Dodaj do ulubionych

samochody dla Marszałka

IP: *.silesia-region.pl 27.06.02, 09:00
Panience Angelice chyba w głoweczce coś się pokopało (blondynka?),która uważa
że można kupić dwa luksusowe passaty za niespełna 190 tyś (uparcie twierdzi że
za 200 ale niech jej będzie)!! Ciekawe jak wygląda nie luksusowy passat?
Polecam stronę VW i cennik!!
ps. kupiłem luksusowego matisa!!
Obserwuj wątek
    • Gość: mario Re: samochody dla Marszałka IP: *.silesia-region.pl 27.06.02, 10:34
      po pierwsze czy passat jest autem luksusowym?
      wg mnie nie to jest zwykły samochód średniej klasy a w wersji którą kupił urząd
      to po prostu cienizna!!
      Marszałek pięcio milionowego województwa powinien jeżdzić przyzwoitym
      samochodem bez względu na nazwisko!!!
      dla przykładu zaprzyjazniony z naszym regionem kraj śląsko-morawski liczący ok
      1 mln mieszkańców dla swego hejtmana czyli naszego marszłka kupił audi A* 4.2
      litra quatro,
      szef kraju żulińskiego to na słowacji też zaprzyjażniony z naszym regionem ok
      700 tys mieszkańców jeżdzi skodą superb 2.8 litra !! a szef obwodu lwowskiego
      na ukrainie to kolejny zaprzyjażniony region śląska w tej części europy jeżdzi
      mercedesem 600 s-klasse i co na to wszyscy tani populiści i leperyści z
      kochanej redakcji gw?
      • Gość: HEHEHEHE Re: samochody dla Marszałka IP: *.bielsko.dialog.net.pl 27.06.02, 13:30
        Angelika.S poprostu nie ma o czym pisac !!!!!VW passat wcale nie jest
        luksosowym autem!! Jest to auto klasy sredniej, spytaj kolegow z redakcji!!!
        I z cała pewnascia nie uwazam zeby te auta były nie własciwym zakupem,
        Marszałek wojewoctwa i członkowie zarzadu powinni jezdzic dobrymi w miare
        samochodami. To jest ich miejsce pracy . Trzeba wziasc jeszcze pod uwage,
        koszty eksploatacji aut, beda one napewno znacznie nizsze jak by kupic
        naprzykład jakiegos Poloneza czy Fiata- te auta to poprostu dziadostwo, psuja
        sie co krok! Gdybys pewnie jezdziła tyle co oni to bys nie nazekała!!
        Pozdrawiam Angelike zajmij sie wazniejszymi sprawami! A nie tematami kture nie
        przynasz kozysci społeczenstwu!! Czyli nam wszystkim. :)
    • Gość: zenek Re: samochody dla Marszałka IP: *.oho.com.pl 27.06.02, 18:57
      Dziwne, niby porzadna gazeta a utrzymuje takich matołów jak ta blondynka! Jak
      passat 1,8 jest luksusem to czym jest BMW marszałka woj. małopolskiego??
      Rakietą?? Aaaaa, pewnikiem Angelika jest z pochodzenia kubanką albo koreanką z
      północy i myśli że wszystko lepsze od rykszy to super luksus!! A może
      poprzednio pisała do "Trybuny Ludu" i styl jej pozostał? Proponuję by w
      następnym artykule zajeła się spekulantami!!
    • Gość: baba Re: samochody dla Marszałka IP: *.elsat.net.pl 27.06.02, 21:53
      tak sobie myślę, ze Marszałek wcale nie musi nigdzie jeżdzić, wszyscy mogą
      jezdzić do niego.
      Na ten pomysł Pani Redaktor nie wpadła?
      W razie potrzeby, może brać Radio-Taxi. Kursuja też autobusy, tramwaje -zawsze
      to blizej ludu, no i bilet miesięczny może mu urzad zakupić, a ja i moja ciocia
      spod Bedzina, to jesteśmy nawet za tym, zeby nie musiał za te bilety płacić! To
      od nas, społeczeństwa bedzie prezent! Od jutra możemy zbierać na bilet dla
      Marszałka, bo go nawet lubimy.
      Bardzo serdecznie dziękuję Pani Redaktor za te artykuły, bo dzięki nim
      dowiedziałam sie co to jest "luksusowy samochód" I moze jutro podjadę se pod
      urzad i popatrzę... Bo pewnie fajniejszych aut to juz nie ma...
      • Gość: CZAS Re: samochody dla Marszałka IP: *.bielsko.dialog.net.pl 27.06.02, 22:57
        JAK MYSLISZ ZE MARSZAŁEK WOJEWOCTWA MA OD GROMU CZASU ZEBY JESDZIC AUTOBUSEM???
        BABA ZASTANOWIŁ BYM SIE NAD JEDNA ZECZA!! DAL CIEBIE IDELANYM ROZWIAZANIEM BY
        BYŁO KUPIEN MARSZAŁKOWI NART W ZIMEIE :) POZDRAWIAM WSZYSTKIE BABKI Z CYCAMI:)
        • Gość: baba Re: samochody dla Marszałka IP: *.elsat.net.pl 28.06.02, 10:22
          Ty masz rację, Czas! Narty to super pomysl! Tylko tego koguta musiał by se
          gdzies przypiąć!A teraz to by sobie mógł jeździc hulajnogą! Szybko i zdrowo,
          a, te autobusy to by pewnie wykorzystywał jak pada deszcz.

