leydson 02.07.05, 00:14 Jaki Klub Sportowy z Niemiec chcielibyscie Panie i Panowie zobaczy w Siemianowicach na zywo ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leydson Re: Klub Sportowy 02.07.05, 22:34 co by to bylo jakby Borussia Dortmund z Niemiec przyjechala? Odpowiedz Link Zgłoś
ryba368 Re: Klub Sportowy 03.07.05, 22:08 Klub super i te bilety na mecz po 300zł hihihihihihihihihihihihi Odpowiedz Link Zgłoś
rekin368 Re: Klub Sportowy 04.07.05, 16:07 Zajefajnie, a niby kogo miałby rozjechać ten niemiecki walec? Odpowiedz Link Zgłoś
leydson Re: Klub Sportowy 10.07.05, 20:07 Nie bilety beda miedzy 3-5 -10 zl kosztowac a watpie ze rozjedzie takie Druzyny jak Zgoda Bieluszowice,Sosnica Gliwice .Zaglebie Lublin.To nie jest zafajnie to jest Fakt ze tak bedzie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
leydson Re: Klub Sportowy 10.07.05, 20:14 Jeszcze jedno ,wy dwoch wiecie to jako pierwsi w Siemianowicach. Odpowiedz Link Zgłoś
siwy_27 Re: Klub Sportowy 11.07.05, 01:04 jedno sprostowanko - nie Zagłębie Lubin, ale Vitaral Jelfa Jelenia Góra :) ogólnie - wielka piłka ręczna w Siemianowicach w ostatni weekend sierpnia :) i muszę zasmucić, oni nie byli pierwsi :) pozdrawiam P.S. Do wszystkich malkontentów - czy sie to podoba czy nie w sferze sportu naoprawdę coś się zaczęło w mieście dziać !! Mistrzostwa Europy - czy to sie komuś podoba czy nie - to spore wydarzenie sportowe, które znajdzie odzwierciedlenie choćby w obecności miasta w pozytywnym znaczeniu w mediach (a to już się dzieje - patrzcie "Sport" i "Dziennik Zachodni" w ubiegłym tygodniu, czy "Aktualości" i "Kurier" TVP 3 w czwartek). Co do finansowania - napewno jakąś część miasto dołozyło, ale nie sądzę by dużą - to najczęściej odbywa sie tak, że federacje krajów uczestniczących opokrywają swoje koszty, a poza tym głównym organizatorem jest POLSKI ZWIĄZEK HOKEJA NA TRAWIE (poznań) i to na nim spoczywa ciężar finansowy mistrzostw !!! Odpowiedz Link Zgłoś
leydson Re: Klub Sportowy 11.07.05, 23:53 Ogolnie ,skad masz takie Informacje,wiesz tez termin,itd?Jesli to wiesz wszystko to podziel sie z nami tym wiadomosciami,powiedz nam jak to sie stalo ze takie Kluby i tez Borussia Dortmund przyjedzie do Siemianowic,kto to sprawil i kto to organizuje,i czy to jest juz takie pewne?Gdzie to wszystko bedzie,kto tym kieruje.Podziel sie z nami tymi informacjami.I mysle ze tu na forum ci dwoch byli pierwsi co o tym wiedzieli,albo? Odpowiedz Link Zgłoś
siwy_27 Re: Klub Sportowy 13.07.05, 21:20 Wybacz leydson, nie chciałem żebyś poczuł się ignorowany :)) Jestem po prostu ostatnio bardzo zajęty i rzadko zaglądam na forum a jeszcze rzadziej mogę coś napisać. Jak to się stało, że taka drużyna jak Borussia przyjeżdża do Siemianowic (chyba, bo do końca uwierzę jak przyjedzie hihi)?? Odpowiedz prozaiczna - oddźwięk za granicą na działania w zakresie spoirtu podejmowane w naszym mieście, a poniekąd - o dziwo - dzięki stronie Pana Kempy :) Poza tym podobno to jeden z byłych siemianowiczan, który wyemigrował do Niemiec kiedyś za chlebem, niejaki Anton Krawietz, obecnie pracujący w Borussi Dortmund jako kierownik drużyny zaproponował Niemcom to miejsce :)) Więc odpowiadając dalej - organizuje to sama Borussia, oni płacą za wszystko - tak sądzę, aMOSiR udostepnia (także odpłatnie) nocleg i obiekty :)) Gdzie będzie - będą spały w hotelu MOSiR "Pszczelnik", trenować pewnie na hali Kompleksu "MICHAŁ" (bo nie przypuszczam by na hali w "Pszczelniku") hihi, a turniej ma być uwieńczeniem tygodniowego obozu i nazywać się ma "INTER SIEMION CUP" - tak przynajmniej usłyszałem na pewnej konferencji prasowej, a organizatorem turnieju bedzie MOSiR :)) Mam nadzieję że wyczerpująco odpowiedziałem na Twoje pytania :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
leydson Re: Klub Sportowy 13.07.05, 22:20 Bardzo dziekuje za tak wyczerpujaca Odpowiedz.To fajnie ze cos takiego sie odbedzie,ci nie? Ale jestes jeszcze niepewny skad ta niepewnosc skoro slyszales to na jakies Konferencji prasowej? gdzie ona i kiedy sie odbyla?Kto to jest Pan Kempa,ktorego Nazwisko wymieniles?Siemianowice byly kiedys silne w Pilce Recznej.Jak tak bedzie to bedzie to Uczta Pilki Recznej w Siemianowicach !!! Odpowiedz Link Zgłoś
leydson Re: Klub Sportowy 13.07.05, 20:08 I co pozostaje bez odpowiedzi na moje pytanie,albo nie chcesz zeby to co Ty wiesz ,wiedzieli inni? Odpowiedz Link Zgłoś