35 Gość portalu: mk napisał(a): > ... to ulubione kapele Polaków. > Cóż, jaki naród, takie gusta... a jakiej muzyki Ty sluchasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kirk oh ..te wasze polskie gusta..pedalska muzyka IP: *.proxy.aol.com 08.12.04, 02:43 ......smieszna ta ..europe.....he he.. Odpowiedz Link Zgłoś
ramm.stein Re: oh ..te wasze polskie gusta..pedalska muzyka 08.12.04, 08:21 Wszystko super, ale dobiła mnie ta nowa lista rezerwacji - ja za bilet zapłaciłam 170 zeta :-(((( A tu będzie można kupić w normalnej cenie, no ale kto by przypuszczał! "Ich habe Pläne, große Pläne Ich baue dir ein Haus..." Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: oh ..te wasze polskie gusta..pedalska muzyka 08.12.04, 15:25 no ale ile moze byc biletow przeznaczonych na ta liste rezerwacji? chyba niewiele, przeciez na grudzien wszystkie bilety byly wykupione a Spodek z gumy nie jest;-) Odpowiedz Link Zgłoś