TO, co CZas robimy zrzutke na miesieczny dla Marszałka? A w zimie na narty?
          Martwi mnie tylko o czym wtedy bedzie pisała gazeta?
          Że nartki luksusowe i hulnajnoga chromowana?
          Pozdrawiam CZAS (bo to pieniądz!)
    • Gość: Maciek Re: samochody dla Marszałka IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 27.06.02, 22:06
      Dla mnie to normalne, że władze województwa jeżdżą przyzwoitymi autami - choć
      nie lubie ich ze względu na pochodzenie polityczne.
      Kupiono przeciętne Passaty, z prawie najtańszymi silnikami (tańszy jest tylko
      2.0 8V - ale to jest przeżytek). A to, że mają klimatyzację, ASR, aluminiowe
      listwy to co z tego wszystkie auta tej klasy to mają. Uważam, że jest szukanie
      sztucznej sensacji w sezonie ogórkowym. Dla mnie sensacją byłoby gdyby te
      Passaty miały silniki 3.0 bo uznałbym to za przesadę ale takich nie mają więc w
      czym problem?
    • Gość: Agata Re: samochody dla Marszałka IP: *.oho.com.pl 27.06.02, 23:19
      Nie smiejcie się z biednej Angeliki!! Biedna dziewczyna pewnikiem z wiochy
      jakiejś przyjechała a tam na wszystkie duże i błyszczace auta mówi
      sie "luksusowe taksówki"!!A co ona prowadzi kacik motoryzacyjny by sie na
      autach znać?? Ciuchy kupuje w luksusowych stoiskach np. reala, buty w
      luksusowych salonach CCC,perfumy?? poezja!! w luksusowych punktach na
      dworcowej estakadzie!! Ma takie pojęcie o luksusie i trudno!! Angeliko, gdybyś
      chciała mieć luksusową bieliznę to zdradzę Ci adres tylko nikomu nie mów!! To
      giełda samochodowa w Gliwicach!! Super. Pozdrawiam serdecznie.
    • Gość: Witek Re: samochody dla Marszałka IP: *.oho.com.pl 27.06.02, 23:50
      ech Angela, ty to musisz być luksusowa laska!! Może bys przyjeła zaproszenie
      na kolacje do luksusowego lokalu "Przystanek" w Chorzowie?? A jak nie to mam
      jeszcze luksusowe wino "uśmiech sołtysa" rocznik 2000!! Byśmy je wypili w
      mojej luksusowej limuzynie 125 p!! Niecierpliwie czekam na odpowiedz.
      Pozdrawiam
    • Gość: Wiesław Re: samochody dla Marszałka IP: *.silesia-region.pl 28.06.02, 10:30
      Panowie urzędnicy, zajmijcie sie robotą a nie tą sztuczną dyskusją na forum.
      • cubbus1 Re: samochody dla Marszałka 28.06.02, 11:33
        Gość portalu: Wiesław napisał(a):

> Panowie urzędnicy, zajmijcie sie robotą a nie tą sztuczną dyskusją na forum.

Dlaczego piszesz z Urzędu Marszałkowskiego??? - przynajmniej mógłbyś się zalogować
        • Gość: onko Re: samochody dla Marszałka IP: 195.116.198.* 28.06.02, 12:12
          mam to samo pytanie, co cubbus1. Czemużto zabierają głos sami pracownicy urzędu
          (spójrzcie na nadawców)? Patrioci jacyś lokalni bardzo czy jak ;)
          A ja mam pytanie: Czemu Marszałek (w osobie rzecznika) raz mówi że chciał, raz
          że nie, raz że będzie jeździł, a raz że nie będzie? Czyżby już sam nie wiedział
          co mówi...
          Swoją drogą, czemu kupiono aż dwa Passaty.... skłonność do parek? może myślą,
          że się rozmnożą.... albo po jednym na każdą nogę....
          Nie. Myślę jednak, że chcą założyć hodowlę. Tylko po co, skoro nikt nie chce
          nimi jeździć. Może po wyborach. Ale to już przecież będzie inny marszałek.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka