carrramba 11.04.05, 23:58 a dlaczego ? alex_ander ? szybko mi to wytłumacz !!!! co ja Ci zrobiłam ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alex_ander Re: Carrra niech cie szlag !!!!! 12.04.05, 07:06 A bo mi się wydawało, że tak sie obsłuchałem białego guziczka, że mi starczy na czas dłuższy. Pomyliłem się. A szlag to w znaczeniu pozytywnym, rzecz jasna. Bez urazy. Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Carra => :)) 12.04.05, 07:54 Ufffffffffff :)) A ja sobie pomyślałam, że przeze mnie złapałeś jakiegoś Trojana. Wiedziałam, iz ma mnie trafić w związku z Bijelo Gugme, ale nie mogłam sie dopatrzeć aspektu pozytywnego :)). Uspokoiłeś mnie, Alex :)) Odpowiedz Link Zgłoś
alex_ander Re: Carra => :)) 12.04.05, 08:02 I znów się zrobiło miło, próbowałaś coś ściągnąć z tej strony? Myślę o MP3 Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Carra => :)) 12.04.05, 08:11 alex_ander napisał: > I znów się zrobiło miło, próbowałaś coś ściągnąć z tej strony? Myślę o MP3 Ja nie mogę, bo się wieszam ale już nadałam Koledze prace :))) Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Carra => :)) 12.04.05, 16:14 alex_ander napisał: > I znów się zrobiło miło, próbowałaś coś ściągnąć z tej strony? Myślę o MP3 Już sciagam :)) dzieki Alex:)) Odpowiedz Link Zgłoś