Dodaj do ulubionych

Klub Sportowy

02.07.05, 00:14
Jaki Klub Sportowy z Niemiec chcielibyscie Panie i Panowie zobaczy w
Siemianowicach na zywo ?
Obserwuj wątek
    • leydson Re: Klub Sportowy 02.07.05, 22:34
      co by to bylo jakby Borussia Dortmund z Niemiec przyjechala?
      • ryba368 Re: Klub Sportowy 03.07.05, 22:08
        Klub super i te bilety na mecz po 300zł hihihihihihihihihihihihi
      • rekin368 Re: Klub Sportowy 04.07.05, 16:07
        Zajefajnie, a niby kogo miałby rozjechać ten niemiecki walec?
        • leydson Re: Klub Sportowy 10.07.05, 20:07
          Nie bilety beda miedzy 3-5 -10 zl kosztowac a watpie ze rozjedzie takie Druzyny
          jak Zgoda Bieluszowice,Sosnica Gliwice .Zaglebie Lublin.To nie jest zafajnie to
          jest Fakt ze tak bedzie !!!
          • leydson Re: Klub Sportowy 10.07.05, 20:14
            Jeszcze jedno ,wy dwoch wiecie to jako pierwsi w Siemianowicach.
            • siwy_27 Re: Klub Sportowy 11.07.05, 01:04
              jedno sprostowanko - nie Zagłębie Lubin, ale Vitaral Jelfa Jelenia Góra :)
              ogólnie - wielka piłka ręczna w Siemianowicach w ostatni weekend sierpnia :)
              i muszę zasmucić, oni nie byli pierwsi :)
              pozdrawiam
              P.S. Do wszystkich malkontentów - czy sie to podoba czy nie w sferze sportu
              naoprawdę coś się zaczęło w mieście dziać !!
              Mistrzostwa Europy - czy to sie komuś podoba czy nie - to spore wydarzenie
              sportowe, które znajdzie odzwierciedlenie choćby w obecności miasta w
              pozytywnym znaczeniu w mediach (a to już się dzieje - patrzcie "Sport"
              i "Dziennik Zachodni" w ubiegłym tygodniu, czy "Aktualości" i "Kurier" TVP 3 w
              czwartek).
              Co do finansowania - napewno jakąś część miasto dołozyło, ale nie sądzę by
              dużą - to najczęściej odbywa sie tak, że federacje krajów uczestniczących
              opokrywają swoje koszty, a poza tym głównym organizatorem jest POLSKI ZWIĄZEK
              HOKEJA NA TRAWIE (poznań) i to na nim spoczywa ciężar finansowy mistrzostw !!!
              • leydson Re: Klub Sportowy 11.07.05, 23:53
                Ogolnie ,skad masz takie Informacje,wiesz tez termin,itd?Jesli to wiesz
                wszystko to podziel sie z nami tym wiadomosciami,powiedz nam jak to sie stalo
                ze takie Kluby i tez Borussia Dortmund przyjedzie do Siemianowic,kto to sprawil
                i kto to organizuje,i czy to jest juz takie pewne?Gdzie to wszystko bedzie,kto
                tym kieruje.Podziel sie z nami tymi informacjami.I mysle ze tu na forum ci
                dwoch byli pierwsi co o tym wiedzieli,albo?
                • siwy_27 Re: Klub Sportowy 13.07.05, 21:20
                  Wybacz leydson, nie chciałem żebyś poczuł się ignorowany :))
                  Jestem po prostu ostatnio bardzo zajęty i rzadko zaglądam na forum a jeszcze
                  rzadziej mogę coś napisać.
                  Jak to się stało, że taka drużyna jak Borussia przyjeżdża do Siemianowic
                  (chyba, bo do końca uwierzę jak przyjedzie hihi)?? Odpowiedz prozaiczna -
                  oddźwięk za granicą na działania w zakresie spoirtu podejmowane w naszym
                  mieście, a poniekąd - o dziwo - dzięki stronie Pana Kempy :) Poza tym podobno
                  to jeden z byłych siemianowiczan, który wyemigrował do Niemiec kiedyś za
                  chlebem, niejaki Anton Krawietz, obecnie pracujący w Borussi Dortmund jako
                  kierownik drużyny zaproponował Niemcom to miejsce :))
                  Więc odpowiadając dalej - organizuje to sama Borussia, oni płacą za wszystko -
                  tak sądzę, aMOSiR udostepnia (także odpłatnie) nocleg i obiekty :))
                  Gdzie będzie - będą spały w hotelu MOSiR "Pszczelnik", trenować pewnie na hali
                  Kompleksu "MICHAŁ" (bo nie przypuszczam by na hali w "Pszczelniku") hihi, a
                  turniej ma być uwieńczeniem tygodniowego obozu i nazywać się ma "INTER SIEMION
                  CUP" - tak przynajmniej usłyszałem na pewnej konferencji prasowej, a
                  organizatorem turnieju bedzie MOSiR :))
                  Mam nadzieję że wyczerpująco odpowiedziałem na Twoje pytania :)
                  Pozdrawiam
                  • leydson Re: Klub Sportowy 13.07.05, 22:20
                    Bardzo dziekuje za tak wyczerpujaca Odpowiedz.To fajnie ze cos takiego sie
                    odbedzie,ci nie? Ale jestes jeszcze niepewny skad ta niepewnosc skoro slyszales
                    to na jakies Konferencji prasowej? gdzie ona i kiedy sie odbyla?Kto to jest Pan
                    Kempa,ktorego Nazwisko wymieniles?Siemianowice byly kiedys silne w Pilce
                    Recznej.Jak tak bedzie to bedzie to Uczta Pilki Recznej w Siemianowicach !!!
              • leydson Re: Klub Sportowy 13.07.05, 20:08
                I co pozostaje bez odpowiedzi na moje pytanie,albo nie chcesz zeby to co Ty
                wiesz ,wiedzieli inni?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka